Çok yeni gebelik 🤗

Ssda_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
2.096
2.221
133
Merhaba Herkese 🤗
Ben en son 14 Nisan’da regli olmuştum bu ay ayın 19unda regli olmam gerekiyordu fakat içimden bir ses test yapmam gerektiğini söyledi ve pozitif çıktı. Ayın 20sinde kan testine gittim değerim 199 çıktı. Doktora gittik fakat keseyi göremedik :( 22sinde tekrar gittim ve 555 çıktı kan değerim.
Daha önceden miyom ameliyatı oldum ve eşimde varikosel ameliyatı oldu. Açıkcası çok verimli bir ayda geçirmedik. Çok korkuyorum kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi? Lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🏻 Doktorum aspirin ve progesteron hap verdi sabah akşam. Ne düşünceğimi bilemedim😔

Canım tebrik ederim,saglikla kucagina almak nasip olsun.
Degerin 2 ye katlamış bence gayet guzel ilerliyor.💕
Stres yapma ve keyfini cikart artik.

Canım tebrik ederim,saglikla kucagina almak nasip olsun.
Degerin 2 ye katlamış bence gayet guzel ilerliyor.💕
Stres yapma ve keyfini cikart artik.
Ya çok teşekkür ederim🙈 doktorum çok rahat aslında ama ben inanılmaz stres yaptım bu rahatsızlıklarımız yüzünden.

Ya çok teşekkür ederim🙈 doktorum çok rahat aslında ama ben inanılmaz stres yaptım bu rahatsızlıklarımız yüzünden.
Oyle düşünme cnm, mis gibi tedavinizi olmuşsunuz ve meleginizde gelmis.
Stres herşeyin başı unutma.
Tek tavsiyem bol dua edip mümkünse kese ve kalp atisi sesini duyduktan sonra aile ve dostlara haber vermen.

Oyle düşünme cnm, mis gibi tedavinizi olmuşsunuz ve meleginizde gelmis.
Stres herşeyin başı unutma.
Tek tavsiyem bol dua edip mümkünse kese ve kalp atisi sesini duyduktan sonra aile ve dostlara haber vermen.
Çook teşekkür ederim pozitifliğiniz için🙏🏻 İnşallah görürüz gerçekten 💓

Keseyii görmek için erken zaten :) Hayırlı olsun. Doktorlar der ki; İyi düşünüp pozitif olunan gebelikler de genelde sorun çıkmaz. Vücut etkileniyor.

O sebeple rahat ol ve taze sıkılmış havuç suyu iç günde 2 bardak. Yapamazsan 1 bardak. Tutunmasını sağlıyor. ❤️

Keseyii görmek için erken zaten :) Hayırlı olsun. Doktorlar der ki; İyi düşünüp pozitif olunan gebelikler de genelde sorun çıkmaz. Vücut etkileniyor.

O sebeple rahat ol ve taze sıkılmış havuç suyu iç günde 2 bardak. Yapamazsan 1 bardak. Tutunmasını sağlıyor. ❤
İnanılmaz teşekkürler bunu hiç bilmiyordum hemen yapmaya başlıyım ben🤗 pazartesi tekrardan gel o zaman kese gözükür dedi ama çok tedirginim genede.

Merhaba Herkese 🤗
Ben en son 14 Nisan’da regli olmuştum bu ay ayın 19unda regli olmam gerekiyordu fakat içimden bir ses test yapmam gerektiğini söyledi ve pozitif çıktı. Ayın 20sinde kan testine gittim değerim 199 çıktı. Doktora gittik fakat keseyi göremedik :( 22sinde tekrar gittim ve 555 çıktı kan değerim.
Daha önceden miyom ameliyatı oldum ve eşimde varikosel ameliyatı oldu. Açıkcası çok verimli bir ayda geçirmedik. Çok korkuyorum kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir mi? Lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🏻 Doktorum aspirin ve progesteron hap verdi sabah akşam. Ne düşünceğimi bilemedim😔
Hayırlı uğurlu olsun,stres yapmayın sağlıkla kucaklarsınız inşallah 🤰

Merhaba Herkese 🤗
Ben en son 14 Nisan’da regli olmuştum bu ay ayın 19unda regli olmam gerekiyordu fakat içimden bir ses test yapmam gerektiğini söyledi ve pozitif çıktı. Ayın 20sinde kan testine gittim değerim 199 çıktı. Doktora gittik fakat keseyi göremedik :KK43: 22sinde tekrar gittim ve 555 çıktı kan değerim.
Değerleriniz gayet iyi aspirini neden verdi merak ettim

Merhaba Herkese 🤗
Ahha o kadar benzer tarafları var ki yaşadıklarımızın ben de myom ameliyatı oldum eşim varikosel ameliyatı geçirdi ben de 19 mayısta öğrendim hamile olduğumu biz bebek düşünüyorduk şık yaşadık benim beta hcg 1900 çıktı benim de kese görünmedi ama ben paniklemiyorum haftaya veya ondan sonraki hafta gideceğim doktora vajinal ultrason çok iyi birşey değil iyice olgunlaşsın herşey öyle gideceğim sanırım 2. Çocukta insan daha rahat davranıyor Si de gönlünüzü ferah tutun derim

Ahha o kadar benzer tarafları var ki yaşadıklarımızın ben de myom ameliyatı oldum eşim varikosel ameliyatı geçirdi ben de 19 mayısta öğrendim hamile olduğumu biz bebek düşünüyorduk şık yaşadık benim beta hcg 1900 çıktı benim de kese görünmedi ama ben paniklemiyorum haftaya veya ondan sonraki hafta gideceğim doktora vajinal ultrason çok iyi birşey değil iyice olgunlaşsın herşey öyle gideceğim sanırım 2. Çocukta insan daha rahat davranıyor Si de gönlünüzü ferah tutun derim
Bende de vajinal ultrasonla bakmadı, ilk olunca ve böyle ameliyatlardan sonra insan ister istemez panikliyor🙈

Kan sulandirici olarak veriyorlar canım bende 5 haftalık hamileyim biraz geçti tup bebek ile oldu kan değerim 1000 aştığında kese görülüyor merak etme görürsün sonrada kalp atisini heyecanla beklersin biz kalp atışı dayız ınslalah haftaya onu gorcez sadece pozitif ol gerçekten vücudu çok etkiliyor bebiside etkiliyor annesi iyi düşün 👶

Kan sulandirici olarak veriyorlar canım bende 5 haftalık hamileyim biraz geçti tup bebek ile oldu kan değerim 1000 aştığında kese görülüyor merak etme görürsün sonrada kalp atisini heyecanla beklersin biz kalp atışı dayız ınslalah haftaya onu gorcez sadece pozitif ol gerçekten vücudu çok etkiliyor bebiside etkiliyor annesi iyi düşün 👶
Nasıl pozitifsiniz çook ama çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Siz de inşallah kalp atışını duyarsınız minik meleğin. Elimden geldiğince hep pozitif olmaya çalışıyorum ♥️

Nasıl pozitifsiniz çook ama çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Siz de inşallah kalp atışını duyarsınız minik meleğin. Elimden geldiğince hep pozitif olmaya çalışıyorum ♥️
Gerçekten çok önemli beynimiz vücudumuzu yönetiyor ve ne istersek o oluyor tabıkı Rabbım bilir ama buda çok etkili ve sabır en başta olması gereken güzel anne. 👶

O
Gerçekten çok önemli beynimiz vücudumuzu yönetiyor ve ne istersek o oluyor tabıkı Rabbım bilir ama buda çok etkili ve sabır en başta olması gereken güzel anne. 👶
O kadar beklenmedik bir anda bu haberi aldık ki hala eşimle inanmış değiliz ve sevinemedik sadece şaşkınız. Her doktora gittiğimizde rahatsızlıklarımızla karşılaşınca hem de yeni evliyken şimdi insan tedirgin oluyor. Ama herşey hayırlısına varır🙏🏻

O

O kadar beklenmedik bir anda bu haberi aldık ki hala eşimle inanmış değiliz ve sevinemedik sadece şaşkınız. Her doktora gittiğimizde rahatsızlıklarımızla karşılaşınca hem de yeni evliyken şimdi insan tedirgin oluyor. Ama herşey hayırlısına varır🙏🏻
Bizde oyleydik inan 4 senelik evliyiz esim iş gereği pek yanımda olmuyordu ama olduğu zaman idrar testi yapıp çıkmayınca yıkılıyordum esim belli etmiyordum sana ama bende çok üzülüyordum dıye yeni itiraf etti. Ve bebegımizi öğrendiğimizde kağıtta başka tahlil sonucu 0.0 ve ben hastane başıma yıkıldı olmadı diye. Esim o değil bak bu deyince ağlamaktan duramadım şuanda yeniyiz yrni yeni inanmaya başladım. Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun ınslalah sag salim evlatlarımıza kavuşalım hayırlıca ❤️

Bizde oyleydik inan 4 senelik evliyiz esim iş gereği pek yanımda olmuyordu ama olduğu zaman idrar testi yapıp çıkmayınca yıkılıyordum esim belli etmiyordum sana ama bende çok üzülüyordum dıye yeni itiraf etti. Ve bebegımizi öğrendiğimizde kağıtta başka tahlil sonucu 0.0 ve ben hastane başıma yıkıldı olmadı diye. Esim o değil bak bu deyince ağlamaktan duramadım şuanda yeniyiz yrni yeni inanmaya başladım. Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun ınslalah sag salim evlatlarımıza kavuşalım hayırlıca ❤
İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür, en hayırlısını en güzel zamanda verir♥️ Sizinde aynı regli belirtileri gibi kasık ağrılarınız var mı bir de bel🙈

Panikten onu bile soramadım🙈
Benim hamileligimin ilk ayları çok zordu gerçi hala risk var eve gelince kafamda deli sorular hastaneye gidince bebeğimin kalp atışını duydum mu Dünya dururdu hiç bişey sormadan eve geri gelirdim ☺️
Odaya stresle girer Dr bebeğiniz gayet iyi dedimi başka bişey duymaz olurdu kulaklarım. Rabbim meleginizi saglikla sıhhatle size bağışlasın 🙏🏻

İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür, en hayırlısını en güzel zamanda verir♥️ Sizinde aynı regli belirtileri gibi kasık ağrılarınız var mı bir de bel🙈
İlk haftalarda çok oldu şimdi arada agrıyor canım ben ağrılar oldukça sevındım inan şimdide çok aşırı migde bulantilar başladı 🙄

Back
X