• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

offffffffffff ya eltim hamileymiş :14:ben ne zaman anne olucam kızımın kardeşi olmayacakmı eltimi görmek bile istemiyorum bana bişey demedi aramız iyi onun hamileliği zaten istiyolardı biliyodum olacağını ama duyunca kötü oldum işte alışmam lazım biraz herhalde :14::14::14:

Zaten siz anne değil misiniz?Komedi...

ben ne zaman anne olucammıııı:53::53::53:

e siz zaten anneymişsiniz..
bakın ben 8 yıldır bebek isityorum ama olmuyor..
şu an 2 yaş küçük kız kardeşim 4,
eltimde 2,5 aylık hamile,ve ilk bebekleri..ama ben bile böyle bir sitemde bulunmadım

5 senelik evliyiz 1 tanecik evladımız olsun diye doktor doktor koşturuyoruz milyarlar harcıyoruz..millet 2.çocuğunun olmama olasılığına üzülüyor..hayat ne garip.!!!!
birileri yiyicek ekmek bulamazken öbürleri ekmeğine katık bulamadı diye ağlıyor.!!! Peessss..

5 senelik evliyiz 1 tanecik evladımız olsun diye doktor doktor koşturuyoruz milyarlar harcıyoruz..millet 2.çocuğunun olmama olasılığına üzülüyor..hayat ne garip.!!!!
birileri yiyecek ekmek bulamazken öbürleri ekmeğine katık bulamadı diye ağlıyor.!!! Peessss..

Altına imzasını atacak çok kişi vardır bu cümleye..

devran 26 cım..en yakın zamanda sen de kucağına alırsın bebeğini inş..allah eltine de sağlık versin tamamına erdirsin..sen öle ii bir insan ol ki hamlleğine ondan çok sevin..senin yerinde olmasını istemezsin ki..olmaması çok zor..ona da belli etme ..daha çok kasılmasın bebeği olacak diye:)

yanlış anlamılım pardon..gereksiz bi mail oldu benim ki pardon gözlerinizi boşuna yordum:)ama yine de gereksiz bi sızlanma..ÇOK ŞÜKÜR demeyi bilmeli..:)saygılar

Ameller niyetlere göredir..ve allahın hiç sevmediği şeydir kıskançlık...bence şükürler olsun bir tane evladım var allah uygun görürse vakti zamanı gelince ikinci de olur işallah deyip aynı zamanda eltininde sevincini paylaşabilirsin..

Eltini ne kadar sevsende hissettiğin şeyin adı kıskançlık...sen ne kadar üzülsende sevinsende hayatta herşey belli bir düzende ilerliyor..herşeyin vakti saati belli...o yüzden en iyisi halimize şükretmek...şükredelimki rabbimde bizden memnun olsun öyle değilmi...

yine bir evlaadınız var buna şükretmek eyrine nedne ikinci olmuyormu diyorsunuz. ya bizler ne yapalım bir evladımız olsun diye uğraşıyoruz. rabbim verirse olur vermezse kızınıza sıkıca sarılın.

gereksiz kiskanclik!
var olan kziniz icin sukredin lutfen
cis yarisina dondurmeyin!

offffffffffff ya eltim hamileymiş :14:ben ne zaman anne olucam kızımın kardeşi olmayacakmı eltimi görmek bile istemiyorum bana bişey demedi aramız iyi onun hamileliği zaten istiyolardı biliyodum olacağını ama duyunca kötü oldum işte alışmam lazım biraz herhalde :14::14::14:

Buna bu kadar neden üzüldüğünüzü anlamadım doğrusu
Sanki çocuğunuz yokmuş gibi yazıyorsunuz 1 tane de allah bağışlasın bi çocuğunuz varmış
Eltinle afedersin s.d.k yarışına mı girdiniz kim önce hamile kalacak diye

E ikinciye ilk hamile kalana madalya mı verecekler.
Böyle bişeye üzüldüğünüze değer mi..

:46: :46: :46: :46: :46:

eski bir söz

kumanin gemisi yürümüsde eltininki yürümemis

onlar 3-4 hamile kalinca sizdemi dogurcaksiniz,sizde yaris var resmen o ikinicye hamile ben niye degilim.valla yillarca cocugu olmayanlar ne yapsin ya ,bencil olmayin.allah size o duyguyu tatirmis sükredin.apacik kiskanclik bu...evet bir arkadasinda dedigi gibi mahidevrana animsatmisiniz tek fark o kuma sen eltisin....cocugu olmayanlar sakin beni yanlis anlamasin ama bunu hic cocugu olmayan biri dese cok iyi anlarim,hakli ister derim ama siz farklisiniz var zaten 1 tane

söylicek sözz bulamadım heyyy benim olmuyor bebeğim ben ne yapayım :14::14:

ozaman tamam bende hamile haberi alınca üzülüyorum ama görmek istemiyorum değil neden böle düşüneyim ki:19:

RABBİM ne zaman isterse ozaman verir

hem cocugun varmıt bence otur ve şükür et

benimde çocuğum olmuyor,ama etrafta hamile haberleri duyduğum zaman en az kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum...
eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı ,hamileliğinin en son gününe kadar hep yardımcı oldum..samimiyetle söylüyorum ki bir gün bile neden ben değilde o diye düşünmedim...

Enteresan tabii.!!!!

Yalnız anlamadığım esas züldüğünüz şey hangisi?
Siz ikinci bebeği istiyorsunuz olmuyor, kızınız kardeşsiz kalacak, pko yüzünden hamile kalamıyorsunuz. Bu mu?
Yoksa eltiniz hamile kalmış, sevinçli bir haber. Bu mu?
Bana ikincisi gibi geldi.

Kıskançlık önce sizi yer bitirir. Kıskandığınız kişiden daha çok size zarar verir. En basitinden siz bu kıskançlığın stresi nedeniyle bu ay yumurtlamanızı geciktirir hamile kalma şansınızı düşürürsünüz. Sevdiğinizi söylediğiniz insanın sevincini paylaşmak bu mudur?

Hadi hiç çocuğunuz olmasa, çok özlem duysanız, anne olamama sıkıntısı yaşasanız normal insani bir duygudur diyeceğim ama yok bu düpedüz elti kıskançlığı.

Çok yadırgadım kıskançlığınızı, anneliği tatmış bir insan niye hırslanırki böyle...Ne lüzümsuz bir yarış. Ya çocuğunuz olmasaydı ne yapacaktınız düşünemiyorum bile. 9 yıllık evliyim olmadı çocuğumuz, olur inşallah...inanın bende bile yok bu hırs bu kıskançlık. Hani size kalsa bizim gibiler delirsin, yada ölsün her hamile haberine...ne üzülürüm, ne kıskanırım, verende vermeyende Allah sonuçta, başkalarıyla yarışılacak bir konu değil ki bu.

neden offff yaa diyosun ki eltinlede aran iyiymiş nasılda seviniyordur dünyanın en mutlusu annesidir şimdi...ama onun haberi olmadan birisi bu mutluluk için of yaaaaa diyor....bende seni hiç çocğun olmuyor da ondan içlendi sandım kusura bakma ama şükret 1 tane varmış bide ya hiç olmasaydı?
eltiler gerçektende çocuk yaptıkça birbirlerini kıskanırlarmış yaa işte canlı canlı örneği....
canım siz ozaman yarışa doğurursunuz yaa o da seni böyle kıskanıyormu acaba eğer öleyse yandınız valla kim hamile kalsa bikaç ay sonra diğer gelinde hamile haberleriyle çalkalanır sizinkiler

Son düzenleme:
çok yanlış düşüncelerdesiniz vede çocuğunuz olmasa neyse böyle yapmayın elbet olur sizinde ilk olmuş sorun yok sonuçta

Back
X