ÇOK ÜZGÜNÜM NE YAPMALIYIM :((

behice84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
12
7
1
40
3 kez kan tahlili ve 4 kez de idrar tahlilinden sonra hamile olduğumu öğrendim 8 ay lık evliyim ve tüm aile çok mutlu olduk yerimizde duramıyorduk ama bir kaç gün önce doktor a kontrole gittim ve ultrasona bakıp hamile olmadığımı söyle di ama bütün belirtilerim vardı hormonlardan dır dedi kan tahlili de yaptı oonda da hamile oollmadığımı söyledi çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yyardım edin lütfen 2 aydır adet te görmüyorum hap verdi doktor bunun içinde ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum da tekrar başka bir doktor a gitmeyi düşünüyorum.bu tarz bir olay başına gelen varmı acaba ?

İdrar tahlilinde çıkmamasını anlarm ama kan testinde çıkıp ta sonradan olmaması çok değişik geldi bana. Acaba keseyi mi göremedi doktor. Keseyi geç görme durumu olabiliyo çünkü. Bence başka bir doktora daha gidin siz.Emin olursunuz böylece

Kan değeriniz her testte yükseldi mi?
Belki kese henüz görünmüyordur.
Başka bir doktora daha gidin lütfen.

Canım bencede bi dr daha görün inşallah bebişin ordadır

Canım bencede bi dr daha görün inşallah bebişin ordadır
Kan değeriniz her testte yükseldi mi?
Belki kese henüz görünmüyordur.
Başka bir doktora daha gidin lütfen.
Aaaa çok üzüldüm canım yaaa

teşekkürler cevaplarınız için...evet her test sonun da kan değerlerim yüksekti ultrasondan sonra tekrar kan testi yaptı 0.0 çıktı üzüntüden daha çok şaşkındım nasıl olur diye...başka bir doktor a daha gitsem iyi olur sanırım bu doktoru da pek gözüm tutmadı zaten çok ilgisiz di

Ayy bir an once GIT bencee canimm ya hakkinda hayirlisi

geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı seçiyorsunuz size muhtemel hastalıklar listesi çıkarıyor. benim bütün hastalıklarımı bildi.

geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı seçiyorsunuz size muhtemel hastalıklar listesi çıkarıyor. benim bütün hastalıklarımı bildi. www.eteshis.com

Bi de kadın gibi burada rahatsız olan insanların duygularını sömürüyorsun. Daha yeni üye olmuşsun siteye bi mesajlarına baktım da her sayfaya bu yazıyı kopyalıyorsun. Git başka yerde yap reklamını! Burası insanların dertleştiği bi yer reklam alanı değil!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…