çok üzgünüm yardım !!!

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
kızım 5 yaşında ve boğazında bi şişlik var. 1 haftadır yemiyor içmiyor. doktora götürdüm iğne verip yolladı. 5 iğne oldu ama geçmedi. aklıma kötü şeyler geliyor. bende guatr vardı ameliyat oldum ama. acaba kızımadamı geçti ( internetten araştırdım ve ve çok kötü bir şeyde olabilirmiş. çok korkuyorum kızıma bişey olmasından. o lanet hastalığa yakalanmış olmasından çok korkuyorum (((( yarın devlet hastanesine götürücez. acaba ne diycekler. kalbim çarpıyor nefes alamıyorum boğuluyorum. ya kötü bişey çıkarsa. nasıl sabah olacak bilmiyorum. yardım edin bana nolur

kızınız için çok üzüldüm Allah yardımcınız olur umarım umduğunuz gibi kötü bişeyi çıkmaz

Allah AciL şifalar versin ..Kızınız için dularımızı eksik etmeyiz inşallah sizde yüreğinizi ferah tutun nasıl düşünürseniz öyle gelişir bazı olaylar iyi şeyler düşünün ki dua konumuna geçmesin ..Dualarımız sizinle.:nazar

sonuc almıssınızdır heralde ınsallah olumsuz bı se yoktur ve gecmıstır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…