çok yalnızım

Poturgeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
18
5
merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım. tıp fakültesi öğrencsiyim. ailemden uzaktayım. başlıktanda anladığınız gb kendimi müthis bir yalnızlık içnde hissediyorum. babamı 2 yaşındayken kaybettm ve bunun eksiklğini hep hissettim. liseyi yine evden uzakta yatılı okudum yani 9 senedr evden uzağım. su an beni en çok üzen ise hiç doğru düzgün bir ilişkim olmadı. evet pek güzel bi kız değilim. hayatın bana kötü davrandığını düşündüğüm için belki hiç mutlu hissedemiyorum kendimi. bayanlar genel olarak kendini beğenir ama ben kendimden nefret ediyorum, belki biraz daha güzel olsaydım bana değer veren biri olurdu yanımda diyorum. öyle özeniyorum ki yaşıtlarıma
bazen yasamak çok zor geliyor. ben ne yapıcam hiç bilmiyorum.

Sen delirdin mi? Müthiş bir zekan var ki doktor olmuşsun. Güzellik göreceli bir kavram sen kendini güzel görmezsin başkası dünya güzeli görür. Ama böyle negatif düşünürsen tabiki yalnız hissedersin. Bence kendini farket

Cirkin kadin olmazzz kendini cirkin sanan kadin olur anca toparlan kendine gel bakalim o fakulteden mezun olunca ne drlar muhendisler isteyecek de sen begenmiycen. Benden sana sevgi tomurcuklari

Aman Allahın tazecik bir geç kızın laflarına bak , cnm bir kere sen çok zeki bir kızsın farklısın sadece bir özgüven eksikliğin var ve kendini toparlamak istiyorsan biraz sosyal aktivitelere katıl biliyorum derslerin ağır ama farklı ortamlarda arada bir katıl o zaman gençliğin tadına varıcaksın ve inan ki bu düşüncelerin ne kadar komik olduğunu farkına varıcaksın insanlar yalnız değildir sadece yalnızlığı tercih eder!

Ben de kendimi çirkin vs götürdüm özellikle lisede yakın arkadaşlarım parmak ile gösterilecek güzellikte idi ben de çirkin

Onlar gibi süslü alımlı çalımlı da değildim

Onlar da başarılı idi ben de

Bunlar çok da önemli değil hayatta tek ölçüt bunlar değil kafamın içi dolu idi saçına dön çekmez kitap okutdum çevremde ama öz insan oldu

Eşime göre güzel akıllı ayakları yere basan sisteme yaranmaya çalışmayan bir tip idim 15 yıldır onunlayım

Halen Sürekli görüştüğüm konuştuğum çok kişi yok olsun bu şekilde yaşamaya da alışıyorsun önemli olan kendini iyi hissetmek

sen o okulu bitir bi doktor ol, ozaman bak peşinde 100 kişi birden dolanır.. aralarından beğenip seçmekte zorlanırsın artık.. bu dediğim kesin olacak bekle ve gör..

hayatı var olan koşullarla kabul etmek en iyisidir. Bir çok olaylar oluyor dünyada ama bir şekilde gün geçiyor sen olsan da olmasan da. tipe fazla takılma güzellik salonu işidir o çünkü ne tipler girişiyle çıkışı farklı oluyor. o yaşlarda yalnızlık hissi normaldir. Kendini değiştir eğer yaşadığın hayat tarzından sıkıldıysan. tercih senin.

23 yaşında tıp fakültesinde okuyan zeki bir kızdan bunları duymak beni üzdü. Ben yaptığım iş dolayısı ile bayanlarla hep iç içeyim. Çok güzel olup içi boş olan ne kadınlar var bilemezsin. Çirkin demiyorum bana göre herkes güzeldir onlar kadar gözalıcı olmayıp ama müthiş özgüveni olan kadınlarda gördüm. Çok yakın bir arkadaşım var kendisi pilot yüzbaşı bir sürü kız arkadaşları oldu hepsi çok güzeldi rus, ingiliz alman, Türk uluslararası çalıştı yani. :)

Ama sonra birisi ile evlendi onlar kadar güzel uzun bacaklı falan değildi. :) Annesi bile onu neyini beğendin dedi "gözüme güneş geldi görememişim" diye dalga geçmişti oda oda. Bana hep derdi ben onun zekasına, kendine olan güvenine, güçlü haline aşık oldum diye. Bir ortama girdiğinde güzelliğinle ne kadar etkileyebilirsin insanları? Önemli olan karakterin, fikirlerin, saygın, düşüncelerin. Bazı insanlar var tanıdıkça güzelleşir, bazı insanlar tanıdıkça çirkinleşir.
Senin kendine özgüvenin olsun elbet karşına birisi çıkar. Senin çok güzel saygın bir mesleğin olacak. Kendinin kıymetini bil.

Canım öncelikle insanın ara ara enerjisi düşer ve hayata olumsuz tarafından bakar. Şu an öyle bir döneminde olduğunu tahmin ediyorum. Ben de ailemden çok uzakta başka bir ülkede yaşıyorum ve uzakta olmak insana çok garip bir ruh hali veriyor. Ama sen daha 23 yaşındasın. Tıp öğrencisisin. Önünde parlak ve çok güzel bir gelecek seni bekliyor. Ayrıca güzellik inan ki önemli bir konu değil. Önemli olan akıl. Sen akıllı bir kızsın belliki tıp okuyorsun. Okulunu bitir. İşine başla. Doktor olucaksın ne güzel. Bu zaman içinde illaki karşına seni seven sana değer veren bir insan çıkacaktır. Ayrıca gerçekten kendini 23 yaşımdayım daha ilişkim olmadı diye üzme çünkü bu yaştaki erkekler senin kıymetini bilmeyebilir. Seni sevecek insana kendini sakkadığına, kötü erkeklerle karşılaşmak yerine hiç ilişki yaşamadığın için hep şükretceksin.

Sen kendini sevmezsen baskalari seni hic sevmez.
Padisah mecnunun deli gibi asik oldugu leylayi merak etmis. Tum hatunlari toplatmis. Bakmis. O mecnunun tarif ettigi leyla yok aralarinda. Mecnuna sormus goster leyla hangisi. Mecnun gostermis. O da bu mu ugruna yandigin demis. Mecnun da: " sizin mecnun olabilmeniz icin benim baktigim gozlerle bakmaniz gerekir" demis.

Ya canım iki kız arkadaş edin .. Erkeklerle sıkıntı geçmiyor sıkıntın çoğalır . Tıp tutturmuşsun zaten çok yoğun bir 5-6 sene seni bekliyor ..

Çirkin kadın, çirkin bakan kadındır.Ve guzellik fizikle ölçülmez.
Zaten sırf fiziksel olarak iyisin diye yanında biri olsun istemezdin değil mi?
Çok güzel bir kız değilim,hatta kendimi hiç alımlı bulmam ama etrafımda hep birileri oluyor.Ben hissediyorum yada diyelim.Bunun sebebi güzelliğim felan da değil.İyi niyetli olduğumdan ve güzel diyaloglarım var diye.Belki sen yeterince kendini açmıyorsundur.İnsanlarla diyaloğa geçmediğinden göremiyorsundur.
Öncelikle özgüvenli olmalısın.Neredeyse 2 Milyon insanın girdiği sınavda derece yapıp en yüksek puanlı fakulteye giriyorsun.Bu yeterince özgüven sebebi değil mi?
Silkelen ve kendine gel.Eminim ki güzel bir kızsındır.
Milyonlarca insan yaşıyor bu dunyada,yanlızım dersen biraz haksızlık etmiş olmaz mısın?

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... bu durum degil daha cok his gibi. hayatımın geri kalaninda da sanki hep yalniz olucam gibi hissediyorum ve ne düşünmeye calisirsam calisayim bununu onune geçemiyorum. kimseye guvenemiyorum. kime guvensem zararli ciktim. keske hayat sinavda iyi puan yapinca mutlu olabilecek kadar basit olsaydi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…