• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlış zayıflıyorum:(

bluemoonlight

Anne Hathaway:)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
109
0
96
34
İstanbul
merhabalar..daha önce (2.sayfada) bi başlığım vardı ''bu da bnm öyküm'' diye..orda nasıl 20 kilo verdiğimden bahsetmiştim biraz...85 kilodan 65e ve hatta dahada aşağıya düştükten sonra pek de kilomu koruyamadım...arada spor yaptım,diyet uyguladım ama daha sonra bunları yapmaktan sıkıldım...biliyorum çok yanlış ama ben yediklerimi çıkarıyorum:/ ve bazen haftada 3 kilo verdiğim bile oluyor...bir kaç ay önce Allah tarafından uyarıldığıma inanıyorum.ailem yazlıktaydı ve bn o gece yine yemek yemiştim ve sonrasını tahmin edebiliriz:kedi: daha sonra o geceden ertesi gün akşama kadar hiçbirşey yiyemedim defalarca çıkardım,bayıldım hastanede ve evde..ama hissettiğim acı sadece böbreklerimdeydi...tüm sindirim sistemimi bozmuşum:/ ama kimse bana blumiasın demedi :/

daha sonra çok uzun bir süre bunu yapmadım..(19 yaşındayım bu arada)ama malum yaz geldi ve şu an 70 kilo olan ben bikini giyemiyorum ve elbise mayo ile denize giriyorum..e tabi bu beni dahada hırslandırıyor...çıkardığınız zaman en az yarım saat sonra geri acıkıyorsunuz ve tekrar yiyorsunuz,sonra tekrar çıkartıyorsunuz...bu çok kötü..diş fırçam benden nefret ediyor olmalı:|

herneyse sizinle paylaşmak istedim..biliyorum hepiniz bana ok kızacak ve ne kadar yanlış yaptığımı söyliyeceksiniz..ama inanın tek merak ettiğim bnm gibi yapanlar var mı?

Yanlışın farkında olman doğru adım atmanın başlangıcıdır. Lütfen derhal bir uzmandan yardım almaya başla. Bu işin sonu tahmininden daha kötü olabilir. O kadar gençsin ki, inan her şey çok güzel olacak

iyi güzel ama bu geçici bir çözüm sonrasında keşke kilolu olup sağlıklı olayım demekte var,madem biliyorsun canım bencede hemen bir uzmandan yardım al,bi yaz bikini giymezsin mayo giyersin sağlığından dahamı önemli ???

Şükretmelisin ki bu hastalıktan kurtulabilmişsin yaptığın hiç ama hiç doğru bir şey değil zayıflamak adına tüm sağlığını tehlikeye atmışsın umarım bir daha denemezsin böyle bir şeyi.

sen şimdi kustugn zaman miden boş kalıyo haliyle bağırsaklara birşey gitmiyor ve zamanla kuruyorlar sana tuvalete çıkma zorunu veriyordur eminim..
zamanla bagırsakların kuruyor işlevlerini kaybediyor..
ve sen böylece karnın şişiyor yedikçe karnının şiştigini hissediyorsun...
böbrekler su kaybediyo zamanla ozamanda böbreklerini kaybedebilirsin...
ve sen zayıfladıgı sanarken sağlıgını kaybedippp çok daha kötü olursun...

bak şöyle dene..
oturdugunda masaya az ye fazla yeme.. kusmak istediginde kusmaa.... biraz çaba gösterrr
az ye...
bol su iç böylece bagırsaklarını çalıştıgı göreceksin..
şöyle düşün biraz tuhaf bir cümle oalcak kusura bakmayın amaa...
tuvalete çıktıkça dahada rahatlıycaksın..
üstten çıkaracagına alttan çıkar... :kedi:

bunu yapmaya çalış.. gerekirse sürekli form çaylar iç tuvalete çık.. senameki iç tuvalete çık...
yedigin ordan gitsin.. buna alıştır kendini..

benim bi akrabam bu yüzden hayatından oldu..

kız aynaya her baktıgında kendini kilolu görüyordu.. 70 kilodan başladıgı bu oyuna...
60 .... 50 ---- 45 ----- 41 kilo ve 38 ile hayata gözlerini yumdu....

senin gibiydi... ölmeden önce 38 kiloyken bilee aynaya baktıgında az daha vermeliyim kilo diyordu..
annesinden gizli tuvalete gidip kusuyordu...

inşallah bundan biraz ders alırsındaa kendine bu eziyeti yapmazsın...

Bölüm : Diyet Sağlıklı beslenme, bu bölümde sağlıklı beslenme ile ilgili veya diyetlerle ilgili bilgileri paylaşabilirsiniz.Bahsettiğiniz bir sağlık problemidir.Bunu sağlık bölümünde bir hastalık olarak paylaşabilirsiniz.Bir kilo verme yöntemi olarak değil.
Anlayışınıza teşekkürler.

Back