• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm yorumlarınıza ihtiyacım var nolur yardım edin😞

Bak kardeş yaşın daha çok küçük. Bu gerzekle daha fazla vaktinş harcama çünkü seni sevmiyor. Yeni kocan seni çok fazla da sevebilir bunu da söylüyor mu o dangalak. Seni sevilmeye değer değilmişsin gibi baskılamaya çalışıyor.
Bütün erkekler böyle olabilir mi sence ?

Gencecik kızsın nasıl güzel bir yaştasin
23 ♥️

Sana gitme dönme kocana desek söz dinleyecek misin ?
İstemez misin sevmek sevilmek ? Ki ağzınla istemene rağmen bunu sana veremeyen bir adamla geçen 5 yılda ne kadar zorlanmisken bir 50 yıl daha mı gecirmelisin sence ?
Geriye dönüp baktığında koca ömrü boşa harcamisim evlatlarım için yaşadım olsun 😇 diye zavallı bir laf mı etmek istersin teselli olarak ?

Neden henüz 23 ündeyken boşanıp koskocaman mutlu aşkli istedigin ilgiyi verebilen o adami aramayasin bulup da evlenmeyesin ?

• Beğen
Reactions: Jou
Evet gel demiyor ben onun her seyine yardımcıydım neyi var iyimi diye gozunun içine bakıyordum o telefona bakıyordu gundemi farklıydı. Bu arkadas ortamları sıcak aile ortamının yerini doldurur mu neden oğlundan benden cabuk vazgeciyor😞
Cevabı sende biliyorsun ....
Sözde seviyor 🤷 yani laylaylom eşinize göre sevmeler.

• Beğen
Reactions: Jou
Rica ederim yeter ki faydam olsun.
Artık o evde olanı o evde bırak. Bak ben boşanmış bir ablanım. Senin yaşadıklarının ‰ 1’ini yaşamadığım halde ben boşandım. Senin evliliğinde yaşadığın 100 şeyden 1 tanesi bile başlı başına boşanma sebebidir. Eşin bağımlı. Adam kafayı dumanladığında söylemek istemiyorum ama evladına bile göz diker. Bilmem yeterince açık anlatabildim mi? Madde parası bulamazsa seni bile masaya koyar. Tinderden buluşup yüzlerce hastalık kapar sana bulaştırır. Alkol kavga her şey var. Bir halt eder hapse düşer. Birine bir şey yapar, belalı insanlar evinizi basar size zarar verir. Kadın cinayetlerinde gördüğümüz profildeki erkeklerden fazlası var eksiği yok. Bu adam seni de çocuğunu da harcar bunu sok artık kafana. Nasıl bir aile yapısı nasıl bir sevgi açlığı ki şu üstüne tükürülmeyecek adamı koca sıfatına sokup özletebiliyor aklım dimağım almıyor. Aklımı başına topla artık.
Ben kucukken babam bna seni sevmiyorum derdi annem de mutsuzdu onların cocugu olarak ben de hayatımda mutlu olamadim😞 sizin söylediklerinizi düşününce yok yapmaz gibi geliyor ama bu olayların baslangıc davranışlarına da sahip şu anda. O yuzden ilerisini bilemiyorum haklısınızdır..

Bize bahsettiginiz durum evlilikten baska herseye benziyor. Böyle adamlar niye bir kadinin ve cocugun günahina girir hic anlamiyorum. Sorumsuz, madde bagimlinin zibidinin teki. Kalsana iste bekar istedigin kadar gez. Yani kendinizi bosuna sorguluyorsunuz. Bagirarak sadece üstüne cikmaya calisiyor..adam degil

Ben kucukken babam bna seni sevmiyorum derdi annem de mutsuzdu onların cocugu olarak ben de hayatımda mutlu olamadim😞 sizin söylediklerinizi düşününce yok yapmaz gibi geliyor ama bu olayların baslangıc davranışlarına da sahip şu anda. O yuzden ilerisini bilemiyorum haklısınızdır..
İşine gelmeyince 'hep hayatın kendisi sebep' ..sen onca fırsatı tep ben aptal mıyım ? Der

Nil karaibrahimgil bir şarkısında

Merhaba haftaya psikolog randevum var ama o gune kadar herkesten bir teselli bir söz arıyorum😞 Detay yazıp sizi bunaltmayım ama benim temel sorunlarım şuydu sinirlenince hakaret ve küfürüne maruz kalıyodum sonra kusura bakma uzatmayalım diyodu.Gönlüm olmamasına rağmen uzatırsam kızıyor diye konuyu kapatıyodum.
Benmle sohbet etmiyodu bir sey anlatsam yuzume bakması için kafasını kendim çeviriyodum hatta. Hep kafam dolu diyodu. Ben de gözüme bakılıp bir sey anlatılmasından cok hoslanırım, onunla aynı frekansa geçtiğimi hissederim. Bu iletişimsizlik beni hep eksik hissettirdi.
Kendi ağzımla diyordum ki biraz üzerime dusmeni ilgili olmanı istiyorum. Yapsan çok mutlu olurum, evimiz daha neseli olur. O da yapamıyorum içimden seviyorum fıtratım böyle diyordu.
Kucuk oğlumuz var onunla da ilgilenmiyodu.
Bir de bekar arkadasları vardı akşamları onların yanına sık gidiyodu gece geliyodu. Beni rahatsız eden 3 sey bu ve son tartısmada da yukarda yazdığm şeylerin dolmuşluğu ile ipleri kopardım gittim. Tartısırken Oğlumun yanında bana son ses bağırdı kufur etti. Yeni kocan seni böyle sey yapar söyle yapar dedi. Ben 18 yasından beri onunla beraberim ve 5 yıllık evliyiz. Çok kotu hissediyorum. Bu yazdığım şeyler evliliklerde olabilir mi ne düşünmeliyim. Eğer duzeltilebilir şeylerse geç olmadan eve mi gidiyim. Psikoloğa da gideceğim nolur siz de yardım edin. ev hanımı orta yas kadın grubuna göre evliliklerde bunlar olur, erkekler böyledir, idare et diyolar. Yapmaya calistim başaramadım. Ben başarısız oldum😞
Hasta ruhlu biriyle yıllarca evlisin. Bu adam senin hayatını karartıyor. Ve sen dedikoducu yaşlı cadıların lafına mi üzülüyorsun????
Sen başarısız değilsin. Sen başarılı olmaya çalışan bir kadınsın, annesin.

. ev hanımı orta yas kadın grubuna göre evliliklerde bunlar olur, erkekler böyledir, idare et diyolar.
Sen bakma o orta yaştakilere.İnan kendilerine sahip çıkacak ana baba olsaydı onlarda bi saniye düşünmez boşarlardı.Eskiler böyle şeyleri kabul etmezdi.Sen sakın kulak kabartma cahil lafları bunlar

Merhaba haftaya psikolog randevum var ama o gune kadar herkesten bir teselli bir söz arıyorum😞 Detay yazıp sizi bunaltmayım ama benim temel sorunlarım şuydu sinirlenince hakaret ve küfürüne maruz kalıyodum sonra kusura bakma uzatmayalım diyodu.Gönlüm olmamasına rağmen uzatırsam kızıyor diye konuyu kapatıyodum.
Benmle sohbet etmiyodu bir sey anlatsam yuzume bakması için kafasını kendim çeviriyodum hatta. Hep kafam dolu diyodu. Ben de gözüme bakılıp bir sey anlatılmasından cok hoslanırım, onunla aynı frekansa geçtiğimi hissederim. Bu iletişimsizlik beni hep eksik hissettirdi.
Kendi ağzımla diyordum ki biraz üzerime dusmeni ilgili olmanı istiyorum. Yapsan çok mutlu olurum, evimiz daha neseli olur. O da yapamıyorum içimden seviyorum fıtratım böyle diyordu.
Bir de bekar arkadasları vardı akşamları onların yanına sık gidiyodu gece geliyodu. Beni rahatsız eden 3 sey bu ve son tartısmada da yukarda yazdığm şeylerin dolmuşluğu ile ipleri kopardım gittim. Tartısırken Oğlumun yanında bana son ses bağırdı kufur etti. Yeni kocan seni böyle sey yapar söyle yapar dedi. Ben 18 yasından beri onunla beraberim ve 5 yıllık evliyiz. Çok kotu hissediyorum. Bu yazdığım şeyler evliliklerde olabilir mi ne düşünmeliyim. Eğer duzeltilebilir şeylerse geç olmadan eve mi gidiyim. Psikoloğa da gideceğim nolur siz de yardım edin. ev hanımı orta yas kadın grubuna göre evliliklerde bunlar olur, erkekler böyledir, idare et diyolar. Yapmaya calistim başaramadım. Ben başarısız oldum😞
Orta yaştan sesleniyorum (38), 13 yıldır evliyim, eşimle birbirimize kötü sözümüz asla yok, kimse hem suçlu hem güçlü konumunda davranmıyor. Eşim arada arkadaşkarıyla çıkar ama bu haftada 1, en fazla 2yi geçmez, ben de arada çıkarım eşim çocukların başında kalır, karşıdakinin anlattıklarını her koşulda dinleriz, göz göze de sohbet ederiz telefonla oynarken de, hala birbirimize iltifat ederiz, varlığının değerini belirten sözler söyleriz.

Ondan sonra evleneceksen bile evleneceğin adamla nasıl bir hayatın olacağı onu ilgilendirmez, nasıl olsa o da aynı çıkacak diye düşünüp elindekine razı gelmek zorunda değilsin. Muhtemelen gözü bekar hayatında kalmış bu adamın, ama ev arkadaşından da ayrılmak istemiyor çünkü muhatap olmadan da bütün ihtiyaçlarını karşılatabiliyor

Orta yaştan sesleniyorum (38), 13 yıldır evliyim, eşimle birbirimize kötü sözümüz asla yok, kimse hem suçlu hem güçlü konumunda davranmıyor. Eşim arada arkadaşkarıyla çıkar ama bu haftada 1, en fazla 2yi geçmez, ben de arada çıkarım eşim çocukların başında kalır, karşıdakinin anlattıklarını her koşulda dinleriz, göz göze de sohbet ederiz telefonla oynarken de, hala birbirimize iltifat ederiz, varlığının değerini belirten sözler söyleriz.

Ondan sonra evleneceksen bile evleneceğin adamla nasıl bir hayatın olacağı onu ilgilendirmez, nasıl olsa o da aynı çıkacak diye düşünüp elindekine razı gelmek zorunda değilsin. Muhtemelen gözü bekar hayatında kalmış bu adamın, ama ev arkadaşından da ayrılmak istemiyor çünkü muhatap olmadan da bütün ihtiyaçlarını karşılatabiliyor
Sonraki evlilikte kocan şöyle yapar derken cinsellikten bahsetti, terbiyesizlesti yani cunku bosanmıs kadınlarlar ilgili öyle bir algısı var. Evet sanırım bekar hayatını istiyor hatta su an eminim ki sanaldan da olsa birileriyle tanışmaya başlamıştır daha 24 saat gecmesine rağmen

Bak kardeş yaşın daha çok küçük. Bu gerzekle daha fazla vaktinş harcama çünkü seni sevmiyor. Yeni kocan seni çok fazla da sevebilir bunu da söylüyor mu o dangalak. Seni sevilmeye değer değilmişsin gibi baskılamaya çalışıyor.
Bütün erkekler böyle olabilir mi sence ?
Aslında 27 yasındayım ama konumda tam ifade edemedim sanırım. Yeni kocan derken cinsellikten bahsediyor, bana aranıyor musun demek istiyor. Tüm erkekleri bilmiyorum da benim fazla isteklerim yoktu evimde esle cocukla huzurlu yasayıp gitmek istiyordum dunyam bu kadardı aklımda erkek falan yoktu bana öyle söyledi dünyam basıma yıkılmıs gibi😞

Sonraki evlilikte kocan şöyle yapar derken cinsellikten bahsetti, terbiyesizlesti yani cunku bosanmıs kadınlarlar ilgili öyle bir algısı var. Evet sanırım bekar hayatını istiyor hatta su an eminim ki sanaldan da olsa birileriyle tanışmaya başlamıştır daha 24 saat gecmesine rağmen

Aslında 27 yasındayım ama konumda tam ifade edemedim sanırım. Yeni kocan derken cinsellikten bahsediyor, bana aranıyor musun demek istiyor. Tüm erkekleri bilmiyorum da benim fazla isteklerim yoktu evimde esle cocukla huzurlu yasayıp gitmek istiyordum dunyam bu kadardı aklımda erkek falan yoktu bana öyle söyledi dünyam basıma yıkılmıs gibi😞
Çok güzel manipüle ediyor seni, gerçek sorunların üzerini örtüp azgınlıkla suçluyor. bunlar gerçek değil.

Adamda alkol uyuşturucu şiddet ne ararsan varmış, kendine gel, bütün erkekler öyle değil. Sen bu yazında duygusal sorunlardan bahsetmişsin ama kocan bildiğin serseri, utuşturucuyu bir defa alan ne zaman isterse yine alır. Bu gün belki bağımlı değil ama yarın olacak, derdine bir de bu eklenecek. Nasıl bir çevredesin bilmiyorum ama senin yaşadıklarını normalleştirip sabret diyen insanların aklına tüküreyim ben. Çocuğunu böyle bir babayla büyüttüğün için hiç mi için sızlanayacak. Bu gün seni dövüyor yarın onu dövecek. Babasının yaptıklarını normalleştiren çocuk yarın içecek uyuşturucuya heves edecek. Kıyabildin mi çocuğuna. Kıyabildiysen dön geri çek çileni, bu gün kocanın yaptıklarını yarın evladın da yapsın

Evinize dönmeyin biraz süreci takip edin,kendinizi dinlenmeye alın.koca kişisi bakalım bu zamanı nasıl değerlendirecek
Ohhh be dünya var mis,yok eşim ve çocuğum olmadan asla mi belirtisi verecek

Koca kişisi cinsel anlamda yetersiz de hissediyor kendini doğru mu anladım
Cinsel birliktelik sorunları da hayatınızda mi

Yapamadığı erkekliğin o da farkında çünkü !
Kimse boşanmak için evlenmez ama boşanmak dünyanın sonu değil.

Back