• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler çok üzülüyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

eusge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
35
1
86
İstanbul
29 haftalık dogum yaptım.kızım 19 gundur yogun bakımda. ve tam 1 haftadır mide sıvısı geri geldiği için anne sütü verilemiyor. böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda???

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşrsun ...bende yeni doğum yaptım üçüz bebeklerimden birisinin bu tarz sorunu vardı normal beslenmeyi bırakmışlardı kuvezdeyken serumla beslendi bir süre çabuk iyileşiyorlar merak etme....

hayatım lütfen üzülme buradaki arkadaşların hepsi çok daha ağır şeyler yaşadılar ama şimdi tüm bebekler nur topu gibi annelerinin kucağındalar ..tabiki erken doğduğu için birtakım komplikasyonlarla karşılaşacaksınız ama bunlar zmanla aşılacak ..sen önce kendine iyi baki bebeğine bakıp ona güç verebilesin ...sevgiler hep yanındayız bebişi öptümmmmmmmmmm

canım öyle çok yanıyor ki...Allah'tan sabır ve güç istiyorum. dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor.çok zor bi durum.

tatlım güçlü olmak için bebeğinin sağ salim orda olduğunu bil yeter...senin o saedece bir süre ayrı kalcak senden hepimiz çok yoğun duygular yaşadık bu dönemlerde ne badireler atlattık bir bilsen şimdi çekmeceleri döküyo yarmazlar

ankarada olsan gelirdim hastaneye ama bebeğin adı neydi burdanda ona dua ve sevgilerimizi yolluyorum

ada cım ecrin bebek cim biliyorum çok miniksin ama büyüyünce annen çok şaşırıcak...birde annenin dolaplarında neler var neler büyüyünce oraları aç bak annende yorgunluktan bayılsınnnnnnnnnn çabuk büyü hemen gel aramıza canım bebeğim

inşallah Yüce Rabbim'de bana o günleri nasip eder hayırlısıyla

oooooo bak gör çok çabuk geçiyor zaman sen bile şaırıcan birde bu minik günlerin kıymetini bil büyüyünce o günleri .çok arıyo insan çok tatlı oluyolar minicik ama büyüyünce cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Canım küvezde kaldığı süre boyunca zaman zaman geri gidişler olabilir. Bir bakarsın ertesi gün toparlamış kendini. Minik Ecrin'e Allah güç versin çabuk atlatsın inşallah bu zor günleri..

sağlıkla büyüsünde inanın tüm yaramazlıklarına cadılıklarına razıyım.umarım bugunler çabuk geçer

Canım küvezde kaldığı süre boyunca zaman zaman geri gidişler olabilir. Bir bakarsın ertesi gün toparlamış kendini. Minik Ecrin'e Allah güç versin çabuk atlatsın inşallah bu zor günleri..

inşallah Yüce Rabbim yardımcısı olsun yardımcımız olsun

canim benim. Allahin izniyle insallah atlatacak… büyüyecek. Kocaman olacak insallah.
Benim ablam da iki sene önce kizi 24 haftalikken dogdu. 660 gram di. ben ilk görenlerdendim küvezde. aman Allahim o kadar kücük tüki… anlatamam. El kadar. Rabbime cok sükür dualarimizla atlatti. Bütün doktorlarin düsük olacak ölecek dedikleri bebek simdi büyüdü. ve aralikta iki yasina girecek. Bir zeki bir zeki dir de anlatamam. Masallah.
Göreceksin senin bebisin de Allahin izniyle öyle olacak. Sürekli basinda dualar oku. Sükür namazlari kil. Cünkü Rabbim sana en azindan kismet edip vermis. Ablam cok dua etti. Ve insallah dügününü de torunlarini da göreceksin...

Ada Ecrin minik kelebeğim Allahın izniyle hemen iyileş ve sağlıklı, sıhhatli annenin kucağına gel....

canim benim. Allahin izniyle insallah atlatacak… büyüyecek. Kocaman olacak insallah.
Benim ablam da iki sene önce kizi 24 haftalikken dogdu. 660 gram di. ben ilk görenlerdendim küvezde. aman Allahim o kadar kücük tüki… anlatamam. El kadar. Rabbime cok sükür dualarimizla atlatti. Bütün doktorlarin düsük olacak ölecek dedikleri bebek simdi büyüdü. ve aralikta iki yasina girecek. Bir zeki bir zeki dir de anlatamam. Masallah.
Göreceksin senin bebisin de Allahin izniyle öyle olacak. Sürekli basinda dualar oku. Sükür namazlari kil. Cünkü Rabbim sana en azindan kismet edip vermis. Ablam cok dua etti. Ve insallah dügününü de torunlarini da göreceksin...

böyle iyi örnekleri duyunca öyle mutlu oluyorum ki anlatamam.Allah'ım bütün yavrularımıza sağlık, hayırlı ve uzun ömür versin

çok geçmiş olsun . inanın bugünleri atlatacak allah ın izniyle sabırlı olun biraz lütfen.sizi çok iyi anlıyorum.dayanması beklemesi çok zor .ama inanın atlatır bu sorunu.burada daha büyük sorunlarla mücadele eden kişiler gördük hepsi saglıklı şuanda.inşallah sizde minik yavrunuzu en kısa sürede kucagınıza alıp bu günleri bir hatıra olarak anarsınız.size teselli olacaksa eger benim bebgimin hikayesini okuyun lütfen.sadece şunu söyleyim size benim bebegim dogdugunda yemek borusu dahi yoktu.beterin beteri vardır .rabbimden dilerim bebeginizle saglıklı ve mutlu uzun yıllar geçiririsiniz.

canım hepimiz atlattık..
sen ne kadar güçlü olursan o kadar çabuk bebeğin iyileşir...

kızlar kanal 1 i açınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
permetüre bebekler var..

Back