Çok yeni gebelik 🤗

Benim hamileligimin ilk ayları çok zordu gerçi hala risk var eve gelince kafamda deli sorular hastaneye gidince bebeğimin kalp atışını duydum mu Dünya dururdu hiç bişey sormadan eve geri gelirdim ☺️
Odaya stresle girer Dr bebeğiniz gayet iyi dedimi başka bişey duymaz olurdu kulaklarım. Rabbim meleginizi saglikla sıhhatle size bağışlasın 🙏🏻
Bende bu gittiğimde Tam kaç haftalık diye soracaktım keseyi gördük deyince hersey unuttum 🤣unutu veriyor insan

Benim hamileligimin ilk ayları çok zordu gerçi hala risk var eve gelince kafamda deli sorular hastaneye gidince bebeğimin kalp atışını duydum mu Dünya dururdu hiç bişey sormadan eve geri gelirdim ☺
Odaya stresle girer Dr bebeğiniz gayet iyi dedimi başka bişey duymaz olurdu kulaklarım. Rabbim meleginizi saglikla sıhhatle size bağışlasın 🙏🏻
İnşallah bende kalp atışını duyabilirim hala o kadar inanamıyorum ki :KK42:

İnşallah bende kalp atışını duyabilirim hala o kadar inanamıyorum ki :KK42:
Öyle oluyo zaten ben ilk aylar o zorlukları yasamasam hamile miyim gerçekten diye düşünürdüm mesela şimdi daha iyiyim şükür bu sefer de bebeği dürtüyorum hareket etsin diye 😂😂😂😂
İnanın bu günleri yaşayacağımı hayal bile edemezdim. Hastanede yattım dedim bu sefer bebeğim gitti ne gözlerim durdu ne içimdeki acı bi saniye hafiflemedi. Şimdi içimde kıpır kıpır. Bu mucizeden başka bir şey değil. Hep olumluyu umdum ama olumsuzu bekledim hala da her şeye hazirlikliyim . Rabbim olumsuzu hiç bir anneye yaşatmasın 🙏🏻 güçlü olmak zorundayız çünkü anne olmak bunu gerektirir 💕

Öyle oluyo zaten ben ilk aylar o zorlukları yasamasam hamile miyim gerçekten diye düşünürdüm mesela şimdi daha iyiyim şükür bu sefer de bebeği dürtüyorum hareket etsin diye 😂😂😂😂
İnanın bu günleri yaşayacağımı hayal bile edemezdim. Hastanede yattım dedim bu sefer bebeğim gitti ne gözlerim durdu ne içimdeki acı bi saniye hafiflemedi. Şimdi içimde kıpır kıpır. Bu mucizeden başka bir şey değil. Hep olumluyu umdum ama olumsuzu bekledim hala da her şeye hazirlikliyim . Rabbim olumsuzu hiç bir anneye yaşatmasın 🙏🏻 güçlü olmak zorundayız çünkü anne olmak bunu gerektirir 💕
Çok haklısınız ben de tamamen onu yapıyorum hep olumluyu yapıyorum ama daha çok yeni olduğu içinde kendimi herşeye hazırlıyorum. Bir de adetimin bu hafta başında olması gerektiği için hep diken üstündeyim belki adet olacağım diye. Pazartesi doktor randevum var hayırlısı olsun artık🙏🏻💓

Kızlar kesemi gördük bugün🙈 çok minik birşeydi. Ayın 8i için randevu verdi. Kalp atışı dedi 🤗
Hadi hayırlı olsun canım Rabbım tamamına erdirsin ınslalah canım 🤗

Bizde çarşamba ınslalah kalp atisini duyczz hayırlıca Rabbim bu mübarek günde herkese nasip etsin 💕

Ben duyamadim ama ekranda gördüm cok Sükür Bebegimin kalp atislarini o bile yetti.. benim doktorum 3 ay bitmeden dinletmiyorum riskli oldugu icin dedi bizde bekliyoruz .. hayirlisiyla alayim InsAllah kucagimiza yavrularimizi

Ben duyamadim ama ekranda gördüm cok Sükür Bebegimin kalp atislarini o bile yetti.. benim doktorum 3 ay bitmeden dinletmiyorum riskli oldugu icin dedi bizde bekliyoruz .. hayirlisiyla alayim InsAllah kucagimiza yavrularimizi
Amin hepimiz inşallah ♥️ Çok az kalmış 3 aya zaten sizin. Hem görmek bile yeter gerçekten herşey yolunda ise insanın içi duymadanda rahat eder🙏🏻

Amin hepimiz inşallah ♥ Çok az kalmış 3 aya zaten sizin. Hem görmek bile yeter gerçekten herşey yolunda ise insanın içi duymadanda rahat eder🙏🏻
Aynen öyle gercekten o bile yüzümüzü güldürmeye yetti o kadar muhtesem bi duygu ki Rabbim herkese yasatsin düsünsenize icinizde bir Kalp daha atiyor pir pir oyyy Yavrumm 🙈

Bugün doktor 5 bitti 6dayız dedi 🤗
O zaman yakinda bulantida baslar tabi simdiden yoksa benim o zaman baslamisti 6. haftada halada devam ediyor bu 3. ayin bitmesini iple cekiyorum .. tabi herkes ayni olacak diye bisey de yok 😊

O zaman yakinda bulantida baslar tabi simdiden yoksa benim o zaman baslamisti 6. haftada halada devam ediyor bu 3. ayin bitmesini iple cekiyorum .. tabi herkes ayni olacak diye bisey de yok 😊
Çok arada bir bulantım oluyor ama strestendir diye düşünüyorum hep. Hala bir bilinmezlik içindeyim sanki inanamıyorum🙈

Teyzeleri duyduk minigimizin kalp atisini hersey çok güzelmiş çok şükür 7 haftalık olmuşuz. Inslalah sizlerde hayırlı haberler hayırlı bebısler olur 👶😍

Back
X