COK YORULDUM.BU BIR SINAV MI?YOKSA KADER MI?

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.063
Aldatildim.yataklara dustum.kabullenemedim .ne gidebildim ne kalabildim.kizimin okuldaki durumu da beni yilratmisti ki ustune aldatildigimi ogrenmistim.bbir bucuk sene sonra onu evden gonderdim.duygularim bitti.ama halen ilk gunler aklima gelince ah cekiyorm.neyse ki hak ettigi yeri aldi.

Fakat başıma öyle bir şey geldi ki bunu yapan öz annem. Babam üvey.ama bana cok düşkün.çocukluğumda cok ayağını yedim.ama kendi çocuklArınıza dönerdi.yani ben üretim diye dönmedi.ve bir kez sen başkasının cocugu un muamelesi yapmadı.ama anem hep o mikroplara benziyorsun.bir şey olduğunda soyun belli.pislik sülale ne ki sen de ödün.hep böyle ve daha kötü cümleler.hep okul sıralarında ağlayan bir kız çocuğuyum ben.evlendim ve kızımı sahiplendi.ben şanlı onun Nesi değildim.ona ayakkabı alınacak o alır.elbise alınacak sen bilmezsin ben gelecek.o istediği kadr onlar da kalacak.her gün arar o şunu bunu yedi mi.ben kızıma şuradan kalk buray otur diiyemezdim.pisliksin sen de kim oluyorsun.kizimin yanında hep assaglandim.kızım da beni anne değil kavga ettigi yaşıtı gibi gördü.mesela iki yaşındayken parmağını suyunu içine sokup karistiriyordu.bende sevecen bir sesle aşkım öyle yapmak doğru değil dedim.bir şeyler öğretmişti amacım.annem hemen salak ...o sanki ne yaptı çocuk o daha.ve bir cok olay.

Ve kızım şimdi 17 yaşında.benim aldatılan olayında babasına karşı tepki miydi.babasıyla kustu.annem lere gitti.yarıyıl tatili bitti.aradım annem gelmiyor musun.hayır dedi.niye ben o adamla aynı evde durmam dedi.paramı yollayın burdan okula gidicem dedi.bende her böyle yaparak bana zarar verirsin.zaten psikolojik kötü bunu yapan dedim.birazdan kızkardeşim aradı.abla annem dolduruyor şu anda onu.o adamı istemediğini o gitmeden o eve gelmeyeceğini daha neler neler.ve benyalvariyorum umurlarında bile değil.kizimin eşyalarını aldılar.ve kızım orda kaldığı sürece okul devamsizligindan aradılar.saçlar boyandı.makyajsız kapıya çıkmıyor.giyim tarzı tamamen değişti.istediği zaman istediği yerde ve istediği saatte eve gidiyor.dudağını deldirmiz pilsink yapmış.benimle konuşurken kan lum.sen kimsin.

Neyse adamı evden gonderdim çok şükür.kızım da eve geldi.ben de ise gidiyorum.her gün saat 10 kardeş eve gelmeler.giderken anneciğim.gelirken ne diyon lan.ve geç saatlerde ara sokaklarda telle konusacakmis. Kızdım.bağırıyor.bende üzerine yürüdüm. Bana tekme itikleme bende onu ittim. Yeter diye bağırdım.o bana ben ona sanki iki mahalle kadın kavgası.ve bana dedi ki oh canıma seyrin erken yaşta dil kaldın.oturdum ağladım.iki ay öncede sen onurlu kadın olsan o adamı bosardin dedi.gidiyorum şimdi de böyle dedi.Neyse annemi aramış bir vermiş.annem kosa kosa geldi.ne oldu ne oldu.ne olacak alın götürün onu dedim.hep senin yüzünden.sen öyle yaptın bunu dedim.ne var her kez telle dışarıda konuşuyor.ne var.sana öyle dedi.ya kizimin yanında oyle e şeyler söylüyor ki çocuk bana her şeyi layık görüyor. Bana oh cnn deysin erken yaşta dil kaldın diyor.kan lum konuşuyor.ne var demez mi.ben Etik tutamadım bir bağırdım ki her yer inledi.gittttt hayatımdan al onu da bir.istemiyorum sizi.benim çocuğun olmasına izin vermedin.al bir sana verdim. Nasıl feryad ediyorum.bir anda komşulAr eve doldu. Annem onlara kocası gittiya kudurdu.azdı.demez mi.Artik kafayı usuttum.sen ne diyorsunnnnnnn.bu kafayı usutmus.bunu hastaneye kapatın.soyu bozuk bunun.komşulAr yalvarıyor bir türlü gitmiyor.gitmiycem bu ev benim ben borç vermiştim.paramı getirsin.yasa o çıkacak bu evden ben oturacağım dedi.ben yerde yatıyorum.o halen millete neler anlatıyor.en son çıkarken bunun babası kim belli degil.kızında aynı onun gibi soyu bozuk bunun demez mi.kızımla annem üzerine yürüyorlar.ruh suratiniza gidin dedim.tukurmedim.sadece ruh dedim.annem diyor ki bakın suratıma bulurdu.kızım da diyor ki merak etme aneanne ben az önce onun suratıma tukurdum. Ve çıkarken annem diyor ki ben onun bir sırrını biliyorum.söylüyim mi.söylersem rezil olursun.Bana diyor.benim ne sırrın olabilir ki.bu de ben annemle asla bir deyimi paylaşmak.çok şükür yeminler olsun ki hiç bir siŕim yok.şok içindeyim.komşum polis çağırmış.zor bela annem dışarı atıldı.bu sefer polise diyor ki bu kızı alican.o hasta.deli kocasından ayrılıyor kafayı yemiş.daha nelerrrrrrr.düşünün bir kaç hafta sonra davam var.ve bunu yapan annem.ve babam aradı.kızım ben senin yanındayım dedi.benim kız kardeşimin cocugu dahi annem yüzünden pisikologa gidiyor.aneanne artık babamı kotuleme.ben onu çok seviyorum diyor.bunu bana söyleyen de annem.ve çok YORULDUM.

Bu ne ya dallas a donmus hayatın
Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin

Keşke sakin kalmaya çalışıp kızını kendine baglasaydin dua et

Ve kizinla iletisime geç bence
O annene de ne demeli bir ton dayağı hakediyor

bınu sohlemek zor ama be halleri varsa görsünler o kızda buyur sizin kıymatinizi anlar siz ne olursanız olum sizeböyle saygısoz konusmasına o anane böz yumuyorsa birseyler belli karakterinde.

Valla kızan olacaktır ama yerinizde olsam önce kızımın huyuna giderim. Güzelce konuşurum. Annemle görüşmeyi de keserim kızımı da görüştürmem. Gerekirse okula yanında biriyle gönderirim gidebilirsem kendim giderim okul çıkışlarında falan gözüm üzerinde olur. Baktım anlamıyor döverim öyle kızı. İnsan annesine böyle laf eder mi ya bu ne böyle. Anneniz sanki düşman yetiştiriyor. Allah yardımcınız olsun.

Akrabayla imtihan zor Allah teala yardimciniz olsun,ergenlikte asilesince hayati boyuncaa duzelmesi zor oluyor ama tabi bilinmez insaAllah duzelir kiziniz,annenenizden yani tavırların dan nefret ettim ,boyle insanlardan nefret ediyorum cahil, kendini bilmez ,merhametsiz ,edepsiz,kendi kafalarinda sacma salak seyler kurup milletide inandiriyorlar ,kendi hasta size deli damgasi vuruyor ,Allah teala islah etsin ,serlerinden sizi muhafaza etsin

Siz dualarinizi edin saygisizlik yapmayin anneniz cunku ve saglikli gorunmuyor buradan ama siz bagirip cagirmayin sukunetinizi korumaya calisin gerektigi kadar konusun sadece, kizinizida er gev bir psikolaga goturun ya da zorlayin brileri zorlasin, ornek alinmamasi gereken birini ornek aliyor ,bunun gibi aptal bir kiz taniyorum simdi ise belki o saygisizliginin bedelini oduyor artik ipini koparmiscasina toparlayamiyor,aptal...

dualarimdasiniz konu sahibesi tevekkul edin
Buyuk bir olayla karsilasinca "HasbunAllah ve nimel vekil" diyin ve sabırlı olun zorlukla beraber bir kolaylik vardir

Bosanma celbi eline geçti.Bosanma sebebi hayata bakış açımız farklı...yaşam tarzlarimiz aynı değil.ruhen ve fikren uygun değilmişiz.

Evet bu cümleler benim için çok iyi.sanki rabbim onu sasirtmista soyletmis.

Benim ailemde bir kapali bayan dahi yok.biz aleviyiz.fakat ben cocuk yasta hep islami ararstirdim.evlenirken kapanmami şart koştu.ben de kapandim.ben farz namazlari mi kilip ayrica teeccuh nam.kızıyordum.onu sabah nam.için uyandırırken itikliyjordu beni.kuranı baştan sona okuyordum ki rabbim ne diyor.o ise bana soruyordu...kuran da şu konu da ne yazıyor diye....onun derdi basın kapali olsun.ordan bakan.burdan bakma.kızım büyüdü öne sürüyor. .o.....pilar sürer.Ama kendi oğlumla ben küpe takacagiz.arabasında prezarvatifler.otel odasında kadınla yatmalar.kırmızı pantolon renkli ayakkabılar kısa dar vadiler.....Ama bize her şey yasak.sizi biraksam ne olursunuz cümleleri...sonunda kendi o...pu.oldu.arabasinda giysiler saklardi baska yerde onlari giyerdi.iki ay önce halkının camını açtım hemen masa var üzerinden bir şey aldım.o da gördü.Bana diyor ki kolun kısa niyeuzatiyorsjn.senin bu kolunun hesabını ben vereceğim.ben yanicam.tobe.

Şimdi hakim by.ben o...pu olmadığım için mi yaşam tarzlarimiz farklı.

Bosanma celbi eline geçti.Bosanma sebebi hayata bakış açımız farklı...yaşam tarzlarimiz aynı değil.ruhen ve fikren uygun değilmişiz.

Evet bu cümleler benim için çok iyi.sanki rabbim onu sasirtmista soyletmis.

Benim ailemde bir kapali bayan dahi yok.biz aleviyiz.fakat ben cocuk yasta hep islami ararstirdim.evlenirken kapanmami şart koştu.ben de kapandim.ben farz namazlari mi kilip ayrica teeccuh nam.kızıyordum.onu sabah nam.için uyandırırken itikliyjordu beni.kuranı baştan sona okuyordum ki rabbim ne diyor.o ise bana soruyordu...kuran da şu konu da ne yazıyor diye....onun derdi basın kapali olsun.ordan bakan.burdan bakma.kızım büyüdü öne sürüyor. .o.....pilar sürer.Ama kendi oğlumla ben küpe takacagiz.arabasında prezarvatifler.otel odasında kadınla yatmalar.kırmızı pantolon renkli ayakkabılar kısa dar vadiler.....Ama bize her şey yasak.sizi biraksam ne olursunuz cümleleri...sonunda kendi o...pu.oldu.arabasinda giysiler saklardi baska yerde onlari giyerdi.iki ay önce halkının camını açtım hemen masa var üzerinden bir şey aldım.o da gördü.Bana diyor ki kolun kısa niyeuzatiyorsjn.senin bu kolunun hesabını ben vereceğim.ben yanicam.tobe.

Şimdi hakim by.ben o...pu olmadığım için mi yaşam tarzlarimiz farklı.

Bunu hakime mi dedin? Hayir neden beni aldatti vs diye belgeler sunup donuna kadar almayip da boyle sacma sapan cektin ve cekmeye devam ediyorsun bu adami?

Bence o kızı bu hale getiren sizsiniz
bir adam uğruna çocukları boşvermeyip sahip çıksa ydi niz güçlü dursaydiniz
herkesten uzak tutsaydiniz biraz güçlü gorunseydiniz bunlar olmazdı
siz hic onların derdini dinlediniz mi sanmıyorum ancak kendinizle ilgilendiniz
bir adam uğruna yataklara düşmek yerine sadece çocuklarınıza yonelebilirdinuz
en iyi çözüm psikolog psikiyatri vs.
ikiniz birlikte gidin anneanneden alın kizinizi

Ya lütfen heyecanı bırakıp konularını düzgün yazar mısın. Sakin ol biraz, hiç bir şey anlaşılmıyor.
Halkının camını açtım ne demek?
Kızım öne sürüyor o.pilar sürer ne demek?

Her neyse genel anlamda konularını biliyorum.
Aldatan adamı affedersen böyle olur. Zamanında temizce ayrılıp tazminatını alırdın. Çocuklara sarılır şimdiye toparlanırdın. Şimdi daha mı iyi oldu herkes dağıldı.

Cok uzuldum allah yardimcin olsun.
Boyle annen varken dusmana ihtiyacin yok.madem soyun bozuk neden soyu bozuk adamdan cocuk yapmis.senin tercihinmiydi anne baba olmalari.
Annenin psikolojisi bozuk uzak dur.ins.hersey duzelir.

bazi yerler hic anlasilmiyor.
kizini bi sekilde al yanina cabala ugras bi sekilde al.
anneni de sil hayatindan hatta git sikayet et polise size yaklasamasin.
ruh hastasi yasadiklarinin acisini resmen kizlarindan cikariyor bide kizinla intikam aliyor senden yetmiyomus gibi.
kizini sevdigi felan yok resmen kotuluk icin.

X