Cok üzülüyorum

Gizemixxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
64
2
1
2 bucuk yildir ciddi bi iliskim vardi.. Birbirimize girip cikardik.. Neyse kisacasi askerde cok ilgiliydi sonra geldi buraya ıstanbul da yapti askerligini ama bir geldi sanki o bana yazanlar bana ıstanbuldan hediye gonderen o degilmis gibi daha sonra zaten anladim ve birazda evde problemleri olan bi insan askerden geldikten 3 4 gun iyiydik sonrasi gec msj atmalar falan.. 4 gundur konusmuyoruz hicbir yazdigima cevap yok ariyorum acilmiyo dogum gunu var bayramdan once hicbir msjima atmayan bi insana ne yapabilirim.. Cok sabirli bi insanim geleli 1 ayi gecti bana boguluyorum gibi bisi soyledi tamam ama bu benim sucum degil dedim yani sevdigini biliyorum cok seyde baristik ama simdi bilmiyorum cok ugrastim psikolojik sorunlari var diye hep de yaninda oldum ama yaranamadim simdiyse 4 gundur yok bana ayrilalim bile demiyo hicbisi yok nasil davranicam cok mutsuzum ya her gece aglayarak uyumaktan skldim artik cok yoruldum ama onu da cok seviyorum cok saskinim duzelmesini bekledikce daha da geri cekti yaninda oldukca beni istemedi..napicam ne zaman duzelir bu artik..

canım hiç kimse için ağlayarak uyuma inan değmiyor ben yaptım o hatayı bin pişmanımmm... önüne bak yol ver gitsin her zaman daha iyisi vardır.. bi süre ararsa açma burnu sürtsün düzelirse düzelir yoksada kendisi bilir.. sakın üzülme.

Iste soylemekle olmuyo ya insanin özü aglamadan gozu aglamaz ki.. 2 bucuk yil azda degil bi umutla bekledim hep ama simdi hic bisi yokken ve bana ayrilalim bile demedi durduk yere cevap vermemeye basladi iste o kadar yazmiyo bisi

Ben senin yerine kendimi koydum, ben olsam en azından bu soruları ona sorardım. Cevap tatmin etmiyorsa ya da cevap alamıyorsam üstüne gitmenin anlamı yok ne kadar acıtırsa acıtsın kendi tarafıma çekilirdim. Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış tabii

Zaten bende 3 gunden beri msj yazmıyorum.. En son ki msjim bayramda bulusuruz falan dedim ama cevap vermedi 2 hafta kadar da sana yazmicam dedim yazmicam da yani bilmiyorum ozlese yazardi zaten ben napsam bos

Ben olsam ağzındaki baklayı cikartana kadar ustune giderdim. Sustukca kendimi yerdim cunku. En iyisi onu yiyip bitirmek. Neyin neden oldugunu bilirim bari. 2.5 yil diyosun az mi?? Susmayi degil bu duruma bi aciklama getirilmesini hakediyo onca zaman.. Bence sende icini sogutmalisin yoksa atlatmasi coooook zor olur..

Zaten zor tutuyorum kendimi.. Cok ustune gitmek istemiyorum cunku ona 2 hafta yazmicam dedim ve hani anlasin yani istedigim zaman vazgeçebilcemi bu bana iki hafta yazmadiysa vazgecebilir de demesini istiyorum yani.. Zaten morelim bozuk durduk yere bole olmasina baska bisi yok bile yani

Ve hic bisi yok yani en son ki msji konusuruz olmustu.. Baska hic cevap vermedi engelleme falan da yok

Üzerine gidip cevap almaya çalıştığında cevap verecek mi bunu sen daha iyi bilirsin. Eğer cevap alacaksan aklındakileri tek tek söyle ve sor en azından kendi kendine cevap üretmemiş olursun. Ha dersen ki cevap vermez, o zaman uğraşma üzerine düşmüş gibi olursun bence

Ama tam tersi de olabilir sen sustukca bu duruma dayanabildigini alisabilecegini de dusundurebilirsin ona. Senin icin nasil rahat edecekse oyle davranmalisin ve konu cok sogumadan bisiler yapmalisin benden soylemesi..

Cevap verceni bilmiyorum ama bana msj atcani cok iyi biliyorum

İnaniyorum msj atcagini biliyorum illaki ama bunlari cevaplamaz hicbisey olmamis gibi davranir..
Pekala o zaman bekle bakalim.. Ama sunu bil ki senden onemlisi yok. Olmamali. Kendi iyiligin kendi sagligin icin yap ne yapacaksan. Kendini yipratmadan ya da en az hasarla atlat..

Pekala o zaman bekle bakalim.. Ama sunu bil ki senden onemlisi yok. Olmamali. Kendi iyiligin kendi sagligin icin yap ne yapacaksan. Kendini yipratmadan ya da en az hasarla atlat..
2 bucuk yil onu bekledim asmerdeyken her istedigini yaptim az hasar olamaz ya hicbisekilde 1 sene onu beklemek her kizin yapabilcegi is degil ayrilan insan cok ama bana yaptigina bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…