canım hayırlısı bende geçen ay senin gibi silik çizgi ile karşılaştım üstelik kan testimde 5,29 yazıyor du ama adet oldum bu ayda bir gün gecikme ile adet oldum hakkımızda hayırlısı belki geç döllenmedir canım bekle biraz daha eğer olmazsan kan testini tekrarla canım0,2 yazıyorhala adet olmadım bu arada
inşallah öyledir canım. acayip birşey var afedersin vajinada değişik bir acı var anlamadım e 4 gün geçti adetim bende ona yoruyorum haliylecanım hayırlısı bende geçen ay senin gibi silik çizgi ile karşılaştım üstelik kan testimde 5,29 yazıyor du ama adet oldum bu ayda bir gün gecikme ile adet oldum hakkımızda hayırlısı belki geç döllenmedir canım bekle biraz daha eğer olmazsan kan testini tekrarla canım
canım inşallah hamilesindir kan testini tekrarla canım hakkında hayırlısıinşallah öyledir canım. acayip birşey var afedersin vajinada değişik bir acı var anlamadım e 4 gün geçti adetim bende ona yoruyorum haliyle
inşallah canım yarın tekrarlıyayım testi diyorum sabah adet olmazsam şayet...canım inşallah hamilesindir kan testini tekrarla canım hakkında hayırlısı
Bugün 5 gün geçti adetimden ama korkuyorum yapmayaYaptın mı canım test merak ettim...
canım benimde durumum senden farklı değil :) adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 2 tane 1 er gün arayla ikiside bariz pozitif. sonraki testlerim negatif. adet de olmadım. kan testi de yaptırmadım. içimden gelmiyor. adet belirtisi falanda yok. 6 gün gecikti. bende önümüzde ki hafta içine kadar bekliyeceğim.Kızlar Bayramın 3. günü yani 6 sında adet olacaktım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 dün sonra yani 8 inde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala adet olmadım ve belirtide yok. Çıldırcam ya madem neden adet olmuyorum ya da niye ikinci çizgi çıktıBöyle olupta hamile olan var mı ?
Bugün 5 gün geçti benimde ama niyeyse adet olmadım test yaptırmaya da korkuyorum yine negatif çıkar diye ama kasıklarımda bi tuhaf batmalar başladı. Pazartesiye kadar bekleyebilir miyim yoksa gideyim mi bu akşam çıkışta bi kan vermeye bilemedim canımcanım benimde durumum senden farklı değil :) adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım 2 tane 1 er gün arayla ikiside bariz pozitif. sonraki testlerim negatif. adet de olmadım. kan testi de yaptırmadım. içimden gelmiyor. adet belirtisi falanda yok. 6 gün gecikti. bende önümüzde ki hafta içine kadar bekliyeceğim.
bence bekle derim. ama yine de çok merak ediyorum dersen git yaptır.Bugün 5 gün geçti benimde ama niyeyse adet olmadım test yaptırmaya da korkuyorum yine negatif çıkar diye ama kasıklarımda bi tuhaf batmalar başladı. Pazartesiye kadar bekleyebilir miyim yoksa gideyim mi bu akşam çıkışta bi kan vermeye bilemedim canım
yok yok beklicem canım sabah aç karnına yaptırmam lazım benim testibence bekle derim. ama yine de çok merak ediyorum dersen git yaptır.
canım ne oldu sonuç? inş hamilesindiryok yok beklicem canım sabah aç karnına yaptırmam lazım benim testi
Canım hastaneden geliyorum bugün 7. gün adet olmadım belirtide yok ama kanda da çıkmıyorcanım ne oldu sonuç? inş hamilesindir
Canım hastaneden geliyorum bugün 7. gün adet olmadım belirtide yok ama kanda da çıkmıyorNe yapacağımı şaşırdım
Ya hiç gecikmezdi ki geçen ay 3 gün gecikti yine böyle hamileyim sandım şimdide 7 gün gecikti yine çıkmıyor adette olmuyorum gögüslerimde hiç bir şekilde acı yok adet olacagım zaman 1 hafta öncden ağrıdan dokunamazdımo zaman farklı bi sebepten mi gecikiyor acaba..ay ne zor bir durum çok iyi anlıyorum seni.. Rabbim hayırlısını versin hakkında inş hamişsindir.
Ya hiç gecikmezdi ki geçen ay 3 gün gecikti yine böyle hamileyim sandım şimdide 7 gün gecikti yine çıkmıyor adette olmuyorum gögüslerimde hiç bir şekilde acı yok adet olacagım zaman 1 hafta öncden ağrıdan dokunamazdımYarın hormon testinin sonuçları çıkıcakmış sabah bakıcaz bakalım neymiş ne değilmiş...
ya inşalllaaahhh çok istiyorum inşallah güzel şeyler olur güzel sonuçlar olurhadi hayırlısı canım bakalım ne çıkacak,inş bebiştir ama. bazen geç döllenmeden olabiliyor böyle şeyler. güzel haberler al inş.
ya inşalllaaahhh çok istiyorum inşallah güzel şeyler olur güzel sonuçlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?