Dayanamıyorum. Ondan kalan ne varsa yaktım yıktım. Tüm fotoğraflar silindi, bütün hediyeleri çöpe attım. Ortak ne varsa yok ettim. Ama kafamdan atamıyorum işte. Pat bir yerden geçiyorum o geliyor aklıma kalbim acıyor. Ortak şarkımız çalıyo radyoda yine acı.. Somra papatyalar görüyorum o kurutup her mektupta bana yollardı diyorum. bir şehir adı geçiyor yine tüm anılarımız canlanıyor.yaşanan 3 yıl.. Öyle çok sevmiştim ki onu.. Artık nasıl sevilmez nasıl unutulur bilmiyorum? Ben çok acı çekiyorum arkadaşlar. O kişi beni bırakalı 1 yıl oldu ve ben hala deli gibi acı çekiyorum. O beni unuttu, umrunda bile değilim. Üstelik benle çok alay da etti. Kalbime basa basa ezdi geçti beni. Buna rağmen mutlu. Sevgilisi var. Anılar bana kaldı, acı çekmek bana kaldı. Askerliğini bekledim, gözlerinden ayırmadım gözlerimi, şehirler vardı aramızda onu düşünmeden geçirdiğim bir saniye bile olmadı. Onun oldum. İlk kez o dokundu bana. Aşıktım. Kızımız olacaktı, evelenecektik. Her şey çöp gibi atıldı kenara. Ben atıldım kenara. Bu duygularla baş edemiyorum.
Napıcam ben arkadaşlar. Onu nasıl unutucam? Bir daha sevemez miyim? Geçmez mi hiç bu acı? 1 yıl oldu.. ben hep onu mu düşünücem?bitti diyorum geçti diyorum beliriyor bir yerden. Şu 1 yıl çok şey yaşandı. Bi geldi seviyorum dedi keşke ayrılmasaydık dedi sonra acıdım sana ondan iyi davrandım dedi.. derken benim dengelerim gitti. Psikiyatriste de gidiyorum ama yok hala acı çekiyorum. Dershaneye gidiyprum meşgalelerim var gülüyorum da daha iyiyim eskiye göre de ama işte hala olur olmaz zamanlarda acı çekiyorum unutamıyorum. Kimseyi sevemiyorum.Uzun oldu ama bana iyi gelecek şeyler söylerseniz çok sevinirim.
Napıcam ben arkadaşlar. Onu nasıl unutucam? Bir daha sevemez miyim? Geçmez mi hiç bu acı? 1 yıl oldu.. ben hep onu mu düşünücem?bitti diyorum geçti diyorum beliriyor bir yerden. Şu 1 yıl çok şey yaşandı. Bi geldi seviyorum dedi keşke ayrılmasaydık dedi sonra acıdım sana ondan iyi davrandım dedi.. derken benim dengelerim gitti. Psikiyatriste de gidiyorum ama yok hala acı çekiyorum. Dershaneye gidiyprum meşgalelerim var gülüyorum da daha iyiyim eskiye göre de ama işte hala olur olmaz zamanlarda acı çekiyorum unutamıyorum. Kimseyi sevemiyorum.Uzun oldu ama bana iyi gelecek şeyler söylerseniz çok sevinirim.