• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok üzülüyorum ya :( hamileyim,hastayım :((

Aradım annemi.Gelicek akşama.Hallettik durumu.Ben duygusallıktan yapıyorum galiba..Normaldede aşırı alıngan biriyim.Şu an iyim biraz daha..iyi yorum yapan arkadaslar çok sagolun.

canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni annende gelecekmiş iyileştirir seni üzülme doktora gitmeyi unutma birde bol sıvı al ateş vücutta sıvı kaybı yapıyormuş uyu dinlen canını sıkma hamileyken insan kırılgan oluyor eşler bu durumu bazen farketmiyorlar üzülme

Anneniz gelmeli evet, şuan ondan başka kim yardımcı olablir size.
Ama eşinizin 'anneni çağır gelsin, iş yapsın, ütü yapsın' demesi ne kadar yanlış..
Erkek bile olsa isterse 2 dakkada yapıverir, ne varmış bir süre idare ediversin

Esım sagolsun her isi yapıyor arkadaslar.Oda bana uzuldugu icin iste..iyim arkadaslar sagolun simdi.atesim dustu.meyve falanda yedim.Esim aradı dr gidelim diye..Kotu olursam gdicem doktora.Ayaklandım su an.Dusa girmeyi dusunuyorum daha iyi olurum herhalde o zaman.

temizlik filan hic onemli degilde...iki kap yemegi insan arar evet...herseyden once karnindakini beslemek gerekir bu yuzden...yoksa dedigim gibi temizlik filan kalsada olur, yapilmasada olur...

anneni cagir, gelmezse esinle idare edin 9 ay...cok zor biliyorum ama insan yemeden duramaz..heleki hamileyken...

sagolsun arkadasların hepsi azarlar gibi yorum yapmışlar.Esimin ailesi de yakın cagırsam gelirler ama ben onların yanında yatamam uzanamam.Kardesim yok tek çocuğum.Kimseye güvenerek çocuk yapmadım.Annemle babam ayrı annem tek yaşıyo.Normalde çagırsam gelicegni bende biliyorum.Su an ne kadar duygusal bi anda oldugumu kimse farkedemiyor galiba.Daha oncede boş gebelik yaşadıgm icın biraz daha dikkat etmek istiyorum kendime.Konu açmaya korkar olduk artık.Suraya sanki birini dowdum,aldattım,dedikodu yaptım diye konu açmısım gbi yorumlar yapmayın rica ediyorum.Ama bi yandanda sagolun iğneleyici yorumlar sayesinde kendime geldim.
canım kimse sana kızmadı ki anlıyorum duygular pik yapıyor bende acayip alıngan oldum..
ama eşinin kızıp gelip ütü yapsın demesine kızdım ben..
benimde ateşim oluyo arada bakan olsa tabiki çok iyi olur.dedğim gibi annen nasıl gelmiyor anlamadım..
ama eşin işleri idare ediversin biraz..
sende annene hasta olduğunu söyle belki haberi bile yoktur..
Allah rahat kolay bir hamilelik nasip etsin:emir_bebek::nazar:

canım neden çekindin ki anneni çağırmaktan

tabiki de yardımcı olacaktır sana benimki ilk günden beri çağırmadan

bugün temizliğe geliyorum diyor

gerçi benim eşim evi bile süpürür

kayınvalidem de gelir yemekte gönderir

dayanışma önemli zor zamanlarımız sonuçta ama

ilgimi çeken nokta eşin neden bu kadar takıntılı annen konusunda :53:

sagolsun arkadasların hepsi azarlar gibi yorum yapmışlar.Esimin ailesi de yakın cagırsam gelirler ama ben onların yanında yatamam uzanamam.Kardesim yok tek çocuğum.Kimseye güvenerek çocuk yapmadım.Annemle babam ayrı annem tek yaşıyo.Normalde çagırsam gelicegni bende biliyorum.Su an ne kadar duygusal bi anda oldugumu kimse farkedemiyor galiba.Daha oncede boş gebelik yaşadıgm icın biraz daha dikkat etmek istiyorum kendime.Konu açmaya korkar olduk artık.Suraya sanki birini dowdum,aldattım,dedikodu yaptım diye konu açmısım gbi yorumlar yapmayın rica ediyorum.Ama bi yandanda sagolun iğneleyici yorumlar sayesinde kendime geldim.

Azarlamak değildi amacım.Şahsi fikrimi belirtmek istedim.Ama bunu yaparken kırıcı olduysam affola.

Eşinin sana yüklenmesine kızdım annen neden gelmyorki diyip durmasına.

Zaten alıngansın belli eşin de yüklenince iyice üzülmüşsün.

Bak ben hamileydim.Ve ilk ayım felaket geçti.İstifra etmekten mutfağa girmeme imkan yoktu.Kaç kere serumla
beslendim.Parfüm yumuşatıcı kokusu bile istfra etmeme neden oluyordu.Çok zor bu ilk aylar biliyorum.

Eşim işten gelirdi yemek pişirirdi.Makinaya çamaşırı ben atardım burnumu tıkaya tıkaya deterjan yumuşaıcı koyardım.

O çıkartıp asardı.Ütülenceklri ütülerdi.Hep yardımcımdı Allah bin defa razı olsun.

Annemi hiiiiç sormayın .Hamileliğimde bir kez geldi.Azcık kaldı gitti.Doğum yaptım sezeryanla.1hafta kaldı gitti.

Destekçim olmadı olmak istemedi veya...O yüzden ben kimseden medet ummuyorum.Kendi işimi kendim görürüm.

Ama senin annen yanındaysa söylersin rahatsız olduğunu gelir.

Buarada şu ateş olayını cidden ihmal etme arkadaşım.Duşa girersen rahatlarsın.Bol c vitamini...sıcak ekşili çorba...
ılık ballı süt...bol su...

bu arada bende gelsin benim islerimi yapsın demiyorum.geldigindede hemen kalkar is yapmaya kalkar asla yaptırmam zaten.ama hamileligin verdigi duygusallık la konuyu heryere cekebililiyorum...ama rica ediyorum benim derdim is guc degil.yanımda annemi istiyorum cesitli bahaneler uretiyorum.

Ne demek gelsin iş yapsın demiyorum. Ana bu ana şimdi yardımı olmayacaksa ne zaman olacak. Çağır güzelim sen anneni. O ince düşünemediyse sen düşünmesini sağla.

Tek çocuksun, yalnız yaşıyor ve seni ihmal ediyor çok kızdım vallahi annene. Hem 10 kardeş olsan ne yazar maşallah taş gibi annen var 41 yaş ne ki ha gayret sana kardeş yapacak yaşta.

Son düzenleme:
Back