Çok üzgünüm adete 5 gün kala beta hcg negatif:(

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm beta hcg 0.100 çıkmış bu bebek için çalıştığımız 2. Ay ama o kadar çok istiyorum ki antamam eşimde çok umutluydu hayal kırıklığına kapıldık Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :((((

Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm beta hcg 0.100 çıkmış bu bebek için çalıştığımız 2. Ay ama o kadar çok istiyorum ki antamam eşimde çok umutluydu hayal kırıklığına kapıldık Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :((((

arkadaşım üzülme daha 2.ay, 1yıl uğraşıp çocuk sahibi olamayanlar var. hayırlısını iste..bende 2 aydır deniyorum adetime bugünle beraber 3 gün var.. hiç test falan yapmadım hatta adetim 5 gün geçmedende yapmayı düşünmüyorum.. rahat ol stres yapma bende çooook istiyorum bu ay tutsun diye ama olmasada kendimi yıpratmaya gerek yok bu ay olmazsa obir ay, o olmazsa diğer ay yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun..

Ama daha adetınr 5 gun var neden vu kadar erken yapıp kendını yıpratıyorsun ben gecen ay 4 gun gecıkup yaptırdım 0.50 cıktı bence adetın gecmesını bekle bosuna kendını yorma boyle

Back
X