• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Düşünmeniz gereken şey vazgeçse ne olacak hadi yalvardınız sensiz bir hicim diye ki öyle.Yalvvarmak tüm hata bende demektir sensiz ayakta duramam demektir . Döndü geldi davayı çekti .Canıniza okumayacak aşk filmi çıkacak sanmayın siz.Kendiniz koştur koştur ikinciyi açarsınız .Hiç şaşmaz bu

Bana dediği ben seninle uğraşamıyorum. Sürekli göndermeli şeyler paylaşıyorsun beni insanlara rezil ediyorsun dedi.
Bunuda yapmasanız iyi olurmuş normal günlük bundan sonraki yaşamınızda sosyal medyada değilde sorununuz kimleyse onunla çözün.

Bak canım yeni gördüm yazdıklarını evlilik başta neyse sonda da o değişen hiç bir şey olmuyor hep bir bahane hep ben suçluyum her zaman 16 yıllık evliyim başında neyse bugün de aynı hep düzelir düzelir asla düzelmiyor 2 de çocuğum var çok şükür hep onlar için sabrettim ama asla değişmedi hep ben ve ailem suçluyuz anneme gidip gelmem dahi gözüne büyüyor konu komşuyu bırak yani o derece anneme kızacak diye sayılı gidiyorum bazen de gizli gidiyorum ve çalışan biriyim ona rağmen bir an önce kurtul yeni yaşamın için kendine şans ver derim ben ben halen boşanmadığıma çok pişmanım gerçi boşanamadım ölümle tehdit etti birazda çocuklardan geri adım attım işte öyle...:kızgın:

Bunuda yapmasanız iyi olurmuş normal günlük bundan sonraki yaşamınızda sosyal medyada değilde sorununuz kimleyse onunla çözün.
Ama o paylaşımları yapmadan önce kaç kere konuştum onla anlamadı beni hatta dinlemedi bende belki böyle paylaşırsam düzelir sandım.

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kötü olmuş, bu yaptığı gerçekten ayıp

Ama o paylaşımları yapmadan önce kaç kere konuştum onla anlamadı beni hatta dinlemedi bende belki böyle paylaşırsam düzelir sandım.
32 yaşında olduğunuza inanamadım ya. Çalışıyor musunuz? Akrabalarla çay kahve içme dışında sosyal hayatınız var mı? Ve bu adam ilk sevgiliniz falan mı?

Bütün konularınıza göz attım da siz de normal değilsiniz eşiniz de değil,
birbirinizle değil hiç kimseyle evlenmemeniz lazım çünkü ikinizde kök ailelerinizden kopamayan, aile kurma ve devam ettirme bilincinden çok uzak kişilersiniz,
o kadar konunuz var her konuda da adam ve ailesi hatalı berbat tü kaka size göre, öyleyse siz niye hala peşindesiniz, o kadar saygısızlığa rağmen aileniz neye üzülüyor? görüp kurtulmuşsunuz işte daha ne?
Kendiniz, aileniz ve yaşananlarla ilgili şeffaf olmadığınızı düşünüyorum, gidin boşanın bir an önce üremeden kurtulun birbirinizden.

Utanmaz herif millete karısıyla özelini mi anlatmış basit bir mesaj bile olsa eş arasındaki her şey özeldir. Ayrıca isterse yalvarmış olun asla utanmayın. Yaptığınız çok normal bir davranış. Yuva kurmak da yıkmak da kolay değil insan sonuna kadar denemek isteyebilir. Ancak böyle reddedildikten sonra da üstelemeyin bence.

kavgalarımızda oluyordu haliyle ama bana göre aşılamayacak şeyler değildi. Koştur koştur dava açtı ve tanıdık hakim bile ayarlamış. Mahkeme gününü öne çeksin diye
Kesinlikle biri var, altından çıkarsa böyle bir şey şaşırmayın! Nerden biliyorsun diye de sormayın..

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece
Altından başka bir kadın vs çıkmazsa bende bişey bilmiyorum

Bu tipler aynı. Ağzında laf durmaz, özelini anlatır ailesine. Midem bulanıyor artık böyle tiplerden. Erkek demeye bin şahit ister ama gerinerek erkeğiz diye gezinirler. Utanmaz ya.
Sen bundan kurtulmaya bak. Bırak onun ailesine ne rezil olacaksın. Asıl onlar utanması gerek böyle birini yetiştirdikleri için ama anlamazlar. Aklı olmayanların alayı değersizdir bunu unutma.

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece

Ruh hastasinin tekiymis, boyle bir gerzekle niye evlenmistim???

Boşanmakla en doğru karar vermişsin zaten

Karaktersiz birisiymiş

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
yanlış yapmışsınız

İyide insanın dostu var düşmanı var eşinizle özel kavga olsun iletişim eksikliği olsun yakın bir dosta anlatmak tavsiye istemek başka sizi tanıyan her insana yorum yapma hakkı veren sosyal medyada laf sokmalı paylaşım başka gıcık olur yani insan .Haklı manasında demem genel ilişkinizi bilmem.Yapgığınız şey sinir bozucu üstelik kaç kere yapma dedi size bilemem

Yani ben kavga etsem kızsam uluorta sosyal medyada sürekli böyle şeyler paylaşıyor olsam Bizdede olay büyür.Çocukmusun delimisin der eşim haklida olur beni ciddiyede almaz eş dost noluyor derse sorun da büyür.Bu olmaz yani liseliler gibi

Onunla iletişim kurup sorunun kaynağına inmek yerine milletin ağzına sakız olmakmi düzeltir sandınız

Aman üzülmeyin artık vardır bı hayır . İlerde yapmayın aynı hatayı .Hem dedikya siz burda hata yaptınız o Kimbilir nerelerde.İyi olmaya çalışın lütfen yalvarmayin.Sizden kalan ne varsa toplayın bakın yeni yaşamınıza.Napalim oksijen tüpü değil ya bu koca.Xorla zincirleyecek değilsiniz.Uğurlar ola diyeceksiniz zor da olsa öyle

Aman üzülmeyin artık vardır bı hayır . İlerde yapmayın aynı hatayı .Hem dedikya siz burda hata yaptınız o Kimbilir nerelerde.İyi olmaya çalışın lütfen yalvarmayin.Sizden kalan ne varsa toplayın bakın yeni yaşamınıza.Napalim oksijen tüpü değil ya bu koca.Xorla zincirleyecek değilsiniz.Uğurlar ola diyeceksiniz zor da olsa öyle
Size özelden yazacaktım ama mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Size özelden yazacaktım ama mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Canım tüm üyeler yazdı .Demekki iletişim sorunu vardı gitmek istedi gitti .Boşanmayı kafaya koyduysa yapacak birşey yok .Yalvarıp döndürme belki olması gereken bu .Belki ilerde iki çocukla bu yola girecektim.Bak boşanmadan dönen insanların çoğunluğu çok pişman oluyor .Özellikle kadınlar .Bir insana yalvarıp birseyleri düzeltmeye alışma onuda alıştırma.Birak çok istiyorsa bırak gitsin .Blofmu yapıyor gerçek niyetimi ancak öyle anlarsın .Seviyorsun dur ayrılmak zor ama gurur da önemli.Elimden geleni yaptım de ve dur artık

Back
X