çok üzülüyorum bugün kan verdim kandada çıkmadı

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
arkadaşlar çok üzülüyorum bugün kan verdim hamilelik çıkmadı acilde verdim bide çok kötü yanmam vardı sık idrara çıkma falan gittim bişey çıkmadı idrar temiz dedi ama halen yanmam var idrarım kan gibi geliyor

Canım üzülme Allah bulunmaz dert vermesin, olur illa ki. Sanki bahsettiğin bana vajinal enfeksiyonu hatırlattı, ilaç kullanıp rahatsızlığından kurtulup ondan sonra denemeye başlarsan daha iyi olur. Herşeyin başı sağlıklı olmak

bende öyle düşünüyorum ama doktor bişeyin yok dedi bende anlamadim idrar sonucun temiz dedi o zaman neden halen ağrım varr

Canım bence hemen baska bir doktora gorun çünkü buyuk ihtimalle enfeksiyon geciriyorsun.
Bende enfeksiyon başladığı vakit idrarim kanliydi bir gittim ileri deredede enfeksiyon çıktı sonra 1 bucuk sene tekrar edip durdu bebek düşüncesini de mecburen erteledik hamilelikte cok riskli diye.
Rabbim tez vakitte sifani versin inşallah.
Hatta bak sabah aksam sirkeli su iç icinde ne varsa yoksa temizler Allahin izni ile ben en son ilaclar etki etmeyince sirkeli su ile bitti cok şükür.
Rabbim mubarek kandil gecesi hürmetine şafi isminden şifasını versin inşallah tez vakitte.

çok teşekkürler allah razı olsun güzel dilekleriniz için ya bende teredütte kaldım bunu bilemeyen gebeliği nasıl bilecek acaba tahlillerinde sıkıntı mı vardı

çok teşekkürler allah razı olsun güzel dilekleriniz için ya bende teredütte kaldım bunu bilemeyen gebeliği nasıl bilecek acaba tahlillerinde sıkıntı mı vardı
Valla bilmiyorum bacim ama bence bekleme baska doktora git kanli idrar olupta normal demesi cok garip geldi bana.

idrarında enfeksiyon olmaması rahimde enfeksiyon yoktur demek değil, bunun için iyi bi kadın doğumcu bul kendine bence, istanbuldaysan yardımcı olabilirim
yok istanbulda yaşamıyorum eşimin tayini sebebiyle hatay reyhanlıda yaşıyoruz...çok teşekkürler allah razı olsun ya idrarda olduğunu dülünüyorum çünkü sürekli tekrarlıyor ben bile anlıyorken doktorun anlamaması çok tuhaff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…