Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,3 ve 5 i bana ayırır mısın rica etsem?
Ama birgün bekleyelim en azından küçük bebeği var geç olduğu için çıkmıştır alıcam dediyse kesin alır zaten yinede vazgeçerse ben talibim.
Çok tatlısınız ya tabii bekleyelim hiç sorun degil. Görüşmek üzere..
Sizde öyle görüşmek üzere iyi geceler.
Uykum kaçtı daha doğrusu cimcimem kaçırdı bi bakiim dedim neler olmuş neler pilotus evet aynı ürünlerden bahsediyoruz. Lovely iyi niyetin için teşekkürler. Gümüşleri ev ayakkabısı olarak düşünüyorum. Taba rengi gibi olan eskiitmeler vazgeçilmez rengimdir kendi babetlerim eskidi. Cüzdanada ihtiyacım vardı bide mor olunca olay bitmiştir
Kıyafet yükleyeceğim dediği için ayırırmısın dedim, onlarada bakıp toplu almak istiyorum. Herkese iyi geceleeeerrr...
hepsinin yıkanmış ve ütülenmiş olmasını takdir ettim doğrusu :):):)
Teşekkür ederim.. Ama şaka olsun diye mi öyle yazdınız yoksa yıkayıp ütülemeden gönderenler gerçekten var mı?
Hatta şöyle söyliyim tüm koyu renklileri "Perwoll siyah" ile, tüm renklileri "Woolite renkli" ile, tüm beyazları da "(yine jel deterjan olan) Omo beyaz" ile yıkadım ve hepsinde Yumoş yumuşatıcı kullandım.
Teşekkür ederim.. Ama şaka olsun diye mi öyle yazdınız yoksa yıkayıp ütülemeden gönderenler gerçekten var mı?
Hatta şöyle söyliyim tüm koyu renklileri "Perwoll siyah" ile, tüm renklileri "Woolite renkli" ile, tüm beyazları da "(yine jel deterjan olan) Omo beyaz" ile yıkadım ve hepsinde Yumoş yumuşatıcı kullandım.
aa hayır şaka olsun diye değil gerçekten çok hoşuma gitti takdir ettim. gülümsememi mi öyle algıladınız kusura bakmayın. ciddi anlamda çokçok hoşuma gitti. bencede öyle olması gereken bişey çünkü... ekleyecekleirnizi bekliyorum bende. sevgilerlerr...
babetler duruyor mu