• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm çok...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aZHa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmıs olsun.Allah acıl sıfalar versın.
moralınızı yüksek tutun.
buaralar benım cevremde bıkac kısı var aynı durumda...
Rabbım herkese sıfalar versın ınsallah...

Allah yardım etsin umarım bir mucize olur şifasını bulur inşallah canım.

kıyamam ya:sinifsinif:
allah yardımcınız olsun canım :Saruboceq:

canım benimmm ya:teselli: Rabbim yardımcısı olsun İnşallah.biz duayı bırakmayalım yeterki.Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifasını bahşetsin İnşallah:Saruboceq:.. dualarımdasın

çok üzüldüm Allah aciiiiil şifalar versin :Saruboceq: çok geçmiş olsun a.s

Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin
Allah teyzeni çocuklarına ve size bağışlasın :Saruboceq:

çok geçmiş olsun:(
inşallah önemli bir şey çıkmaz tahliller temiz çıkar

Rabbim şifa versin iki minik yavrusuna bağışlasın teyzenizi.

Dilerim tez zamanda iyileşir yine yavrucuklarıyla beraber olur.

Allahım inşallah kötü bişey çıkmasın tez zamanda sağlığına kavuşsun teyzeniz Allah çocuklarına bağışlasın
siz de moralinizi yüksek tutup mutlaka ama mutlaka teyzenize destek olun yakınlarına çok ihtiyacı vardır fakat gülen yüzlerle

bütün dualarımız teyzenle canım geçmiş olsun
arkadışımın kızıda lösemiydi ama iyileşti canım bu hastalığın tedavisi var canım üzülme seni çok iyi anlıyorum

çok üzgünüm çokk moralim bozuk...kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum:çok üzgünüm: Kelimelerle anlatılacak tarif edilemeyecek kadar çok üzgünüm.

Bugün 2 hafta aradan sonra okuduğum şehirden evime döndüm her şey çok güzeldii çok mutluydum ama bu mutluluk fazla sürmedi:çok üzgünüm:

Teyzem çok hastaymış :sinifsinif: Bana söylememişler kafama takmayım diyee. Kan değeri hızla düşüyormuş doktor lösemi olmasından şüpheleniyormuş :çok üzgünüm: Tüm belirtiler onu gösteriyormuş. Duyunca şok oldum teyzem daha 29 yaşında ve 2 tane de çocuğu var:sinifsinif:

Ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim. Sizlerden tek isteğim tek dileğim dua etmeniz. Pazartesi tahlilleri yapılacakmış inşallah korkulan şey çıkmaz :saruboceq: Güzel rabbim inşallah teyzeme hayırlı uzun ömürler verir inşallahh...:saruboceq:
rabbim acil şifalar versin allah onu çocuklarına bağışlasın...

allah korktuğunuza uğratmasın
inşallah iyi haberler alırısınz

Back