Çok üzgünüm.🙁🙁🙁

Aksaray'daki doktor imkanları belli onlarda bunu bildiği için para tuzağına düşürmeye çalışıyolar hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah

Merhabalar öncellikle çok geçmiş olsun ben bu değerlerden falan çok anlamam açıkçası ama benzer bir durum başıma geldi adetim sadece 3 gün gecikti test yaptım evde pozitif cıktı iki gün sonra çok hafif akıntı gibi pembemsi kanama gördüm devam ederse diye acile gittim gitmez olaydım kan ultrasonla bakıldı kese görünmedi değerde gebelikte olanın biraz altında mı ne çıkmış izin verirsen alttan muayne edicem dedi hocam sıkıntı olmazmi daha çok yeniyse dedim şuan gebe olduğunu bile bilmiyoruz hırkanın normalden yüksek ama gebe olduğunu gösterecek seviyedede değil kesede yok bakmam gerekir zaten sağlıklı bi gebeliksebisi olmaz dış gebelik falan olabilir dedi baktırdim kese göründü gebeymissin dedi tutunsun diye hap verdi ignesinide istedim onuda yazdı (progesran) olmadı lazım neyse tabiki ona kalmadı eve geldim yattım sabah kalktım kanamam çoğaldı ve düşük yaptım çünkü lavaboda gördüm serçe parmagin ucu kadar yuvarlak bir kan pıhtısı her tuvalete oturduğunuzda tetik olursanız bakarsanız düşüp düşmediğini denk gelebilirsiniz neyse gittim doktora kürtaj yapalım dedi yaptırmadım bölebiraz bekliyim kendiliginden bitsin dedim bana peki nasıl istersen ama kanamam bir hafta 10 günden fazla sürerse mutlaka gelip olman gerekir biterse problem yok dedi kan şurupları verdi içmem için bu şekilde kürtaj olmazdan bir haftada kendiliğinden kesildi çok yeni olduğu için öle düşük gibi yoğun sandım da ağrımda olmadı umarım herşey gönlünüzce ölür allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…