Çok yoğun beyaz akıntı gebelik belirtisi midir

mutlulukk1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
104
10
18
24
Merhaba kızlar adetime 3 gün var ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım var az önce iç çamaşırımı degistirirken bile aktı bu akınti nedir bilen varmı

Merhaba kızlar adetime 3 gün var ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım var az önce iç çamaşırımı degistirirken bile aktı bu akınti nedir bilen varmı
Gebelik belirtisi olabilir canım benimde arada oluyordu şimdi azaldı. Aynı akıntı bende yumurtlama zamanı olurdu birde

Evet yani aslında şöyle benim kendimi bildim bileli hep akıntım var ama hamileliği öğrendiğim zamanlar daha yoğunlaştı
Merhaba yumurtlama gbi aknti bu ay içinde bende vardı . ovulasyon ile yumurtlama günlerini de değerlndrdm .dün yne ona benzer akıntı geldi bugün sbaahta açık kahve leke gelmiş regle dört gün var gebelik olavilirmi

Merhaba yumurtlama gbi aknti bu ay içinde bende vardı . ovulasyon ile yumurtlama günlerini de değerlndrdm .dün yne ona benzer akıntı geldi bugün sbaahta açık kahve leke gelmiş regle dört gün var gebelik olavilirmi
Olabilir evet adet tarihini bekleyip test yapmanı öneririm

Ben reglime 1 gun kala aynı belirtiden suphelenmistim 😉 test yapmani oneririm

Öyle yapacağım teşekkür ederim

Normalde regl yaklaşınca lekelenme olur nuydu sizde ☺️
Hayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus . 😊

Hayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus . 😊
Bende de dün geldi ve birkaç gün önce olmuştu yumurtlama da da yaşıyorum o akıntıyı ☺️ inşallah vardır hayırlısı artik

Ya inş bende hamişimdir bu ay klomen kullanmıştım hiç adet belirtilerim yok arada bi sırtım ağrıyor sadece adetime 2 gün kaldı şu an test yaparsam sonuç çıkarmi acaba?

Back
X