Cilt Bakımı Ürünleri Çok yoğun nemlendirici tavsiyeleriniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
54
Kızlar benim yüzüm çok kuru,pul pul yanaklarım var,çoğumuz çok yoğun nemlendirici istemez ama benim cildime normal nemlendirici iyi gelmiyor,var mı kullanıp ta tavsiye edebileceğiniz bir ürün,bıktım kozmetikçilerin verdikleri ürünü denemekten,en azından sizlerin kullanıpta test ettiğiniz ürün varsa yazın lütfen!
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

canım benim, ben de kış aylarında özellikle soğuk aylarda dediğin dertten muzdariptim. gerçekten yoğun istiyorsan vichy aqualia thermal rich tavsiyemdir. Ben de kışları onu kullanıyorum, havalar yumuşadığında yine yoğun ama daha kolay emilen roc hydra+ kuru ciltler için olanı kullanıyorum.

slm kendi cilt kuruluğuma; Krem Sera çinko oksitle çözüm buldum, eczanede satılıyor, memnunum umarım senin de işine yarar...

pahalı ama sadece sevil parfümeride satılıyor carita mükemmel bir marka sevil parfümeriye gidin testerını deneyin vazgeçemiceksiniz güzellik uzmanlarına söylediğimde bile çok iyi seçim yapmışsınız diyorlar tavisye ediyorum en iyi marka CARıTA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…