• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Ama o paylaşımları yapmadan önce kaç kere konuştum onla anlamadı beni hatta dinlemedi bende belki böyle paylaşırsam düzelir sandım.
adamın dediklerinin hepsi bahane. kimse bu yüzden boşanmaz. kendinizi suçlamayın. siz bu ahlaksızdan bir kurtulun, sonra elbet çıkar ortaya asıl derdinin ne olduğu.

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Karaktersiz olduğunu düşünüyorum.

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizden boşanmak isteyen birinin başka birinde aklı olduğu aşikar bence

Ben en çok sosyal medyadan göndermeli paylaşımlarınızı merak ettim açıkçası mesela nelerle ilgiliydi? Eşiniz bunlardan dolayı sizinle gelecek düşünmemiş ve direkt kestirip atmış. Bunun sebebi ise sizi sevmemesi

Ben en çok sosyal medyadan göndermeli paylaşımlarınızı merak ettim açıkçası mesela nelerle ilgiliydi? Eşiniz bunlardan dolayı sizinle gelecek düşünmemiş ve direkt kestirip atmış. Bunun sebebi ise sizi sevmemesi
Yalnızım, kimse beni anlamıyor gibi…

Eski konularınızı gidip okusanız bu işin olmayacağının en başında belli olduğunu sizde anlarsınız, bir şey olmuyorsa olmuyordur oldurmak için uğraşmanın ne kadar boş olduğunu zaman size öğretir. Gururunuzu değmeyecek birisi için ayaklar altına almayın, inanın ki kimse için değmez. Dik durun ve boşanmayı kabul edin, çok zor bir süreç ama ya rezil ederek kendinizi bu boşanmayı yapacaksınız, yada dim dik durarak.

Nikahımla düğünüm arasında 15 gün vardı. Nikahım olduktan 3 gün sonra biz eşimle bir tartışma yaşadık ve eşim wp mesajlarını ailesine okutmuş ve o gün akşam ailesi ile evimize geldi. Kayınbabam anneme babama ve bana bağırdı çağırdı. Bana sonra döndü yalancı dedi. Babama da dediki kızının kulaklarını çek dedi. Aslında aramızdaki tartışma basit sebeplerdi. Sonra aileler araya girince konu çok büyüdü. Eşimde hiç arkamda durmadı☹️ ne diyorsunuz hanımlar ?

Kızlaaaarrrrrr avukat tuttuuum 💃

Tesadüfen eski konunuza denk geldim. Şu an bize hikaye yazıyor olabileceğinizi düşünüyorum. Nedenine gelince ne hikmetse iki konuda adam sürekli mesaj okutuyor.

Siz anlatinca basit gibi geliyor ama surekli akraba, arkadas, kuzen peşinde gezen birini sorun edebilir insan. Size gore devamli demek "her gun" demek oldugu icin devamli değil diyebilirsiniz. Ha adam buyuk ihtimal artik sevmiyor bu da siralaybildigi seylerden biridir o ayri.

Instagramda kavgalarinizi millete gösterip durmussunuz daha 2.5 aylik evlilikte ve ustune trip küsme. Kucukte degilsiniz 30 yasinizda evlenen insansiniz ama kafa 20. Bu yaşta instagramdan esiyle kavgasini yayinlayan insandan bişey olmaz. Duzelmiyorsa boşanmak icin gayet hakli bir neden.

O da mesajlarinizi yaymiş iyi mi oldu millete gosterince duzeldi mi?
Ikiniz de tum dunyayi herseyinizden haberdar ettiniz simdi.

Çünkü okutuyor. En ufak şeyde beni aileme şikayet ediyordu

Farzedelim ki siz yolda tanistiniz ve apar topar nikah dairesine gittiniz. Çünkü konularına bakınca bu sonuç çıkıyor. Hani yolda tanisip hemen evlendiniz ya normal olarak tanımıyorsun varsayıyorum. İlk mesajlari okuttuğunda tanıman gerekirdi. Hala neyine sasiriyorsun? Sonra diğer konuda dava açtım demişsin, şimdi bu konuda o boşanmak istiyor diyorsun. Ne dedigin belli değil. Ailene yapmadiklari kalmamış sen kalkmış ailem uzuluyor davayı çek demişsin. Konularinda çok tutarsızlık var. Tutarlı tek şey mesajları okutmasi.

Adam saçma sapan ama siz de normal değilsiniz. Neden yapışıp duruyorsunuz adama halt etmiş gibi? Hoşunuza mı gidiyor kendinize güldürmek?

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece
Merhaba
Sizin adınıza üzüldüm. Öncelikle yaşadığınız durum çok ağır psikolojiniz eminim çok yipranmistir. Terapi desteği mutlaka alın.
Eşiniz profili gizli narsist çok örtüşüyor.
Sizin arkadaşlarınıza laf etmiş
Aslinda sizi arkadaşlarınızdan ayırmak istemiş
Aynı zamanda aileniz de aranıza mesafe koyması istemiş gibi duruyor. Yani sadece kendisine bağlı duruma gelin ki sesiniz çıkmasın
Birde kendisi yanlış yaptığı zaman sizin dertleşecek kimseniz kalmasın ki kendi yaptıkları mesrulastirilsin.
Eşiniz bosanma aşamasında tekrar barisma çabanıza hiç yanlış bulmadım en azından ilerde ben mi yanmış anladım. Keşke bir kez daha adım atsa miydim demezsiniz. Yani çaba gösterdiniz.
Onlar keskin bıçak gibi geri adım atmıyorlar.
Sadece güçlü durun hayat hersey bizim için bu olaylar size tecrübe kattı.

Allah sizi seviyor ve bu insandan! uzak tutuyor.Bunu anladım.

Bunu önceki konunuza yazmışsınız.

Siz aile olmamışsınız ki.

Özeliniz yok, eş mahremiyeti yok, ailesine sizi ezdirmiş. Bütün ilişkinizi kök ailesine naklen yayın yapmış, arkanızda durmamış.

Sizi ailesi olarak görmüyor. Onun ailesi kök ailesi sadece.

Bu arada eşiniz ciddi olarak ailesine bağımlı, pasif bir tip. Onlar ne derse o belli.

Boşanın sizi Allah kurtarmış.
Aaa, o üye mi?? O konuyu açtığında burada yalvardık kendisine bu insanlardan kurtulması için, demek evlenmiş, hâlâ da herif istese devam edecek, çok yazık.

Uzücü bir durum evet ama şöyle düşünün belki de ömür boyu hep acaba ben gidip bir konuşsaydım vazgeçer miydi diye bir duygu olacaktı içinizde. Ama şu an adamın ne kadar karaktersiz olduğunu gördüğünüz için bu duyguyu hiç hissetmeyeceksiniz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ahirette hesaplaşacaksınız Allah in izniyle. Kim bilir belki de bu dünyada da bu yaptığının cezasını çektiğini göreceksiniz Üzülmeyin, inanın değmez

Öncelikle geçmiş olsun. Tüm konularınızı okudum. Sizin sorununuz kına tülünün seçimi, aileye mesaj okutması, sosyal medya paylaşımız ya da otobüse bin demesi vs değil. Bunlar temel sorunun görünen çıktıları. Sizin sorununuz tamamen menfaat çatışması. Tahminen eski eşinizde sizden yana duygu olmaması ve ihtiyaç temelli sevgisi de bu sürecin yıkımını hızlandırmış. Siz onun ihtiyaçlarını karşılamayı reddettiğinizde bunun sebebini aileniz olarak görmüş ve terbiyesizleşmiş. Yani size otobüse bin gel ya da baban alsaydı demesi aslında sizin arabanızı ailenize bırakma seçiminizin onun tarafından bir cezalandırılma biçimi. Ailenize olan terbiyesiz tavrının da yine sizin ailenize olan maddi manevi yakınlığınızla ilişkisi vardır. Ha deseniz ki ben bu insana tüm malımı mülkümü paramı hibe etseydim yaranır mıydım. Maalesef hayır.

Son düzenleme:
Kaybedecek bir şeyleri olsaydı size yine yakın durur sahte de olsa peşinizden gelirdi. Bi yerde kız tarafının taktığı altınlar ailemdeydi demişsiniz bir yerde de kasadaydı onları verdi demişsiniz. Bu altın muhabbeti ne zaman oldu bilinmez ama muhtemelen altınlarla alakalı tasarruf durumları vs de suyu bulandırmış. Ez cümle bu tip kişilerle sürekli kendinizden vermezseniz bir ilişki yürümez. Sizin belki de içgüdüsel olarak kendinizi koruyan ve ailenize yakın tavrınız bu kişinin hiç işine gelmemiş ve hesabına uymamış. Sizin için hayırlısı olmuş.

Back
X