• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El cok uzgun ve sinirlym ben boyle insanlari anlamyrm

gokayaraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
182
0
26
Tekirdağ
Arkadaşım in birine giysi sattım resimleri gorup aldı şimdi bana dönmüş ben beğenmedim bunları waikiki marka kazak. Orjinal değilmiş ki ben orjinal mağazadan aldım haram olsun muş gönderdiği para çocuğuma. Arkadaş a mail den ulaşamadım. Ben para sini yollarım kendisine hiçbir zaman ufak çocuğa bed dua etmem böyle bed dua etmeniz için bana ulaşamayıp. Ve dolandirici olmam için ortadan kaybolmam gerekir . burdan görüyorsanız lütfen hesap numaranızı yollayın ben dolandirici da değilim.insanlari tanimadan yazdiklarinza dikkat etmeniz. Gerekir di.çok ayıp.ben ortadan kaybolmadm..lütfen buradan yada mail den bana ulaşın

Canim sikma canini haram olacak bisey yok sen koydun o aldi babanin hayrina vermedin.Sende karsiligini verdin.
Hicbir ticaret anlayisinda begenmeme ile iade soz konusu degildir ki burasi 2.el satis yaptigimiz bir platform
burdada begenmeme soz konusuysa kendi koysu satsin.

çok ayıp gerçekten 2 kuruş para çocuğa beddua edilmez siz satarken söylemedinizmi markasını . ilginç
çeşit çeşit insan var tabi bir de ondan dinlemek lazım ama ne olursa olsun çocuğa laf söylenmez

Arkadaş ta n 35 lira ücret aldım bana dese begenmedim arkadaşım iade et para mi ağzı mi açmam böyle bana çocuğuma hakaret edilmesi çok üzdü beni. Ne dolandirici olduğum kalmış ne birşey ben birde kargo ücreti ödedim 20 lira 15 lira için hakaret bed dua çok üzüldüm çok.

Arkadaşım in birine giysi sattım resimleri gorup aldı şimdi bana dönmüş ben beğenmedim bunları waikiki marka kazak. Orjinal değilmiş ki ben orjinal mağazadan aldım haram olsun muş gönderdiği para çocuğuma. Arkadaş a mail den ulaşamadım. Ben para sini yollarım kendisine hiçbir zaman ufak çocuğa bed dua etmem böyle bed dua etmeniz için bana ulaşamayıp. Ve dolandirici olmam için ortadan kaybolmam gerekir . burdan görüyorsanız lütfen hesap numaranızı yollayın ben dolandirici da değilim.insanlari tanimadan yazdiklarinza dikkat etmeniz. Gerekir di.çok ayıp.ben ortadan kaybolmadm..lütfen buradan yada mail den bana ulaşın

Bence de sinirlenme sen o urunleri zorla satmadın yakasına da yapışmadın arkadas orjinalii istiyorsa gitsin mağazadan alsın eğer kucuk cocuğa beddua ettiyse bu onun terbiyesizligi bence

Her kim dediyse çooooook ayıp etmiş, hiçbir günahı olmayan bebeye böyle beddua etmek, hem de bu bedduayı eden bir anneyse yazıklar olsun. Canım sen üzülme, fotoğrafını koymuşsun almış, Allah görüyor kimin ne ettiğini, böyle bir kişinin bedduası zaten tutmaz. Bağırıp çağırsa sadece beni kazıkladın dese anlarım ama beddua etmek ne oluyor ki. Geçmiş olsun sana, kötü bir deneyim yaşamışsın.

Bir daha kesinlikle ön ödeme almayacağım arkadaşlar ürünü beğenip öyle ücret göndersin. Daha iyi.arkadaşım sende okuyorsan lütfen daha tatsız olmadan hesap numarası yolla bana para ni al evladina istediğini alrsin .ama inan dolandirici demen çocuğuma parayı haram. Etmen beni çok üzdü 3 mail attım cevap vermedin. Sen ne kadar kötü düşünsende allah evladini kazadan beladan korusun.

Evet arkadaşım öyle de ben yine istemem evladi zarar görsün.melek gibi daha onlar.gonderdiklerimi beğenmedin mi soyle paranı vereyim olmadı başka giysi yollaym böyle kötü söz soylemis mi pat diye ben nazlım 14 arkadaşım la da alışveriş yaptım kız teşekkür etti eline ulaştı mi diye bir çok kez sordum hiç problem yaşamadık. Telefon numara mız dahi var birbirimizi de herkez bir olmuyor mus .

Evet arkadaşım öyle de ben yine istemem evladi zarar görsün.melek gibi daha onlar.gonderdiklerimi beğenmedin mi soyle paranı vereyim olmadı başka giysi yollaym böyle kötü söz soylemis mi pat diye ben nazlım 14 arkadaşım la da alışveriş yaptım kız teşekkür etti eline ulaştı mi diye bir çok kez sordum hiç problem yaşamadık. Telefon numara mız dahi var birbirimizi de herkez bir olmuyor mus .

Her insanla alisveris yapılmaz bencede üzülme beddua hak edeni bulur o masum yavrucagin ne günahı var

ayıp etmiş gerçekten, beğenmeyebilir, bunu size güzellikle söyleseydi keşke,
önce sizden bir cevap bekleseydi, herkesin beğenisini kimse bilmek zorunda değil,
beğenmeyedebilir ama hele de çocuğa beddua etme çok ayıp.
boşverin karşı tarafın ayıbı, haksız yere kimsenin bedduasıda tutmaz.

2. elin riski budur zaten. Gücün yetiyorsa sıfırını alabilirsin, eger 2. el alacaksan begenmeme riskin her zaman vardır.

Böyle beddua sahibine döner, sıkma canını..

Üzüldüm cnm insanları anlamıyoruz ya...Bence kişinin nickini vermelisin ki burdakilerde ona göre davransın sana sorun olan biri başkasınıda üzebilir...

eyer gerçekten böyle bişi demisse çook
ayı etmiş arkadaş madem marka için almak istiyo ozaman ne diye
ikinci el alıyo ki
gitsin sıfırını alsın
bi çocuğa beddua edilirmi hiç
kendi çocuğuda yokmu??
hak edilen berdua bile yarı yarıyadır çook ayıp bişi :20::20::20:

kımmıs o ya.
Afıse etsenıze
Ne derdı varsa sızınle hesaplassın.
Cocukları agzına nıye alıyor.
TErbıyesız.
Hatta daha da beterı.
Sınır oldum!

Ya ayıp etmıs demeyın ya!
Ben sınır oluyorum.
O ayıp falan degıl baska bısey!

Arkadasım sen sakın parayı ıade etme.
Tıcaretını yapmıssın defter kapanmıs!

Buraya resim koyup satış yapıyoruz madem okadar marka arıyo gitsin sıfırını alsın, ya ayrıca waikikinin niye korsanı yapılsın ki zaten sıfırları bile her bütçeye uygun.hiç güleceğim yoktu:)))
cnm sakın paranı iade etme, o resimden beğenmiş sen satmışsın, haram dese nolcak o sana helal
belli ki onun canı sıkılmış sarmaya yer aramış

Back