- 12 Ağustos 2018
- 2.096
- 2.221
- 133
Ya darısı bizlerin başınaTeyzeleri duyduk minigimizin kalp atisini hersey çok güzelmiş çok şükür 7 haftalık olmuşuz. Inslalah sizlerde hayırlı haberler hayırlı bebısler olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya darısı bizlerin başınaTeyzeleri duyduk minigimizin kalp atisini hersey çok güzelmiş çok şükür 7 haftalık olmuşuz. Inslalah sizlerde hayırlı haberler hayırlı bebısler olur![]()
Masallah cok güzel ne mutlu size, Aminn InsAllah hepimizinTeyzeleri duyduk minigimizin kalp atisini hersey çok güzelmiş çok şükür 7 haftalık olmuşuz. Inslalah sizlerde hayırlı haberler hayırlı bebısler olur![]()
Maşallah banada 1 ay sonra gel dedi bakalım sukur halimizeMasallah cok güzel ne mutlu size, Aminn InsAllah hepimizinBiz 11 haftalik oldu bugün cok sükür yarin doktor randevumuz var bakalim
Inslalah canım çok heycan yaptım ama duyduk çok şükür rabbime ınslalah sizlerde hayırlıca duyarsınızYa darısı bizlerin başınaçook sevindim.
![]()
Bizede bir ay demisti doktor ama esim dayanamadi o kadarMaşallah banada 1 ay sonra gel dedi bakalım sukur halimize ❤
Esim yanımda yok telefondan dinledi oda çok sevindiBizede bir ay demisti doktor ama esim dayanamadi o kadar![]()
8 Haziran’a kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.Inslalah canım çok heycan yaptım ama duyduk çok şükür rabbime ınslalah sizlerde hayırlıca duyarsınız![]()
Az kalmış annesi duyarsın hayırlıca ınslalah8 Haziran’a kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.![]()
Kime cevap verdin canımkese için baya erken bilgine
Ben konu üste çıkınca ilk mesaja cevap vermiştim ama sayfalara bakmamışım çok özürKime cevap verdin canım
Ne özrü bende dedim kime yazmışBen konu üste çıkınca ilk mesaja cevap vermiştim ama sayfalara bakmamışım çok özür![]()
Benim oluyor canım belim adet olcakmis gibi sonra kaşığım bacağıma vuruyor normalmiş yaniKızlar sizlerinde kasık ağrıları var mı? Dün gece resmen ağrıdan uyandım.
Ben hep uyanıyorum ya 2 aylık olcaz berdeyse pek nadir uyudum arada hep uyandım hiç yokda 4 kez sabaha kadarKızlar sizlerinde kasık ağrıları var mı? Dün gece resmen ağrıdan uyandım.
Evet ben de öyle maalesefBen hep uyanıyorum ya 2 aylık olcaz berdeyse pek nadir uyudum arada hep uyandım hiç yokda 4 kez sabaha kadar
Ne yapalım artık değer yavrularımızaEvet ben de öyle maalesef