• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uygun fiyatlara ayakkabılar, çantalar satılmıştır...

Kargom geldi pilotus, o nasıl bir paketlemedir yaa özenli özenli, titiz titiz. Önce bu paketleme için çok teşekkür ederim.:16:
Ayakkabılar cuk oturdu, daha dükkan kokuyo onlar tertemiz çok güzeller:21:
Cüzdanı oğlum görür görmez vaaaayyy ne güzel bi cüzdan dedi, bayıldım bayıldım bayıldım. Helal et yeniden, hakikatten çok çok uyguna gelmiş oldu, sevgiler..

Canım beğenmene ve ayakkabıların ayağına uymasına çok sevindim.
Çok güzel günlerde, sağlıkla kullanmanı diliyorum. Ayrıca tabi ki helal olsun ne demek..

İnşallah o ayakkabılarla nice güzel gezmelere gidersin ve cüzdanın da bol bol para dolsun :34:
Sevgiyle kal.

çok güzel şeyler eklemişsiniz ama ne ayak no nede beden uymuyor malesef:( hele şu lacivert kolları derili kazak ve kot cekette (aklıma gelmeyen bir kaç şey daha var )acayip gözüm kaldı:) alanlar güle güle kullansınlar..bir gün şişmanlarda tekrar satarsanız kıyafetlerinizi haberim olsun:)iyi satışlar..

çok güzel şeyler eklemişsiniz ama ne ayak no nede beden uymuyor malesef:( hele şu lacivert kolları derili kazak ve kot cekette (aklıma gelmeyen bir kaç şey daha var )acayip gözüm kaldı:) alanlar güle güle kullansınlar..bir gün şişmanlarda tekrar satarsanız kıyafetlerinizi haberim olsun:)iyi satışlar..

Sagol canım daha güzelleri senin olsun inşallah.
Kozmetik çanta ve cüzdan da koymuştum satışa ilgilenirsen.
Iyi günler

Herkes gonul rahatligiyla arkadastan alisweris yapabilir cunku urunlerim elime ulasti yikanmis utulenmis mis gibi katlanmis ve kac tane ozenle paketlere sarilmis sekilde geldi.hediyesi de wardi.cok tesekkur ederiom kendisine:)

Herkes gonul rahatligiyla arkadastan alisweris yapabilir cunku urunlerim elime ulasti yikanmis utulenmis mis gibi katlanmis ve kac tane ozenle paketlere sarilmis sekilde geldi.hediyesi de wardi.cok tesekkur ederiom kendisine:)

Canım, ben de sana çok teşekkür ederim, güzel günlerde sağlıkla giy hepsini.
Sevgilerle.

$P1000016.JPG

Arkadaşlar bu parfüm setimin fiyatını da 100 TL ye indirdim bilginiz olsun.
Çok ama çok az kullandım.
Bir de bu EDT değil EDP yani daha kalıcı ve pahalı oluyor eau de parfum ler.

Back