çok üzülüyorum:(

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
selam kızlar ben artık içime atmaktan okadar yoruldum ki kafam okadar doluki ilk evlenceğim zmn doktor muayenesınde bana kolay hamıle kalamazsın demıstı doktorum kıllanma kılo adet duzensızlıgı bunlar zor kalacagına işaret demişti yine inanmamıstım 1.5 sene oldu abartmıyorum benden sonra rahat 8 kişi doğum yaptı veya hamile kaldı ben çok üzülüyorum hep hayal kuruyorum bebeğimin bir bebek gördüğümde içim bir tuhaf oluyor çok istiyorum nie olmuyo die cıldırıyorum benımde olsun istiyorum doktor var aama bir işe yarmıyor dedi yumurtlama tembellıgı var klomen verdı kontrol fln yok başlarından salllıyolar cok yoruldum sımdı eltım hmıle az kaldı aralık gıbı dogum yapıck dusunun subatta evlendı canım yanıyor okadar cok sey dusunuyorumkı kafamda toparlayamıyorum ne olur akıl verın bana yalvarıyorum

Uzulmek sadece erteler bende evleneli 15 ay oldu hic korunmadim sorun yok ama olmusyor sebepsiZ kist olusuyor falan dokt gitmeye calisiyorum bende cok uzuluyordum ama ben neden uzuleyimki elimden geleni yapiyorum gerisi Allahin takdiri ben ondan hep hayirli ve saglikli evlat istiyorum belkide ondan olmadi ama ben eminimki hepimizde kucagimiza alacagiz Allah zamanini bilir

bennde öle dıyorumda ıcımde bır uzuntu bır eksıklık var hep hayalımdı evlenmeden önce sımdıde beklıyorum tam unutorym bırı arıo hamıleyım dıo oanda yıkılıyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…