- 2 Kasım 2022
- 104
- 10
- 18
- 24
- Konu Sahibi mutlulukk1
Merhaba kızlar adetime 3 gün var ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım var az önce iç çamaşırımı degistirirken bile aktı bu akınti nedir bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik belirtisi olabilir canım benimde arada oluyordu şimdi azaldı. Aynı akıntı bende yumurtlama zamanı olurdu birdeMerhaba kızlar adetime 3 gün var ve çok yoğun beyaz kremsi akıntım var az önce iç çamaşırımı degistirirken bile aktı bu akınti nedir bilen varmı
Sizin gebelik zamanın da mi oldu ?Gebelik belirtisi olabilir canım benimde arada oluyordu şimdi azaldı. Aynı akıntı bende yumurtlama zamanı olurdu birde
Evet yani aslında şöyle benim kendimi bildim bileli hep akıntım var ama hamileliği öğrendiğim zamanlar daha yoğunlaştıSizin gebelik zamanın da mi oldu ?
Merhaba yumurtlama gbi aknti bu ay içinde bende vardı . ovulasyon ile yumurtlama günlerini de değerlndrdm .dün yne ona benzer akıntı geldi bugün sbaahta açık kahve leke gelmiş regle dört gün var gebelik olavilirmiEvet yani aslında şöyle benim kendimi bildim bileli hep akıntım var ama hamileliği öğrendiğim zamanlar daha yoğunlaştı
Olabilir evet adet tarihini bekleyip test yapmanı öneririmMerhaba yumurtlama gbi aknti bu ay içinde bende vardı . ovulasyon ile yumurtlama günlerini de değerlndrdm .dün yne ona benzer akıntı geldi bugün sbaahta açık kahve leke gelmiş regle dört gün var gebelik olavilirmi
Öyle yapacağım teşekkür ederimOlabilir evet adet tarihini bekleyip test yapmanı öneririm
Öyle yapacağım teşekkür ederimOlabilir evet adet tarihini bekleyip test yapmanı öneririm
Normalde regl yaklaşınca lekelenme olur nuydu sizdeBen reglime 1 gun kala aynı belirtiden suphelenmistimtest yapmani oneririm
Hayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus .Öyle yapacağım teşekkür ederim
Normalde regl yaklaşınca lekelenme olur nuydu sizde![]()
Bende de dün geldi ve birkaç gün önce olmuştu yumurtlama da da yaşıyorum o akıntıyıHayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus .![]()
Hayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus .![]()
Ya inş bende hamişimdir bu ay klomen kullanmıştım hiç adet belirtilerim yok arada bi sırtım ağrıyor sadece adetime 2 gün kaldı şu an test yaparsam sonuç çıkarmi acaba?Hayir canim olmazdı ben beyaz kremsi akintiyi gorunce sasirmistim ustelik reglimin hemen bir gun oncesiydi dedim ay sonunda yumurtluyorum galiba diye meğer bebisim geliyormus .![]()
1 gun gecsin canim bekle biraz daha yada regli gununde yapYa inş bende hamişimdir bu ay klomen kullanmıştım hiç adet belirtilerim yok arada bi sırtım ağrıyor sadece adetime 2 gün kaldı şu an test yaparsam sonuç çıkarmi acaba?