• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm çooooooookkkkkk.

violet29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
11
0
86
45
Kayseri
Selam Meltem hanım,ben ikibuçuk yıllık evliyim daha çocuğumuz yok,benim eşimle hiç ortak yönümüz yok.ben ondan ilgi göstermesini isterken o gitikçe benden uzaklaşıyor,çok çalışıyor sürekli ders,okul ve tezi ile ilgileniyor evet eşim doktora yapıyor,bu yüzden de çok çalışması lazım biliyorum ama ben kaldığım şehirde çok yalnızım ailem burda değil.beni de anlamasını istiyorum,ama o anlamak yerine bunu çekmek zorundasın diyor,bunun üzerine tabiki tartışma çıkıyor.yakında kafayı oynatmaktan korkuyorum.Söyleyecek okadar çok şeyim varki ama ilk msjda sizi bu kadar sıkmıyayım dertlerimle. bana akıl verirseniz size minettar kalırım bu arada ben çalışmıyorum.teşekkürler.

Selam Meltem hanım,ben ikibuçuk yıllık evliyim daha çocuğumuz yok,benim eşimle hiç ortak yönümüz yok.ben ondan ilgi göstermesini isterken o gitikçe benden uzaklaşıyor,çok çalışıyor sürekli ders,okul ve tezi ile ilgileniyor evet eşim doktora yapıyor,bu yüzden de çok çalışması lazım biliyorum ama ben kaldığım şehirde çok yalnızım ailem burda değil.beni de anlamasını istiyorum,ama o anlamak yerine bunu çekmek zorundasın diyor,bunun üzerine tabiki tartışma çıkıyor.yakında kafayı oynatmaktan korkuyorum.Söyleyecek okadar çok şeyim varki ama ilk msjda sizi bu kadar sıkmıyayım dertlerimle. bana akıl verirseniz size minettar kalırım bu arada ben çalışmıyorum.teşekkürler.

Güzelim acaba kendinle cokmu bas basa kaliyorsun..kendine bi ugras bulmasin,sosyal aktivitelere katilmayi dene ..evden biraz uzaklasmak iyi gelecektir sanada..hem biraz özlesin esin seni..yerimseniben
her ihtiyaci oldunda yakininda olman güzel ama esin dersleri okulu tezi ile ilgilenirken bi kösede oturup ne zaman bana sira gelecek diye bekleme cik disari gez, yogunlugu bitince sana yogunlasacagi anlari yakalamaya calis..atlatacaksiniz zor dönemi ama sabir ve hosgörüyle..nereye kadarmi sabir ve hosgörü o senin SINIRLARINA bagli tabiki..

KaPaMa GöZLeRiNi..
KaRaNLiKTaN KoRKaRiM..

Yasmin son derece doğru ifade etmiş. Violet, eşinizi yaşamınızın odak noktasına koymaktan vazgeçmeniz lazım. Yaşamınızın odağında kendiniz olmalısınız. Ya çalışmaya başlamalısınız, ya da yeni bir şeyler öğrenmeye. Bütün gününüzü boş geçirirseniz, eşinizden beklentiniz çok yükselir. Oysa gün içinde doyumlu bir zaman oluştursanız, eşiniz ile ilişkiniz daha sağlıklı bir temele oturur.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Back