çok üzülüyorum:(

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar bana tiroit ultrason yapıldı bugün tsh ım yüksek çıkmıştı,bu sebeple yapıldı.sonucum beni endişelendirdi.8.5 ve 5.5 mm çapında kistler çıktı nodul yani.hipoekoid mi nedir kalsili malsili birşeyler yazıyordu.doktor 6 ay sonra kontrole gel dedi.bem kanser miyim ki pek birşey söylemedi.

gecmis olsun arkadasım kistlerin icin biyopsi yapılmadımı yada ilac veriptemi 6 ay sonra gelmeni söyledi kanser olsan yada böyle bir risk olsa 6 aya atmaz endokrinmi yoksa dahilye uzmanınamı göründün

gecmis olsun arkadasım kistlerin icin biyopsi yapılmadımı yada ilac veriptemi 6 ay sonra gelmeni söyledi kanser olsan yada böyle bir risk olsa 6 aya atmaz endokrinmi yoksa dahilye uzmanınamı göründün
dahiliyeye göründüm canım.biyopsi yapılmadı ilaç ta vermedi.sadece usg sonucuna bakarak 6 ay sonra gel dedi.teşekkür ederim canım bu arada

dahiliyeye göründüm canım.biyopsi yapılmadı ilaç ta vermedi.sadece usg sonucuna bakarak 6 ay sonra gel dedi.teşekkür ederim canım bu arada
rica ederim canım nedemek aaa hem kist var hemde hic bisi vermeden gönderip 6 ay sonra gel demesi tuhaf deilmi sence troit hastalıklarının bölümü endokrin canım orda tam anlamıyla ilgileniyorlar bide endokrin uzmanına görün derim bende 5 senedir hipertroit tedavisi görüyorum 1 sene özel bi hastanenin dahiliye bölümüne her ay gidiyordum sonuc alamayınca endokrin uzmanına göründüm ve ordan sonuc almaya basladım bidahada deistirmedim doktorumu kesinlikle endokrine görün

haklısın canım endokrin daha iyi fakat gittiğim hastanede direk randevu vermiyorlarmış endokrine.önce dahiliye muayene ediyormuş gerekli görürse endokrine gönderiyormuş.

haklısın canım endokrin daha iyi fakat gittiğim hastanede direk randevu vermiyorlarmış endokrine.önce dahiliye muayene ediyormuş gerekli görürse endokrine gönderiyormuş.
Gerek görmediği ne göre korkulacak bir durum yok demekki üzme kendini : ) sen yinede imkanin varsa tek dr bagli kalma bol şifalar dilerim. ..

korkulacak bişey yok gerek görmemiş ben 15 yıldır bu hastalkla yaşıyorum öyle hemen kanser olunmuyo sadece biraz yüksek o kadar
15 yıl önce ameliyat oldum bütün tiroit hormonlarım alında sabahları ictigim bi hapla hayata devam ediyorum hic sorun cıkarmıyor bana sende boşuna sıkıntı yapma

çok teşekkür ederim canım içim daha rahat şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…