- 4 Mayıs 2024
- 5
- -1
- Konu Sahibi salcarspers
tavsiyenize ihtiyacım var ben üniversitedeyim suanda ve ailemden ayrı tek başıma burada okuyorum. buraya geleli 2 sene oldu, aslında ilk geldiğim sene çok fazla çevrem ve arkadaşım olmuştu hatta sürekli insanlarla görüşmekten sıkılıyordum o derece arkadaşım vardı. sonra geçen sene bi sevgilim oldu ve kendisi aşırı kıskanç olduğu için benim erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemedi bende anlayışla karşıladım. zaten o noktadan sonra erkek arkadaşlarımla tüm iletişimimi kopardım. zamanla bazı kız arkadaşlarımla da artık görüşmek istemedim çünkü onların ilişkisi olmadığı için erkek ortamlarına giriyorlardı bende istemedim. şuan da 4 tane yakın kız arkadaşım kaldı, birisi başka şehirde. diğerlerinin de çok fazla geniş çevreleri ve sevgilileri olduğu için ve aynı zamanda okulları yoğun olduğu için bana pek zaman ayıramıyorlar sürekli ,genelde hep telefonda konuşuyoruz. sevgilimde başka bi şehirde olması gerekiyordu bu sene gidip geliyor, çoğu zaman burada değil. bende bu sene moral bozukluğundan okulu da dondurdum okula gitmiyorum. anlayacağınız iyice yalnızlaştım ve ailemde yanımda olmadığı için çok moralim bozuluyor. sürekli evde tek başıma oturuyorum boş boş. bu döngüden nasıl çıkabilirim napmalıyım?nasıl yeni arkadaş edinirim? seneye başka okula geçicem oradan arkadaş edinir miyim? tavsiye lütfen