Çok teşekkürler cevabınız için size diğer hislerimi de yazayım onlara da cevap verirseniz çok sevinirim. Mesela şiddet var diyorsunuz ya o diyor ki ben dövsem kemiklerin kırılır, naptım sanki, baska erkekler nasıl dövüyor vs diyor. Bunun itme, bi vurma gibi davranısları da seyrek oluyor ya o yüzden ben bosuna uzatıyormuşum gibi kendisi ve ailesi öyle inandırdı. Suan buna üzülmemin sebebi bu. Ne düşüneceğimi bilemiyorum insallah psikolog da faydalı olur.
Alkol uyuşturucu konusunda da dediğinz gibi cocugumda asla istemem, hatta o görmesin diye aksam uyuttuktan sonra içmesini söylüyordum. Sarhosken kendi kendine uzanıp kafa yasıyor, uyuyor veya cinsellik istiyor. Bu konuda da baskaları sarhosken saldırgan oluyor ben bir sey yapmıyorum diyo. Yani o kadar etkisindeyim ki beynim onu haklı çıkarmaya çalışıyor. Izdırap çekiyorum resmen.
Serseri gibi davrandığı da doğru normal konuşma cümlesinin sonuna bile a.k diye küfür ekler, hic duzgun evli arkadası yok, tlf konusmalarına sahit oluyorum adam mesela diyo ki sen buraya gel bos havuzlu ev de var ayarlarız keyfimize bakarız sıkıntı yok diyor gulerek. Yani orada kadın da olacağını ima ediyor. Bizimki tamam diyor. Tlfnu kapatınca tepki gösteriyorum seninle böyle konusmalarına izin verme diyorum. Erkekler böyledir, abartırlar, sanki havuzlu evi olduğundan mı, ben konusurum onunla diyor. Ama erkekliği zarar gorecek diye karsı tarafa hanım sözüyle hareket eden bir imaj vermiyor ve özelde konustuklarını ben bilmiyorum uzattım kusura bakmayın
son dönemde de sosyal medyada arayışta gibi şeyler telefonunda gördüm. Sonra toparlanamadim