• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzuluyorummmmm

samur

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
5
0
6
34
Antalya
merhaba arkadaslar ben 25 haftalık hamıleyım gecen haftalarda organ tarama tstı yanı 4 boyutluya gırdım ve bebegın karnında kıst oldugu solendı 2.5 cm seklındeymıs ama hıcbır organa baglı degılmıs anlamadım gıttı sag ust kadran dedıler ınternette okadar arastırdım bole bısey bulamadım sonra kendı doktoruma gıttım oda gordu kıstı ve 15 gunde 2.8 cm olmus korkuyorum buyur dıye acaba tedavıyle gecermı yada amelıyat olurmu dogumdan sonra eger basına bole bısey gelen arkadaslar varsa lutfen yazsın

bilgisi olan arkadaşlar yazacaklardır çok üzüldüm geçmiş olsun. inşallah kendılıgınden kaybolur

Benim arkadasimin bebeginin beyninde kist vardi doguma yakin kaybolmustu umarim senin bebeginde de kaybolur...

Hicbir bilgim yok ama insaallah ssglikli bir sekilde bebeğini kucagina alirsin

inşallah gecer arkadaslar buyuk bı ıhtımal bobrekte gıbı dıyolar cok sıkıntılı bısey deıl dıyolar ınsallah dogduktan sonra gecer

cuma gunu doktora gıttım ve o kiste benzeyen sey kaybolmus goremedı doktor rabbim cok buyuksun:52:

Back