- Emoji Skoru
- 1.425
- Puanlar
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffffffffff ya eltim hamileymişben ne zaman anne olucam kızımın kardeşi olmayacakmı eltimi görmek bile istemiyorum bana bişey demedi aramız iyi onun hamileliği zaten istiyolardı biliyodum olacağını ama duyunca kötü oldum işte alışmam lazım biraz herhalde
![]()
ben ne zaman anne olucammıııı
e siz zaten anneymişsiniz..
bakın ben 8 yıldır bebek isityorum ama olmuyor..
şu an 2 yaş küçük kız kardeşim 4,
eltimde 2,5 aylık hamile,ve ilk bebekleri..ama ben bile böyle bir sitemde bulunmadım
5 senelik evliyiz 1 tanecik evladımız olsun diye doktor doktor koşturuyoruz milyarlar harcıyoruz..millet 2.çocuğunun olmama olasılığına üzülüyor..hayat ne garip.!!!!
birileri yiyecek ekmek bulamazken öbürleri ekmeğine katık bulamadı diye ağlıyor.!!! Peessss..
offffffffffff ya eltim hamileymişben ne zaman anne olucam kızımın kardeşi olmayacakmı eltimi görmek bile istemiyorum bana bişey demedi aramız iyi onun hamileliği zaten istiyolardı biliyodum olacağını ama duyunca kötü oldum işte alışmam lazım biraz herhalde
![]()
E ikinciye ilk hamile kalana madalya mı verecekler.
Böyle bişeye üzüldüğünüze değer mi..
![]()