• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yorgunum

Meyve fileleri var canım.Kızına diş kaşımasında hem yardımcı olur hemde içerisinde koyduğun meyvenin vitaminini alır.
Benim kız 2 yaşına geldi de 5 saat aralıksız uyumaya başladım.Yoksa nerdeeeeee

Kızlar bebeğim 7 aylık ve cok yaramaz hiç bir şey yemiyo
kabız diş çıkaracak ben perisanim
kendime bakmıyorum yemek yiyemiyorym
eşim hiç yardım etmiyor daha öncede konu açmıştım büyüyecek düzelecek dediler ama aksine daha kötü oldu
yemek yedirmeye çalışıyorum ne ev kalıyo ne üst baş su bile icmiyo üstüne eşimin istekleri ama telef oldum artık annem ablamin yanında az da olsa yardım ediyordu
bilmiyorum napmaliyim çok üzgünüm ve yorgunum gezmek dolaşmak hayal oldu kızım hep huysuz heppppp

şimdi şöyle düşün bu yaşadığın olumsuzluklar en fazla birkaç ay sürecek bebeğin inşallah ayaklanacak parka götüreceksin istesende evde oturtmayacak seni ..sonra kreş zamanı gelecek bu yaşadıklarını hatıra olarak hatırlayacaksın bu günleri..bebeğinin en güzel ve ele birdaha geçmeyecek zamanları bu açıdan bak..benim oğlum o kadar iştahsız bir çocuktuki pilavı ve makarnayı taneyle yedirdiğimi bilirim çok hareketliydi ilk bir yıl eve kapandı m annem kayınvalidem dahil kapımı çalan olmadı ama ne oldu ben şuan o günleri özlüyorum .oğlumun o resimlerine bakıyorum ne güzel zamanlarıymış yavrumun ..kısaca şuanın geçici olduğunu lütfen unutmayın bu süreç geçecek inşallah enerjinizi düşürmeyin

Çok güzel şeyler yazmışsın canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum
şimdi şöyle düşün bu yaşadığın olumsuzluklar en fazla birkaç ay sürecek bebeğin inşallah ayaklanacak parka götüreceksin istesende evde oturtmayacak seni ..sonra kreş zamanı gelecek bu yaşadıklarını hatıra olarak hatırlayacaksın bu günleri..bebeğinin en güzel ve ele birdaha geçmeyecek zamanları bu açıdan bak..benim oğlum o kadar iştahsız bir çocuktuki pilavı ve makarnayı taneyle yedirdiğimi bilirim çok hareketliydi ilk bir yıl eve kapandı m annem kayınvalidem dahil kapımı çalan olmadı ama ne oldu ben şuan o günleri özlüyorum .oğlumun o resimlerine bakıyorum ne güzel zamanlarıymış yavrumun ..kısaca şuanın geçici olduğunu lütfen unutmayın bu süreç geçecek inşallah enerjinizi düşürmeyin

Hemde nasıl acımasız belim ağrıyo tutarak is yapıyorum hiç bir şey demiyor sonra yap diyo yardım edeyim demiyo
yapmıcan canım valla ınan üzüldüm adına bı kardesın ablan yokmu annenı falan cagar damadın yanı esın yanında sende cok yoruluyosun kımse yardım etmıyo gıbı ıma etsın yada dırek esıne desın oglum kızıma bıraz yardım et duye

Back
X