erkek arkadasimla ilgili kafamda gelgitler oldugunu daha once burda paylasmistim. bugun duydugum birsey beni cok uzdu son donemlerde bulundugum duygusal yipranmalardan dolayi abartiyorum sanirim diyorum diger taraftanda bunu kabul edemiyorum. ayni sehirlerde olmamiza ragmen cesitli sebeplerden dolayi gorusemedik. ondan onceki 2 haftada haftasonu bir kac saat gorustuk. bu surede bir tartismamiz oldu bir sekilde hallettik falan aramiz iyidi sehir disindaydi ve cuma gunune kadar haftasonu icin donucegini biliyordum ona gore kendimce planlar yaptim guzel bir iki gun planladim kafamda cuma gunu beni aradi ve patronu haftasonu orda kalmasini istemis bisi diyemedim ama cok uzuldum.o ise cuma gunu isi erken bittigi icin arkadasiyla takildi falan. cuma baska sebepten kavga ettik ve ben ariza cikardim daha fazla uzamasin diye cumartesi aksam atladi geldi, bende pazar calismicakmiydin sen dedim, megerse cumartesi caliscakmis o aksamda arkadaslari ile bisiler yapar pazar aksamida gelir diye dusunmus. o kadar bozuldum ki bu lafina (bugunde o yuzden bulusmadim zaten). yani ne zamandir gorusmuyoruz son ana kadar gelicem diyor ve sonra bu sekilde plan yapiyor. yani arkadaslariyla bisielr yapabilir ama bilemiyorum inanin cok kavga ettik cok fazla takildigimmesele oldu ama hic birine bu kadar icerlelememistim ben mi abartiyorum yoksa herkes aynimi dusunurdu?