Çok üzgünüm yorumlarınıza ihtiyacım var nolur yardım edin😞

Çok teşekkürler cevabınız için size diğer hislerimi de yazayım onlara da cevap verirseniz çok sevinirim. Mesela şiddet var diyorsunuz ya o diyor ki ben dövsem kemiklerin kırılır, naptım sanki, baska erkekler nasıl dövüyor vs diyor. Bunun itme, bi vurma gibi davranısları da seyrek oluyor ya o yüzden ben bosuna uzatıyormuşum gibi kendisi ve ailesi öyle inandırdı. Suan buna üzülmemin sebebi bu. Ne düşüneceğimi bilemiyorum insallah psikolog da faydalı olur.

Alkol uyuşturucu konusunda da dediğinz gibi cocugumda asla istemem, hatta o görmesin diye aksam uyuttuktan sonra içmesini söylüyordum. Sarhosken kendi kendine uzanıp kafa yasıyor, uyuyor veya cinsellik istiyor. Bu konuda da baskaları sarhosken saldırgan oluyor ben bir sey yapmıyorum diyo. Yani o kadar etkisindeyim ki beynim onu haklı çıkarmaya çalışıyor. Izdırap çekiyorum resmen.

Serseri gibi davrandığı da doğru normal konuşma cümlesinin sonuna bile a.k diye küfür ekler, hic duzgun evli arkadası yok, tlf konusmalarına sahit oluyorum adam mesela diyo ki sen buraya gel bos havuzlu ev de var ayarlarız keyfimize bakarız sıkıntı yok diyor gulerek. Yani orada kadın da olacağını ima ediyor. Bizimki tamam diyor. Tlfnu kapatınca tepki gösteriyorum seninle böyle konusmalarına izin verme diyorum. Erkekler böyledir, abartırlar, sanki havuzlu evi olduğundan mı, ben konusurum onunla diyor. Ama erkekliği zarar gorecek diye karsı tarafa hanım sözüyle hareket eden bir imaj vermiyor ve özelde konustuklarını ben bilmiyorum uzattım kusura bakmayın son dönemde de sosyal medyada arayışta gibi şeyler telefonunda gördüm. Sonra toparlanamadim

size böyle şeyler evliliklerde olur diyenleri sakın dinlemeyin. bilinki onlar düşman.
hiçbir insan böyle bir evliliği haketmez.
ilişkide saygı olur.
ne demek karısına "yeni kocan böyle yapar" demek.
kan beynime sıçradı.
kocam bunu dese bana kafasını kıvılcım çıkana kadar duvara sürter, sonra da saçından tutup çenesi dağılana kadar takır takır merdiven basamaklarında sürüklerim.

Evinize dönmeyin biraz süreci takip edin,kendinizi dinlenmeye alın.koca kişisi bakalım bu zamanı nasıl değerlendirecek
Ohhh be dünya var mis,yok eşim ve çocuğum olmadan asla mi belirtisi verecek
Bana gecen gun vazgecemeyeceğim hiç kimse yok, biliyorsun anne babamı bile sildim dedi.gercekten birkaç ay önce anne babasını sildi bana da onlarla görüşmiceksin dedi zamanla gönlünü yumusattık geri barıştı. Keske cocugumsz esimsiz duramam dese ama demez

Koca kişisi cinsel anlamda yetersiz de hissediyor kendini doğru mu anladım
Cinsel birliktelik sorunları da hayatınızda mi
yetersiz hissetmiyor da bosanmak isteyen kadına kötü gözle bakıyor. Bosanmıs kadının sevgilisi olsa çok afedersiniz vurdurmuştur o diyor. Ben de bosanma lafı açınca aklına öyle bir şey geldi heralde. Senin gibiler sert erkek ister sonra da yapamaz gibi biseyler dedi çok bağırıyordu

Daha kötülerini göstererek sana şükrettirmeye çalışıyor.

Bak ben bir ittirmeye boşanırım, benim gibi pek çok kadın da var.

O ben hallederim, havuzlu evi mi var sanki falanlar ayak, adamların o taraklarda gayet bezi var, boş konuşma değil onlar.

Psikoloğa mutlaka git, bizim buradan yazdıklarımız yetmez. Sana şu kadar söyleyeyim, kocan berbat bir insan ve kendinden daha iğrençlerinin varlığını söyleyerek kendini bulunmaz hint kumaşı gibi göstermeye çalışıyor. Her erkek böyle değil, hatta çoğu böyle değil. Sadece ilgisiz olsa idare edersin ama bu bildiğin batakta bir adam. Çık o çukurdan. Onun söylemesiyle her kadın vurdurmuyor kendini, ayrıca elalemin namusundan ona ne, kendisi boşanmış kadınlara o gözle bakacak kadar iğrenç ki böyle konuşabiliyor. Kurtar geleceğni. Bu adamla yaşayacağına ömür boyu bekar kal daha iyi

Sizinle ilgilenmiyor.
Çocuğunuzla ilgilenmiyor.
Eee madde kullanıyor.
Küfür hakaret daha ne olsun.
Ayrılın ve çocuğunuzla yeniden hayata tutunmaya çalışınAllah yardımcınız olsun.

Ne kadar igrenç bir cinsiyetsek hep erkekleri idare etmemiz gerekiyor.
Kendimizi sevdirmemiz gerekiyor.
Evde huzur vermemiz gerekiyor ki akılları dışarı kaymasın.
Anca gönüllerini hoş ederek elimizde tutabiliyoruz.

Hayır, yeni veya eski evlilikler böyle olmaz.
Çatışmalar olabilir ama bu çatışma değil.
Karaktersiz, net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…