• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi çok üzgünüm artık hiç birşeye bukadar heveslenmicem

sözde oynanır mı ? bende bunu ilk kez duydum kız istenir verilir ikramlar olur falan filan ama bence oynanması biraz tuaf :31:

sözde oyan nişanda oyna kınada oyna düğünde oyna

bence hiç canını sıkma oyunlu bir söz zaten olmaz

dedemi kaybedeli 2 hafta oluyo sözümün olucağı gün 3. hafta olucak allah kımsenın basına böle bısey vermesın gercekten yorum yapmak evet kolay ama ınsanın beynı okadar karsıokı kımse yasamasın yani

bu tepkilerin geliceğinin farkınd aolarak yazdım ve bizler burda bu platformda bırbırımıze yardımcı olmak fikirlerimizi paylaşmak için burdayız kımseye kızmıyorum ayrıca bazı arkadaşlar çocukça olduğunu ve evliliği düşünmem gerektiğinizi falan sölemişler allaha şükür aklım fikrim yeterince yerınde ama ınsan baısna gelmeyınce karsısındakını anlayamıyo benım burda bu konuyu paylaşmamım sebebıde bır ınsan nekdara bırseye heveslenırse çok çok fazla ısterse allahtan bı manı olabılıyo yanı bıze bı ısaret verıo ben ıstemezsem hıc bısey olmaz dmek ıstıyo derdımı paylastım evet zaten olmucak oynayamıcaz ama haylım cok farklıydı ben babama bunu ztaen söleyemem babamın bana söledıklerıne baglı olarak konustum ertelemek evet en ıyısı ama bı hafta ıkı hafta değil ki bunu ertelemek bu 3 ay sonrada aynı acı ve sevgilim 1 ay sonra askere gıdıcek sonra askerde gelınce zaten nişan olucak erteleyemıoruz yanı ama sonuc olarakta oynamıcaz babam bana gece gençler dısarda eğlenırsınız dio ben bısey demden oda bılıodu nekadar ıstedıgımızı bn bısey demeden kendı cozum yolu arıo kımse yargılamasın karsısındakını yargılamayan ve bas sağlığı dıleyen tum arakadslarım allah razı olsun
canım benim zaten sana kimse kalkıp ta ay canım senin sözün bu tabikide eğleneceksin demesini bekleyemezsin...tabi canım sende bişeyleri çok farklı şekilde hayal etmişsindir,heveslenmişsindir ama takdiri ilahi yapacak bişey de yok malesef..olan la ölene çare yok ne yazıkki...baban bence çok güzel düşünmüş olmazsa sözünüzden sonra bir kaç genç yanınıza alıp gidip dışarda yemek yiyip,sohbet edip güzel bir akşam geçirebilirsiniz...3 ay sonrada aynı acı ama sonuçta deden yeni ölmüş bunun üzerine kalkıp senin hiçbişey olmamış gibi oynaman,eğlenmen yalnış olur...tabiki mutlu olmak bu en özel gününde eğlenmek seninde hakkın ama böle bir durum karşısında da işte insan malesef elleri kolu bağlı bir şekilde beklemekten başka bişey yapamıyor...umarım herşey gönlünce olur,yeterki sen sabretmesini bil...mevlam yüzünü güldürsün...

Mutluluk adına olan hevesini çok iyi anlıyorum. Şuan senin en güzel yapman gereken şey 1 ay ertelemek. Konuştuğun kişiye de dedem öldü bu hafta yapamayız 1 ay ertelesek daha iyi olur enazından 40 çıkmış olur dersin. Bunda abes bişey yok ki.. Ölünün arkasından rahat rahat oynayabilcek misin? aklına gelmiycek mi? milletin ne dediğinden çok senin vicdanın önemli bu konuda. Nasıl istiyosan nasıl mutlu olucaksan öyle yap ama doğrusu bu olurdu.. :34:

sözde oynanır mı ? bende bunu ilk kez duydum kız istenir verilir ikramlar olur falan filan ama bence oynanması biraz tuaf :31:

sözde oyan nişanda oyna kınada oyna düğünde oyna

bence hiç canını sıkma oyunlu bir söz zaten olmaz

canım benım bu aıle yapısıyla alakalı bırsey olabılır bızım aılmeızde ve karsı tarafın aılede de öle yanı eltiminkide eğlenceli oldu benım akrabalarımında bız kız ıstemeyı yaptık aıle arasında medilimizi verdik evet ozaman zaten oynamadık ama söz bızde bayağı kabalık ve eğlenceli oluyordu .

dedemi kaybedeli 2 hafta oluyo sözümün olucağı gün 3. hafta olucak allah kımsenın basına böle bısey vermesın gercekten yorum yapmak evet kolay ama ınsanın beynı okadar karsıokı kımse yasamasın yani

kesinlikle kimse yaşamasın canım,ama toplum bunu kaldırmıyor.
bizim komşunun kızı anneannesinin vefat ettiği hafta sonu
mahallede çalgılı nişan yaptı,hemde yağmurda yaşta.
herkes ayıpladı,demedikleri laf kalmadı,bide yağmurun altında yani
ben bile hatırladıkça bi garip oluyorum, ne acelesi vardı anlamadık.

Son düzenleme:
Mutluluk adına olan hevesini çok iyi anlıyorum. Şuan senin en güzel yapman gereken şey 1 ay ertelemek. Konuştuğun kişiye de dedem öldü bu hafta yapamayız 1 ay ertelesek daha iyi olur enazından 40 çıkmış olur dersin. Bunda abes bişey yok ki.. Ölünün arkasından rahat rahat oynayabilcek misin? aklına gelmiycek mi? milletin ne dediğinden çok senin vicdanın önemli bu konuda. Nasıl istiyosan nasıl mutlu olucaksan öyle yap ama doğrusu bu olurdu.. :34:

keske erteleyebılsekte hersey gonlumuzce olsa ama ertelemek ımkansız cunku dediğim gibi 1 ay sonra askere gidicek ondan önceki haftalardada zaten yıne yeni olcak

bende yaşadım az çok anlıorm seni ama dediğim gibi canım babanda mantıklı konşmuş allah yardımcınız olsn sabırlar versin rbbim

keske erteleyebılsekte hersey gonlumuzce olsa ama ertelemek ımkansız cunku dediğim gibi 1 ay sonra askere gidicek ondan önceki haftalardada zaten yıne yeni olcak

Haftaya değil de ondan sonra ki hafta yapsanız olmaz mı? 40ı çıkmış olur hem tadınız kaçmaz.

Haftaya değil de ondan sonra ki hafta yapsanız olmaz mı? 40ı çıkmış olur hem tadınız kaçmaz.

haftaya değil sonraki hafta kendi akrabalarının düğünü var butun akrabaları zaten orda olcak ondan sonraki hafta benım dayımların akarabalarının düğünü vbar aıle buyugu o oldugu ıcın o gelemyıncede annem olmaz dıyor varda var yanı halimize sukur yapıcak bısey yok :(

haftaya değil sonraki hafta kendi akrabalarının düğünü var butun akrabaları zaten orda olcak ondan sonraki hafta benım dayımların akarabalarının düğünü vbar aıle buyugu o oldugu ıcın o gelemyıncede annem olmaz dıyor varda var yanı halimize sukur yapıcak bısey yok :(

E zaten sonrada askere gidicek diyosun.. Boşluk zaman yoksa yapıcak bişey yok o zaman ne diyelim :106:

Back