Cok yalnizim

buket_buket1665

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
48
23
30
Merhaba 2 yasinda bir kızım var ailemden uzak yerde oturuyorum kızım gecen dustu bacagini burktu yuruyemiyor kırım cikik yok ama canı yanıyor doktor 2.3 haftaya düzelir dedi benim bu arada psikolojim çok bozuldu hayattan keyif alamıyorum sürekli evde tv telefon istiyor acmayinca agliyor oyuncakların yüzüne bakmıyor disari çıkıyorum bebek arabamız yok kucağımda parka gotuyorum yuruyemedigi için salıncakta sallanıyor oda 5 dk sonra tekrar eve gel evde yine durmuyor böyle bir donguye girdik eşim eve geç geliyor yorgun oluyor yemegini yiyip uzanıyor bizimle ilgilenme sifir kendimi çok kötü hissediyorum artık dayanamıyorum sacimi taramak dislerimi fırçalamak bile benim için luks insanlıktan ciktim resmen lütfen bana bir akıl verin ben napicam oturduğumuz yerde ne kolu var ne komşu yeni tasindik zaten kimsemiz yok kızım eşim dışında cok kotuyum

Merhaba 2 yasinda bir kızım var ailemden uzak yerde oturuyorum kızım gecen dustu bacagini burktu yuruyemiyor kırım cikik yok ama canı yanıyor doktor 2.3 haftaya düzelir dedi benim bu arada psikolojim çok bozuldu hayattan keyif alamıyorum sürekli evde tv telefon istiyor acmayinca agliyor oyuncakların yüzüne bakmıyor disari çıkıyorum bebek arabamız yok kucağımda parka gotuyorum yuruyemedigi için salıncakta sallanıyor oda 5 dk sonra tekrar eve gel evde yine durmuyor böyle bir donguye girdik eşim eve geç geliyor yorgun oluyor yemegini yiyip uzanıyor bizimle ilgilenme sifir kendimi çok kötü hissediyorum artık dayanamıyorum sacimi taramak dislerimi fırçalamak bile benim için luks insanlıktan ciktim resmen lütfen bana bir akıl verin ben napicam oturduğumuz yerde ne kolu var ne komşu yeni tasindik zaten kimsemiz yok kızım eşim dışında cok kotuyum
maddi durumunuz mu yok? İkinci el bebek arabası falan bakabilirsiniz. Kızınız 2 yaşında rahatlıkla bir yerlere gidip gelebilirsiniz. Kurslara falan yazılın.

maddi durumunuz mu yok? İkinci el bebek arabası falan bakabilirsiniz. Kızınız 2 yaşında rahatlıkla bir yerlere gidip gelebilirsiniz. Kurslara falan yazılın.
Nasıl gidicem kursaki kızım durmaz hayatta orda bir kere memlektteyken birinden ödünç almistik kızım binmek istememisti hep kucağa alıştığı için bende alsam binmezse eşim kızar bosuna aldik diye

Nasıl gidicem kursaki kızım durmaz hayatta orda bir kere memlektteyken birinden ödünç almistik kızım binmek istememisti hep kucağa alıştığı için bende alsam binmezse eşim kızar bosuna aldik diye
İyide bebekler hemen ilk günden oturmayı zaten redder bende ufakken bindirdigimde giderken arabadaysa dönüşte kucagimda oluyordu ağlıyordu arabayida boş boş itiyordum. Şuan 2 yaşında arabada çok rahat oturuyor parka pazara vs giderken . Hem neden eşiniz kızsın ki. Veya eşinizin kizmasindan neden cekiniyorsunuz. ?
TV telefona gelecek olursak . Bu zamana kadar verdiyseniz ondan istiyordur. 2Ben hiç vermedim.tv cizgifilm bilmez bu yüzden istemez. Siz tamamenmi kestiniz vermeyi yoksa kısıtlı mi suresi fazlasını mi istiyor ?
Önüne kısıtlı oyuncak bırakın çok oyuncak olunca da oynamiyorlar. Birde ben kum ve hamirda oynatiyorum. Mesela şuan bunu yazarken o kum oynuyor kalıplarla dondurma yapıp bana veriyor. Cirtcirtli kitapları var sıra ona gelicek sıkılınca bundan. Akşam eşiniz gelince kendinize vakit ayırın .

Bir bebek arabası alın yaniniza da bebeğinizin sevdiği şeylerle kendinizi parklara bahçelere carsilara vurun. Bebek arabanız neden yok ?

Bunda kızılacak bir şey yok ki. Kızım 3 yaşında 2 tane bebek arabası değiştik bisiklette ayrı var. Her bebek aynı bebek arabasında duracak diye bişey yok. Eşiniz pek anlayışlı biri değil galiba.

X