ilk olarak konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.forumda yeniyim çünkü.
arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay önce ilk gebeliğimi mecburen sonlandırmak zorunda kaldım ve kürtaj oldum.çok ağladım bunalıma girdim.ve çevremdekiler ilk gebelikte kürtaj olduğum zaman birdaha bebeğimin hiç olmayacağını olursa bile bunun çok zor bir ihtimal olacağını söylüyorlar.bu gerçekten doğru mu?her gece rüyamda görüyorum.masmavi gözlü bir erkek çocuğu seviyorum okşuyorum öpüyorum ve gidiyor..kurtların köpeklerin parçaladığını görüyorum bazen kanlar içinde elime veriyorlar depresyona giriyorum heralde...çok üzülüyorum yavrumasenağlamakollarıma alamadım saramadım yavrumusenağlama
hayir cnm cok sacma bir sey bu tam tersi kurtajdan sonra cabuk hamile kalinir ruyalarida gormen normal cunku hala dusunuyorsun ama merak etme isallah en kisa zamanda hamile kalirsin hayatim
ilk olarak konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.forumda yeniyim çünkü.
arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay önce ilk gebeliğimi mecburen sonlandırmak zorunda kaldım ve kürtaj oldum.çok ağladım bunalıma girdim.ve çevremdekiler ilk gebelikte kürtaj olduğum zaman birdaha bebeğimin hiç olmayacağını olursa bile bunun çok zor bir ihtimal olacağını söylüyorlar.bu gerçekten doğru mu?her gece rüyamda görüyorum.masmavi gözlü bir erkek çocuğu seviyorum okşuyorum öpüyorum ve gidiyor..kurtların köpeklerin parçaladığını görüyorum bazen kanlar içinde elime veriyorlar depresyona giriyorum heralde...çok üzülüyorum yavrumasenağlamakollarıma alamadım saramadım yavrumusenağlama
ah canım inşallah.büyükler de tutturdu çocuğun olmaz diye çok korkuyorum o yüzden.söylenenler karşısında eşim de çok korktu.sağolsun kayınvalidem olmaz öyle bişey daha çok gençsiniz olur çocuğunuz diye içimize su serpmeye çalışıyor ama bilmiyorum işte.çok karıştırdılar kafamızı.ah bide şu rüyalar çıkıp gitse hayatımdan.senağlama
öncelikle kendini topla cnm veren allahtır bunu kimse tayin edemez
benim arkadaşımın ablası ilk bebeğini ve başka bebekleride aldırdı
yani ilki dahil 3 kürtaj oldu en son kürtajından 2 ay sonra hamile kaldı ve çokda güsel bir kızı oldu... o yüzden hiççç olmaz diye bişey yokk sende ve eşinde de problem yok...
ben hiç kürtaj olmadım ama olmuyorrrr 11 ay olacak cnm hemde o kadar iğne ilaç alıyorumm.....herşey rabbimdennnnnnnnnnn
kendi kendini piskolojik bunalıma sokma ve kürtaj olduğunuda deme cnmm
herkes konuşur kimsenin ağzını büzemezsinn
canım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.inşallah sende en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin bizlere.ben burda yalnızım hiç kimsem yok ailelerimizde şehir dışında o yüzden telefonda da kimseye danışamıyorum kimseye içimi dökemiyorum üzülmesinler diye.içime su serpildi valla.şuanda üzerimden büyük bir yük kalktığını hissedebiliyorum.tekrardan çok teşekkürler...
canim benim cok gecmis olsun..
ilk bebeginde kurtaj oldun digerlerinde de olacaksin diye birsey yok.buna kesinlikle inanmiyorum cunku ben de dusuk yaptim cok zor gunler gecirdim seni cok iyi anliyorum...ilk baslarda hap aklinda olur ama inan zaman herseyi unutturuyor..bir de kurtajdan sonra rahim agzi acik oldugu icin hamile kalma riskin cok yuksek bunu da iyi dusun,Allah bir daha gostermesin insallah en kisa zamanda sne de anne olursun canim benim...sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?