• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzuldum...cok mu abartiyorum :( fikre ihtiyacim var

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
erkek arkadasimla ilgili kafamda gelgitler oldugunu daha once burda paylasmistim. bugun duydugum birsey beni cok uzdu son donemlerde bulundugum duygusal yipranmalardan dolayi abartiyorum sanirim diyorum diger taraftanda bunu kabul edemiyorum. ayni sehirlerde olmamiza ragmen cesitli sebeplerden dolayi gorusemedik. ondan onceki 2 haftada haftasonu bir kac saat gorustuk. bu surede bir tartismamiz oldu bir sekilde hallettik falan aramiz iyidi sehir disindaydi ve cuma gunune kadar haftasonu icin donucegini biliyordum ona gore kendimce planlar yaptim guzel bir iki gun planladim kafamda cuma gunu beni aradi ve patronu haftasonu orda kalmasini istemis bisi diyemedim ama cok uzuldum.o ise cuma gunu isi erken bittigi icin arkadasiyla takildi falan. cuma baska sebepten kavga ettik ve ben ariza cikardim daha fazla uzamasin diye cumartesi aksam atladi geldi, bende pazar calismicakmiydin sen dedim, megerse cumartesi caliscakmis o aksamda arkadaslari ile bisiler yapar pazar aksamida gelir diye dusunmus. o kadar bozuldum ki bu lafina (bugunde o yuzden bulusmadim zaten). yani ne zamandir gorusmuyoruz son ana kadar gelicem diyor ve sonra bu sekilde plan yapiyor. yani arkadaslariyla bisielr yapabilir ama bilemiyorum inanin cok kavga ettik cok fazla takildigimmesele oldu ama hic birine bu kadar icerlelememistim :( ben mi abartiyorum yoksa herkes aynimi dusunurdu?

canım plan yaptığın için hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin; ama o kadar üstüne gitme, zaten çok az görüşen insanlar dğilmişsiniz bence. sıkan kızlardan olma derim ben

abartmamışsın bence, önce yalan atmış, sonra sen kızınca gelmiş

ben de yangına körükle mi gidiyorum acaba :52: ama ben senin yerine koyup öyle düşünüyorum tatlım :34:

arkadaşlarının senden daha mühim olmamasını tavsiye ederim canım.
dengeleri koruyamıyor anlaşılan.insan sevdiğine gider ,saatleri dahi sayar.
ama senin arkadaşın arkadaş canlısı biri sanırım .
ilerde de arkadaş sevgisi aranızı epeyce açar
şimdiden önlemini almakta fayda var diye düşünüyorum

abartmamışsın bence, önce yalan atmış, sonra sen kızınca gelmiş

ben de yangına körükle mi gidiyorum acaba :52: ama ben senin yerine koyup öyle düşünüyorum tatlım :34:

yalan atma durumu yok tam olarak aslinda gercektende ankarada calisti cumartesi gunu, ama tabi gecistirme durumu var bende onu hazmedemiyorum iste o kadar kirildim buna nasil yani dedim hic usutunde durmadi bile nolcak arkadaslarimla takilsam bile demedi konusmadi bile ustunde :(

:8:
arkadaşlarının senden daha mühim olmamasını tavsiye ederim canım.
dengeleri koruyamıyor anlaşılan.insan sevdiğine gider ,saatleri dahi sayar.
ama senin arkadaşın arkadaş canlısı biri sanırım .
ilerde de arkadaş sevgisi aranızı epeyce açar
şimdiden önlemini almakta fayda var diye düşünüyorum

arkadaslariyla ole cok takilan biri degildir dogrusu suana kadar bu konuda hic problem yasamadik, o yuzden arkadaslariyla plan yapmasi dogal nadir gordugu insanlar benim tek takildigim biz 3 haftadir gorusmuyorken bunu yapmasi :(

canım plan yaptığın için hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin; ama o kadar üstüne gitme, zaten çok az görüşen insanlar dğilmişsiniz bence. sıkan kızlardan olma derim ben

bugun baska sebeplerden tartistik, kavga degildi konustuk bana dirdir ediyosun gibilerine getirdi :26: bende senin soyledigini dusundum ama bu ne bole ya. yani ben onu normalde sikmam, ama sorunlarida dile getirmicekmiyiz :( inan bu konuyu cok dusundum bugun. ayni sehirdeyiz, ve haftada bir gorusuyoruz abarti degil zaten bunaltmiyorum ki. bilmiyorum ya cuma gunu seni cokseviyorum evlenme planlari yapiyorum sen benim herseyimler donuyor havada ama su duruma bak. bu ikilem delirtiyor beni ya sevsin sevgisini gostersin mutlu mesud yasayalim. ya da bole yapiyorsa tam yapsin rahatca iliskiyi bitirelim ole mutlu olalim anlamiyorum bu durumu :32:

canım ben olsam ben de sevgilime kızardım:S
ama ben böyle bişeyi de yapabilirdim.
çok karışık oldu farkındayım ama sevgilimin pek arkadaşı yok benimse eski dostlarım çok var, bi yere gidince onlarla görüşmek istiyorum o yüzden sana pek yorum yapamıcam.
ama yeri gelince cazgır olunmalı bence başka türlü erkekler kıymet bilmiyor, hassas davranmıyor.

yani sen haklısın ama madem adam geldi keşke görüşseydin yüzyüze kavga etseydiniz en azından, şimdi o kadar geldim görüşmedi bile diye kinlenmiştir sana en azından arkadaşlarımla görüşürdüm diye düşünüyordur. ben olsam öyle olurdum yani.

canım ben olsam ben de sevgilime kızardım:S
ama ben böyle bişeyi de yapabilirdim.
çok karışık oldu farkındayım ama sevgilimin pek arkadaşı yok benimse eski dostlarım çok var, bi yere gidince onlarla görüşmek istiyorum o yüzden sana pek yorum yapamıcam.
ama yeri gelince cazgır olunmalı bence başka türlü erkekler kıymet bilmiyor, hassas davranmıyor.

yani sen haklısın ama madem adam geldi keşke görüşseydin yüzyüze kavga etseydiniz en azından, şimdi o kadar geldim görüşmedi bile diye kinlenmiştir sana en azından arkadaşlarımla görüşürdüm diye düşünüyordur. ben olsam öyle olurdum yani.

biz bu onunda tartismadik baska mevzuda tartistik onun ustune gelmeye karar vermis soledigi seyde baktim ariza cikardin daha fazla kizma diye geldim lafa bak ya, ben donunce pazar calismicani planinin boyle oldugunu ogrendim zaten baska sebeplerde vardir gorusmesek mi diyordum bu usutune geldi. yani bilmiyorum cok komik ama hic bu kadar kirildigimi hatirlamiyorum hala icim icimi yiyor.

bu piskoloji bndede olmuştu yaşadıklarından dolayı çok yıpranmışsın o yüzden takıntı haline getirmişsin o yüzden boşver diyip geççemiyor kafaya takıp abartıyorsun cnm bböyle durumlarda emin ol ki erkeklerin umrumda olmuyo onlar boşver diyip geçiyo ama biz bayanlar çok takıyoruz malesef ve kendimizi üzmekten başka bir şey geçmiyo elimize gerçek bu aama tabi bunlar bizi sevmiyor anlamına gelmiyor sadece biraz daha rahatlar o kadar

Back