Çok üzülüyorum. Hala kendime gelemedim?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Dayanamıyorum. Ondan kalan ne varsa yaktım yıktım. Tüm fotoğraflar silindi, bütün hediyeleri çöpe attım. Ortak ne varsa yok ettim. Ama kafamdan atamıyorum işte. Pat bir yerden geçiyorum o geliyor aklıma kalbim acıyor. Ortak şarkımız çalıyo radyoda yine acı.. Somra papatyalar görüyorum o kurutup her mektupta bana yollardı diyorum. bir şehir adı geçiyor yine tüm anılarımız canlanıyor.yaşanan 3 yıl.. Öyle çok sevmiştim ki onu.. Artık nasıl sevilmez nasıl unutulur bilmiyorum? Ben çok acı çekiyorum arkadaşlar. O kişi beni bırakalı 1 yıl oldu ve ben hala deli gibi acı çekiyorum. O beni unuttu, umrunda bile değilim. Üstelik benle çok alay da etti. Kalbime basa basa ezdi geçti beni. Buna rağmen mutlu. Sevgilisi var. Anılar bana kaldı, acı çekmek bana kaldı. Askerliğini bekledim, gözlerinden ayırmadım gözlerimi, şehirler vardı aramızda onu düşünmeden geçirdiğim bir saniye bile olmadı. Onun oldum. İlk kez o dokundu bana. Aşıktım. Kızımız olacaktı, evelenecektik. Her şey çöp gibi atıldı kenara. Ben atıldım kenara. Bu duygularla baş edemiyorum.

Napıcam ben arkadaşlar. Onu nasıl unutucam? Bir daha sevemez miyim? Geçmez mi hiç bu acı? 1 yıl oldu.. ben hep onu mu düşünücem?bitti diyorum geçti diyorum beliriyor bir yerden. Şu 1 yıl çok şey yaşandı. Bi geldi seviyorum dedi keşke ayrılmasaydık dedi sonra acıdım sana ondan iyi davrandım dedi.. derken benim dengelerim gitti. Psikiyatriste de gidiyorum ama yok hala acı çekiyorum. Dershaneye gidiyprum meşgalelerim var gülüyorum da daha iyiyim eskiye göre de ama işte hala olur olmaz zamanlarda acı çekiyorum unutamıyorum. Kimseyi sevemiyorum.Uzun oldu ama bana iyi gelecek şeyler söylerseniz çok sevinirim.

Bu durumlarla en iyi baskalarini tanimaya calisayarak bas ediliyor bence.
Zaten biraz da onun sevgilisi var, ben tek kaldim, hep yalniz kalicam psikolojisi iyice hep eskiyi düşünmeye itiyor.
Bu dünyada ne acılar geciyor. Ask acisi mi kalir? Gececek.

Onun yaptığını yapacaksınız
Siz de unutup önünüze bakacaksınız

Çok arabesk klişe yazdıklarınız
Kendinizi acındırmaktan vazgeçin karşı tarafa

Güçlü bir kadın olun ve yolunuza bakın
Elbetteki tekrar seversiniz

Yüreğim sıkıştı konunuzu okurken. Bence size zamandan başka bir şey iyi gelmez. Kendimi yerinize koyuyorum, gözlerim doldu inanın. 3 yıla sıkışan onca acıyı ve mutluluğu, onca anıyı silmek için bir sene kısa bir zaman. Ama insan nankör, unutuluyor öyle ya da böyle. Ölüm acısı bile unutuluyor, hayat devam ediyor. İyileşme göstermişsiniz, daha da göstereceksiniz zaman geçtikçe. Kendinizi deşmeyin yeter. Geceleri yatağınıza uzandığınızda onu düşünmeyin. Kendinizi, kendi geleceğinizi, belki başka adamları düşünün. Zaman her şeyin ilacı.

Onun umrunda değilken ve sevgilisi bile varken hayatına devam ediyorken siz neden kendinize bunu yapıyorsunuz ? Hiç adil değil. Hemen toparlanıp yeni bir sayfa açmalısınız. Yapamam, edemem demeyin lütfen, herşey kafanızın içinde. Vücudunuz sizin emrinizde istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Kendinizi mutlu etmek için uğraşın lütfen. Sevgiler

Yatcam kalkcam, yatcam kalkcam, hop unutmuşum!

Size tavsiyem espirili bir şekilde yazdığım bu cümleyi kendinize hayat mottosu edinin. Çünkü aynen bu şekilde unutacaksınız. Sizin ihtiyacınız olan şey; zaman. Yukarıdaki yorumlara katılamıyorum maalesef, yeni birini tanımaya çalışmanız karşınızdaki kişiye büyük haksızlık olacak çünkü eskisini unutmadan onu sevemeyeceksiniz.

Kendinizi surekli bu konuya odaklarsaniz o kisi perspektifinizden cikmaz zaten. Onca manzara varken ayni yere odaklanmakta israr etmenizin amaci nedir ? Kendinize acilen vir uğraş bulun , bence kesinlikle boşluktan bu haldesiniz

Tabiki seveceksiniz sizi gerçekten seven birini seveceksiniz sonu acıyla bitmeyecek yaşadığınız ve onu sevdiğiniz için hergün şükredeceksiniz zalim insanlar yüzünden ruhunuzu ve bedeninizi yıpratmayın değerlisiniz kendinize kıymet verin

Bi yıl unutmak için yeterli bi süre ama anladığım kadarıyla siz duygularınızı biraz arabesk yaşamayı seviyorsunuz. Onun oldum kızımız olacaktı gibi ifadelerle ilişki yaşayınca iş unutmaya gelince de ağdalı oluyor tabii. Tavsiyem yaşadığınız duyguların bütün insanların yaşadığı sıradan alışıldık şeyler olduğunu farketmeniz. Böylece bitmesini de daha kolay kabullenirsiniz. Gençsinix anladığım kadarıyla hiçbir şey yapmasanız bile geçer o acı kanırtmayın yeter

Bu kadar arabeske bağlamaya gerek yok ..yazık kendine işkence ediyorsun ..yeni bir sevgili bütün anıları unutturur emin ol ,kapama kapılarını ..baksana onunki yol geçen hanına dönmüş bile ..ne takıyorsun daha ..bak keyfine ,bitti ,gitti ..

Gecer.
Biraz aciyi seven birisiniz galiba duygular fazla arabesk gibi geldi.ama emin olun çoğumuz artik sevemem hayatim boyu unutamam bu acidan ölebilirim demisizdir 1 defa.
Keyfine bak hayatina bak

3 yıl diyorsun tatlım insanlar 10 yıl sonra bile boşanıyor üstelik kucagında bebeleriyle.
Sen dua et ki bebegin olmamış.
Bu ne ya zaten adam sevmemiş kusura bakma ama kullanmış.Bir gelip bir gitmiş çıkarını elde edince de bırakmış
Acı gerçekler bunlar ama daha seviyorum diyerek o karaktersiz adamı güldürüsün kendine emin ol.
Gençsin daha geçer tabi ki zamanla ama sen böyle depresif takılırsan geçmez yani.
Geçmişine bakıp hareket edersen bir gram ilerleyemezsin önüne bak oku meslek sahibi ol.

Hayat anilara siz kadar hassas davranmayacak, ve siz belki bir iki sene sonra bambaska bir hayatin icinde hic yasamadiginiz o mutlulugu yasiyor olacaksiniz.

Arkadasim staj yaptigi yerde staj yapan bir arkadasindan hoslaniyordu, arkadasliklari iliskiye dondu, sevgi aska. Asksa soz ve nisana. Asker sonrasi evleneceklerdi hala sebebi muamma olan bir teklifle, ayrilik istemiyle geldi. Arkadasim yerle yeksan oldu ben bile korktum napacak bu manyak diye. Cok degil, 2 sene evveldi bunlar. Suan evlendi baska birisiyle, hemde severek. Ve dun hamile oldugunu ogrendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…