sagolsun arkadasların hepsi azarlar gibi yorum yapmışlar.Esimin ailesi de yakın cagırsam gelirler ama ben onların yanında yatamam uzanamam.Kardesim yok tek çocuğum.Kimseye güvenerek çocuk yapmadım.Annemle babam ayrı annem tek yaşıyo.Normalde çagırsam gelicegni bende biliyorum.Su an ne kadar duygusal bi anda oldugumu kimse farkedemiyor galiba.Daha oncede boş gebelik yaşadıgm icın biraz daha dikkat etmek istiyorum kendime.Konu açmaya korkar olduk artık.Suraya sanki birini dowdum,aldattım,dedikodu yaptım diye konu açmısım gbi yorumlar yapmayın rica ediyorum.Ama bi yandanda sagolun iğneleyici yorumlar sayesinde kendime geldim.
Azarlamak değildi amacım.Şahsi fikrimi belirtmek istedim.Ama bunu yaparken kırıcı olduysam affola.
Eşinin sana yüklenmesine kızdım annen neden gelmyorki diyip durmasına.
Zaten alıngansın belli eşin de yüklenince iyice üzülmüşsün.
Bak ben hamileydim.Ve ilk ayım felaket geçti.İstifra etmekten mutfağa girmeme imkan yoktu.Kaç kere serumla
beslendim.Parfüm yumuşatıcı kokusu bile istfra etmeme neden oluyordu.Çok zor bu ilk aylar biliyorum.
Eşim işten gelirdi yemek pişirirdi.Makinaya çamaşırı ben atardım burnumu tıkaya tıkaya deterjan yumuşaıcı koyardım.
O çıkartıp asardı.Ütülenceklri ütülerdi.Hep yardımcımdı Allah bin defa razı olsun.
Annemi hiiiiç sormayın .Hamileliğimde bir kez geldi.Azcık kaldı gitti.Doğum yaptım sezeryanla.1hafta kaldı gitti.
Destekçim olmadı olmak istemedi veya...O yüzden ben kimseden medet ummuyorum.Kendi işimi kendim görürüm.
Ama senin annen yanındaysa söylersin rahatsız olduğunu gelir.
Buarada şu ateş olayını cidden ihmal etme arkadaşım.Duşa girersen rahatlarsın.Bol c vitamini...sıcak ekşili çorba...
ılık ballı süt...bol su...