COK YORULDUM.BU BIR SINAV MI?YOKSA KADER MI?

Bunu hakime mi dedin? Hayir neden beni aldatti vs diye belgeler sunup donuna kadar almayip da boyle sacma sapan cektin ve cekmeye devam ediyorsun bu adami?
Hayır bilgece hakime demedim.celp daha yeni geçti elime.geçen gün av.görüştüm.ben öğrendikten sonra yani bir yıldır aynı evde olduğum için affetmez sayılıp beni aldattığı için dava acmıyorum.
Fakat o davayı bu nedenle açtığı için bende hangi hayattan bahsediyor diye bu aldatma olayını da sunarak dava açma hakkını sağolsun düşünmeden bana koz olarak verdi.
Yarin evraklarimi avukata verip tam anlamıyla haklarimi öğreneceğim.

Aldatılan kadınlara sesleniyorum.affetmeyin.çünkü unutulmaz.hemde saniye unutulmuyor.delisi olan bir gün ölüsü olan her gün ağlar.
Devam etmeyi demedim.ama asla olmadı.tek kelime konuşmadım.bildiğimiz robot gibiydim.böyle hayat geçmezdi.çok şükür duygularim nefrete döndü. Intihara düşünüyordum ya ne kdr salakmisim.ben onun için mi dünyaya geldim.O keyfinin derdine düşsün, bende öyleyim. O gebersin.inanirmisiniz bir bucuk sene oldu ogreneli, bir kez nerede kimle kiminle diye düşünmedim.çünkü ben ilk gün bitirmiştir.Fakat alışkanlıklarından vazgecemedim.O güvendiğim kocam sevdiğim adam beni yikmisti.ancak ilaçlar ve rabbimiz yardımıyla doğru kararı,olması gerekenleri yaptım.

nice en son bi riyle beraberim demistin.acaba kizin bundan dolayida sana tavir yaptimi.
Ben mi biriyle beraberim dedim.Yok cnn.yanlış yazım hatasiydi.baslikta düzeltme yapmaya çalıştım telin bozuk olduğu için duzeltemedim.allah korusun.simdi bu durumda boyle bir sey dogru degil.benim iki cocugum var onlar bana yeter.ve hiç evlilik düşünmüyorum.

Ben mi biriyle beraberim dedim.Yok cnn.yanlış yazım hatasiydi.baslikta düzeltme yapmaya çalıştım telin bozuk olduğu için duzeltemedim.allah korusun.simdi bu durumda boyle bir sey dogru degil.benim iki cocugum var onlar bana yeter.ve hiç evlilik düşünmüyorum.
Olabilir.kizin icin elinden gelen gelmeyen ne varsa yap mucadele et.
annene kizipta kizina da tavir alma 17 yasinda buyukte olsa yinede cocuk ustelik annenin kotuluklerine alet oluyor sadece.

yazdıklarından hiç bişey anlamadım yarım yarım yazmıssın anladıgım kadarıyla kızınla ve annenle sıkıntıların olmuskı cok zor duruma sokmuslar senı bence cocugunu annenın elınden kurtar derım bu sekılde konusan bırı sana karsı cocugununda hayatını bıtırır ımkanın varsa kızını al farklı bı sehıre gıt annenden uzaga ve daha sonra ıkınızde bı psıkolaga gıdın:KK43:

Sevgili nice, seni ilk konundan beridir takip ederim, sen hatırlamazsın çünkü bir süre giremedim hesabıma sonra şifresini unutmuşum bulamadım bir türlü kapandı o şekilde.. Senin bu başına gelenler sanki her şey arka arkaya kötü gidiyor lanet mi var? gibi dursa da malesef ilk başta yaptığımız bazı kritik hatalar hayatımızı mahvedebiliyor. O adamı o kadar çok affetmeseydin düşer miydiniz senle kızın bu hallere? Bu saatten sonra yapacak bişry yok iyi anneniz büyütsün kızınızı boşverin. O size gelmedikçe siz de ona gitmeyin, üstüne gitmeyin yani arada hal hatır sormak için arayın nabzını ölçün. Uzaklaşın biraz belki zaman içinde kıymete binersiniz. Bu zaman diliminde de kendinize vakit ayırın çalışın yeni insanlarla tanışın eğlenmeye çalışın ne bileyim bakım ypın tarz değiştirin kendinizi yenileyin.. Kızınız da nasıl mutluysa öyle olsun artık o yaşta bi kızı zorla hiiç bişey yaptıramazsınız

olan o kadar seviyesiz muhabbeten yaşanan olaylardan sonra ,1 sene sineye çekio oturduktan sonra ,17 yaşındaki zaten problemli olan ergen kızının farklı olmasını bekliyor muydun gerçekten de???
1 seneden fazla olmuştur belki,o kadar konu açtın,o kadar kötü olaylar yaşandı.çocukların için boşa bu adamı dedik,kendin için boşa,nbu kadar sıkıntıya değmez dedik.ama bak 1 sene nelere mal oldu?
umarım kızının hayatı normale döner,toparlanır.

Kızlar bir süre kızım ve annemle iletişime geçmeyi düşünmüyorum.p.tesi ise başlıyorum.barodan avukat talep etmiştim. Talebim kabul edildi.bu gün görüşme yaptım.her şey çok iyi olacak ınş.

Geçen gün pislik adamın eniştesi aradı.defalarca.acmadim.ben kaymakamliktan çıktım durağa geçtim tam arkamı döndüm o pislik.beni gördü. Bir saat sonra enistesi6 aradı.defalarca.diger günlerde aradı.en sonunda oğluma demiş ki annem en başta anlaşmalı nisan alım diyordu ya oturup konuşalım.ogluma cvp vermedim.bir saat sonra oğlumu tekrar arıyor soruyor.oglumda geldi bana sordu.benim artık konuşacak bir seyim yok dedim oğluma.
Bir gün sonra da oğlum aradı onu interneti açatır eski borçları öde gerisini annem o diyecek dedi.o ne yapmisssss interneti annesinin evine nakil almış.bur sene sözleşmesi olduğu için kapatamiyor demekki mecbur oraya alıp beni kızdıracak zannetti.sanki ben internete giriyorum.co kullarin dersleri için alınmıştı internet.ve benim internet paketim artıyor bile.o beni cezalandirdigini zannediyor.fakat allahin adaletini cezasını unutmuş. Bu gün av o ise gol şeyler söyledi ki ben kar üstüne karliyim.....ilk önce böyle namussuz birinden ayrılarak.

Kızlar bir süre kızım ve annemle iletişime geçmeyi düşünmüyorum.p.tesi ise başlıyorum.barodan avukat talep etmiştim. Talebim kabul edildi.bu gün görüşme yaptım.her şey çok iyi olacak ınş.

Geçen gün pislik adamın eniştesi aradı.defalarca.acmadim.ben kaymakamliktan çıktım durağa geçtim tam arkamı döndüm o pislik.beni gördü. Bir saat sonra enistesi6 aradı.defalarca.diger günlerde aradı.en sonunda oğluma demiş ki annem en başta anlaşmalı nisan alım diyordu ya oturup konuşalım.ogluma cvp vermedim.bir saat sonra oğlumu tekrar arıyor soruyor.oglumda geldi bana sordu.benim artık konuşacak bir seyim yok dedim oğluma.
Bir gün sonra da oğlum aradı onu interneti açatır eski borçları öde gerisini annem o diyecek dedi.o ne yapmisssss interneti annesinin evine nakil almış.bur sene sözleşmesi olduğu için kapatamiyor demekki mecbur oraya alıp beni kızdıracak zannetti.sanki ben internete giriyorum.co kullarin dersleri için alınmıştı internet.ve benim internet paketim artıyor bile.o beni cezalandirdigini zannediyor.fakat allahin adaletini cezasını unutmuş. Bu gün av o ise gol şeyler söyledi ki ben kar üstüne karliyim.....ilk önce böyle namussuz birinden ayrılarak.
Sevindim nice, gelecek günler güzel şeyler bekliyor seni

hala çocukları kullanıyorsunuz
kendi aranizdaki ilişki için
o çocukları harcadiniz yazık değil mi
hiç mi burada yazilanlar
aklınızı başınıza getirmedi

Sevindim nice, gelecek günler güzel şeyler bekliyor seni
Cnmmmmmm çok mutluyum.yeni bir ise başlamıştım.deneme süresiydi.iki gün olmuştu.ve birden telim çaldı bir ay önce başvuru yaptığım diş dr beni çağırdı.yarin başlıyorum.maaassş süper.rabbim sabredenlerle beraber.

Cnmmmmmm çok mutluyum.yeni bir ise başlamıştım.deneme süresiydi.iki gün olmuştu.ve birden telim çaldı bir ay önce başvuru yaptığım diş dr beni çağırdı.yarin başlıyorum.maaassş süper.rabbim sabredenlerle beraber.
Çok sevindim inan

Artık senin için de güzel günler gelmiş demektir. Dönüp baktığında sadece nefret ettiğin bi adam göreceksin ve İyiki boşanmışım diyeceksin.

Herkesi silin hayatınızdan. Terapi alın mutlaka. Deli olduğunuzdan değil böyle bir çıkmazdan çözüm bulmak güçlü olmak ve rahat olmak için. Hayata tek başına yeniden başla. Güçlü ol. Kariyer yap. Kendinle uğraş. Herkes ne hali varsa görsün. Sen kendini geliştir. Kocamdan da al nafaka tazminat ziynetlerini hayatını kur. Böyle yaparsan kimse seni ezemez. Ama olduğun yerden kocam bunu yaptı annem böyle yaptı kızım böyle dedi diye hayatını gecirirsen kusura bakma hak edersin herseyi. Çünkü sen izin veriyorsun.

Herkesi silin hayatınızdan. Terapi alın mutlaka. Deli olduğunuzdan değil böyle bir çıkmazdan çözüm bulmak güçlü olmak ve rahat olmak için. Hayata tek başına yeniden başla. Güçlü ol. Kariyer yap. Kendinle uğraş. Herkes ne hali varsa görsün. Sen kendini geliştir. Kocamdan da al nafaka tazminat ziynetlerini hayatını kur. Böyle yaparsan kimse seni ezemez. Ama olduğun yerden kocam bunu yaptı annem böyle yaptı kızım böyle dedi diye hayatını gecirirsen kusura bakma hak edersin herseyi. Çünkü sen izin veriyorsun.
Çok doğru.yerimde sayıkladım hep.artik sık durma zamanı.ben namusumda, ahlagimla,edenim le yoluma dik gidecegim.bes para etmez otellerde kadinla yatan,zevki için ailesini kadina kötüleyen,bir pislik için ben hayatımdan mi geçeceğim.bundan sonra ben susuyorum adalet konuşacak. Dualarınızı esirgemeyin.allah razı olsun.

Çok sevindim inan

Artık senin için de güzel günler gelmiş demektir. Dönüp baktığında sadece nefret ettiğin bi adam göreceksin ve İyiki boşanmışım diyeceksin.
canım çok teşekkür ederim.
Evet insan nefret etti mi tiksindi mi gözü sevgiyi görmüyormuş. Artik yoluma bakacagim.gorelim mevlam neyler,neylerse guzel eyler.

Tabi ki sınav ama zor bir sınav -- Ne denir bilmem aslında çok şey söylemek de geçiyor içimden ya neyse -- Siz iyi olun ..Duanızı eksik etmeyin herkes içiin dua edin..

X