• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm..Tüyler...

prenses_06

sağlık ver ya allah
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
46
1
16
Diğer
selamlar; 19 yaşıma girdiğimde 3 ay adet olmadım.doktora gittim.cildiye-kadın doğum ve endokrin.değerlerim 2 değer fazla çıktı.
d.kontrol hapı kullandım.(7 ay) daha sonra bıraktım.şimdi doğal yollarla adet görüyorum.

ama vücudumun her yerinde ince tüyler var.göbeğim-göğsüm-kollarımın bacaklarımın yukarısı.

ve tabiki çene.çene tüylerimden çok çok rahatsızım :(:(:(çok mu değil ama 3-4 tane siyah tüy var.ve ince tüyler var çenemde.

neden benim başıma geldi.çok ağlıyorum.utanıyorum insanların yüzüne bakamıyorum.hep saklamak istiyorum.
almayı düşünüyorum ama çenemdeki tüyler daha berbat olursa diye korkuyorum.

ne yapayım?çoğalırmı alsam? :( yada ilerde dökülürmü?hamile kaldığımda evlendiğimde felan :(:(:( çok utanıyorum...

bende tüysüz olmak isterdim...elim ayağım sağlam çok şükür ama bununla yaşamak çok zor :(:(

iple alsam çoğalırmı.??

canım bu konuyu bu kadar dert etmene gerek yok.sonuçta çaresi olan bişey.imkanın varsa lazer yaptır derim.daha kalıcı oluyo.imkanın yoksada alabilirsin aldırabilirsin iple.çoğalıp çoğalmaması senin tüy yapınla ilgili bazı insanların tüyleri arsız olur aldıkça çoğalır.kimilerinikide aldıkça azalır.şimdi iple aldırıp imkanın olduğundada lazerde yaptırabilirsin.seni beğenen inan tüylerinlede beğenecektir,bu konudada kaygılanma

selamlar; 19 yaşıma girdiğimde 3 ay adet olmadım.doktora gittim.cildiye-kadın doğum ve endokrin.değerlerim 2 değer fazla çıktı.
d.kontrol hapı kullandım.(7 ay) daha sonra bıraktım.şimdi doğal yollarla adet görüyorum.

ama vücudumun her yerinde ince tüyler var.göbeğim-göğsüm-kollarımın bacaklarımın yukarısı.

ve tabiki çene.çene tüylerimden çok çok rahatsızım :(:(:(çok mu değil ama 3-4 tane siyah tüy var.ve ince tüyler var çenemde.

neden benim başıma geldi.çok ağlıyorum.utanıyorum insanların yüzüne bakamıyorum.hep saklamak istiyorum.

ne yapayım?çoğalırmı alsam? :( yada ilerde dökülürmü?hamile kaldığımda evlendiğimde felan :(:(:( çok utanıyorum...

bende tüysüz olmak isterdim...elim ayağım sağlam çok şükür ama bununla yaşamak çok zor :(:(

iple alsam çoğalırmı.??

tüylerin inceymiş,bir kaç tanesi siyah kalın olsa ne olcak ki sen beni görsen şükredersin haftada bir yüzümü almasam erkek sakalı oluyo yüzüm bildiğin gerçi epilixir ile daha iyi durumda ama yinede çok kalın ve yoğunlar,iple kalın çıkar mı çıkmaz mı bunlar hep kişiden kişiye değişen şeyler.

Son düzenleme:

iple alsam çoğalırmı.??

seni çok iyi anlıyorum aynı sorunu bende yaşadım hemde senle aynı yaştayken suan 29 yaşındayım ve hala devam ediyor ama sana tavsiyen sakın bir kaç tüyü elleme yoksa asla baş edemezsin lazere falanda gitme ince tüylerine yansıma yapıp karartma ihtimali var başıma geldi bir kaç tüyü yok edeyim dereken daha çoğaldı şuan başedemiyorum. eniyisi iğneli epilasyon direk çıkan kıl köküne uygulanıyor yansıma yapma ihtimali yok hem daha ucuz olur lazere göre çünkü fiyatı atışa göre artıyordu 15-20 tl ya tutar ya tutmaz bence. ip,cımbız ,ağda, sarartma falan sakın bulaştırma yüzüne ablan olarak sana bunları söylüyorum umarım işine yarar

Back