Çok yoruldum ne yapmalıyım?

Arkadaslar bugün söyleneni yaptım ve annesiyle konuştum çok rahatladım zaten evim dediği yer annesinin eviydi. Çok anlayışlı şeker gibi bi annesi varmis benimle beraber ağladı onun adina benden Özür diledi son zamanlar huyunun değiştiğini daha hircinlastigini demek sebebinin bu olduğunu söyledi ve bana söz verdi onu senden uzak tutacagim diye. Neyse eşi ise iki gün içinde doğum iznine çıkacağını ve memlekete geleceğini söyledi ve ben tabi şok oldum demekki benimle beraberken 1 aylık falan hamleydi. Neyse bana bütün bu olanlar duyulsa dahi eşi benle yüzleşmek istese benim inkar etmemi istedi bende annesine söz verdim. Hakkımızda hayırlı olsun

Bakın sırf bu konu için başka insanların fikrini almak için üye oldum bu soylediklerinizi soylemedim mi sanıyorsunuz ev değiştirdim komşularım bile rahatsız oldu numaralar Değişti ama iş yerimi degistirme gibi bi luksum yok söylenecek sözler bitti yapılacak hakaretler tükendi ama bi türlü kurtulamadım ve cok yoruldum
Tum yolu denedinyseniz o adinin esine soyleyin kurtulun.ne demek artik tepki koyamiyorum.hayatinizi yakmayin bi hic ugruna

ablacım neden annesi her şeyi reddetmenizi istedi anlamıyorum yaaa? o kadın da kandırıldı farkında mısınız? o kadının her şeyi bilmeye hakkı var. buna göz yummayın derim Allah yardım etsin akıl fikir versin o adama.

Cok da rahatsiz olmuyormussunuz gibi sanki.. yani oraya bakimli bir vayan oldugunuzu neden hemen iliştiriveediniz laf arasina anlamadim.
Gerçekten böyle düşünmenize üzüldüm öyle yazmamin sebebi oda etkilenmiş olabilir anlaminda belki yanlış cümle kurdum ayrıca ben mazoşist biri degilim kendime acı cektirmekten zevk almiyorum

ablacım neden annesi her şeyi reddetmenizi istedi anlamıyorum yaaa? o kadın da kandırıldı farkında mısınız? o kadının her şeyi bilmeye hakkı var. buna göz yummayın derim Allah yardım etsin akıl fikir versin o adama.
Annesi de haklı yuvası yıkılsın istemiyor bende istemiyorum bu yuzden susacam

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Ve artık çıkmaz bi yoldayım. Ben devlete yeni atanmış bir memurum o şahısta başka bir kurumda. Ve ben bir gün işim düştü ve benimle ilgilenen memur işte o kişi ilk izlenim dış görünüşünu çok begendim ilk parmağına baktım yüzük yoktu orda hoş sohbet derken akşam sosyal medyadan beni ekledi bende kendime dikkat eden bakımlı alımlı bir bayanim neyse zaten ilk gördüğümde etkilenmistim profilinide inceledim hiç şüpheli gelmedi biz konuştuk tanıma tanışma faslı iki ay sürdü 2 ay sonunda ben tamamen şans eseri yeni evli olduğunu eşinin doğuda öğretmenlik yaptığına eş dolayısıyla tayini beklediklerini öğrendim. Ve bu süreçte ayrıldım 3 kere numaramı değiştirdim ama hemen hemen hergün çiçek gönderiyor yoluma çıkıyor en son polise şikayet edeceğimi yada eşini arayacağımi söyledim ama işe yaramadi hala çok ısrarcı. 6 aydir kaciyorum yeni atandigim için iki yılım dolmadan Tayin de isteyemiyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum ilk duyduğum kadarda tepki koyamiyormuyum ben çok begenerek bu ilişkiye başlamıştım her yoluma çıktığında daha da zorlaşıyor kendisini de unutturmuyor ikinci bi kadın yuva yıkmak gibi bi niyetim yok bana yardım edin ne yapmaliyim yoruldum.
O adi herifin çalıştığı kurumun idarecisine bir şikayet dilekçesi yaz bırak, bakalım hala peşinden gelecek mi ? İş sessiz sedasız hallolur :KK66:

Eşini aldatan insandan nasıl bir hayırlı eş olunmasını beklersin ki.. Ona yapan sanada yapar bunu garibim tayin bekleyen kadının yerinde olduğunu düşünsene bi.. Ne acı..
Acıyorum insanımıza bu kadar karaktersiz erkeklere.. Sen sonuna kadar mücadele et doğru olanı yap uzak dur ondan..

Hassas Terazicim, polise şikayet ettim, tutanaklar tutuldu ama hiçbirşey olmadı demişsiniz. Bu adamın hayatınızdan tamamen çıkmasını istiyorsanız, eşine ulaşın. İşler daha kötüleşirse endişelenmeyin. Nasılsa elinizde polis tutanağı var...

Yani kusura bakmayinda daha ne uzatiyosunuz
Esine soyleyin
O da olmadi tekrar sikayet avukat vs halledin

Yani kusura bakmayinda daha ne uzatiyosunuz
Esine soyleyin
O da olmadi tekrar sikayet avukat vs halledin
Artık olay benden çıktı söylenmesi gerekirse bunu ben söylemek istemem içim rahat artık annesi olayları biliyor yapılması gerekeni o yapsın zaten annesi söz de verdi endiselenmemem gerektiğini bu konuyu çözeceğini söyledi. Bi kere şikayet ettim şimdi ise olaylar buyusun istemiyorum Çünkü mahkeme falan artık kendi hallerine bıraktım.

Sizde adama karşı bir kıyamamazlık sezdim ya hadi hayırlısı.

Artık olay benden çıktı söylenmesi gerekirse bunu ben söylemek istemem içim rahat artık annesi olayları biliyor yapılması gerekeni o yapsın zaten annesi söz de verdi endiselenmemem gerektiğini bu konuyu çözeceğini söyledi. Bi kere şikayet ettim şimdi ise olaylar buyusun istemiyorum Çünkü mahkeme falan artık kendi hallerine bıraktım.

ama burada sizden baska bir kadina yapilan bir igrenclik var
O bayani aptal yerine koyan biri var ne bilim cok kotu bir durum
Hem o bayan icin hem sizin icin

İşler artık rayindan çıktı. Çok mutsuzum. Bugün bir kargoyla işyerime boşanma dilekçesinin bir fotokopisi ve bir tane yüzük içinde de not : bu süreçte senin nefes almani sagliycam ve tamamen yanlız biri olarak karşına cikicagim ozaman sorucam benimle evlenirmisin. her genç kızın evlilikle ilgili bir hayali vardır benim payıma da bu düştü hiç te böyle hayal etmemiştim oysaki. Ortada paramparça bir aile ve hayalleri yıkılmış bir ben var. Boguluyorum artık bu şehirde..

Bu süreçte anladım ki hic büyük konusmayacaksin ve kimseyi kınamayacaksin. Aslında hep dua ederdim yok iyi bir işi olsun beni sevsin yanıma yakışsin vs evet duam kabul oldu ama ben dua yi eksik etmişim hayırlısıni hiç istememişim. artık tek duam öyle uzun cumlelere gerek yok hayırlısıni hayırlı kişileri nasip et hayatıma demek olacak. Burada belki beni yargılayanizda oldu belki de haklisinizdir olumlu olumsuz tüm düşünceler için çoook tesekkürler.

İşler artık rayindan çıktı. Çok mutsuzum. Bugün bir kargoyla işyerime boşanma dilekçesinin bir fotokopisi ve bir tane yüzük içinde de not : bu süreçte senin nefes almani sagliycam ve tamamen yanlız biri olarak karşına cikicagim ozaman sorucam benimle evlenirmisin. her genç kızın evlilikle ilgili bir hayali vardır benim payıma da bu düştü hiç te böyle hayal etmemiştim oysaki. Ortada paramparça bir aile ve hayalleri yıkılmış bir ben var. Boguluyorum artık bu şehirde..

Hamile bir kadını aldatıp, boşayacak sonrada adam sıfatıyla gezecek öyle mi ??
Sende boşandığında kabul edeceksin de hayallerin böyle değildi ona mı yanıyorsun ??
Biri bana yanşıl anladığımı söylesin n'olur yaa

X