• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uygun fiyatlara ayakkabılar, çantalar satılmıştır...

Arkadaslar mesaj sayım yeterli olmadıgı icin özel mesaj atamıyorum. Bana gelen özel mesajları yanitlayablecegimi sanıyordum fakat o da mümkün değilmiş. Email adresi vermek yasak mı degil mı bilmiyorum (ve eğer yasak ise moderatorlerden çok özür diliyorum) bana adresinden de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 numarayı ebru almazsa ben alıcıyım çok beğendim.
Mailden yazıştığınız kişi bendim missive.

Son düzenleme:
Ama birgün bekleyelim en azından küçük bebeği var geç olduğu için çıkmıştır alıcam dediyse kesin alır zaten yinede vazgeçerse ben talibim.

Ama birgün bekleyelim en azından küçük bebeği var geç olduğu için çıkmıştır alıcam dediyse kesin alır zaten yinede vazgeçerse ben talibim.

Çok tatlısınız ya:16: tabii bekleyelim hiç sorun degil. Görüşmek üzere..

Uykum kaçtı daha doğrusu cimcimem kaçırdı bi bakiim dedim neler olmuş neler :9::9::9::9: pilotus evet aynı ürünlerden bahsediyoruz. Lovely iyi niyetin için teşekkürler. Gümüşleri ev ayakkabısı olarak düşünüyorum. Taba rengi gibi olan eskiitmeler vazgeçilmez rengimdir kendi babetlerim eskidi. Cüzdanada ihtiyacım vardı bide mor olunca olay bitmiştir :21::21::21:

Kıyafet yükleyeceğim dediği için ayırırmısın dedim, onlarada bakıp toplu almak istiyorum. Herkese iyi geceleeeerrr...:5::5:

Uykum kaçtı daha doğrusu cimcimem kaçırdı bi bakiim dedim neler olmuş neler :9::9::9::9: pilotus evet aynı ürünlerden bahsediyoruz. Lovely iyi niyetin için teşekkürler. Gümüşleri ev ayakkabısı olarak düşünüyorum. Taba rengi gibi olan eskiitmeler vazgeçilmez rengimdir kendi babetlerim eskidi. Cüzdanada ihtiyacım vardı bide mor olunca olay bitmiştir :21::21::21:

Kıyafet yükleyeceğim dediği için ayırırmısın dedim, onlarada bakıp toplu almak istiyorum. Herkese iyi geceleeeerrr...:5::5:

Sevgili fzebru, üçünü de ayırdım senin için.
Bu akşam eve döndüğümde kuruyan çamaşırları ütüleyip fotoğraflıycam. Siteye koymadan önce hepsinin yıkanmış ve ütülenmiş olmasını istedim. Çok güzel şeyler ekliycem, pantolon, elbise, kazak, bluz gibi şeyler..
Görüşmek üzere.. :34:

hepsinin yıkanmış ve ütülenmiş olmasını takdir ettim doğrusu :):):)

Teşekkür ederim.. Ama şaka olsun diye mi öyle yazdınız yoksa yıkayıp ütülemeden gönderenler gerçekten var mı? :53:

Hatta şöyle söyliyim tüm koyu renklileri "Perwoll siyah" ile, tüm renklileri "Woolite renkli" ile, tüm beyazları da "(yine jel deterjan olan) Omo beyaz" ile yıkadım ve hepsinde Yumoş yumuşatıcı kullandım.

Teşekkür ederim.. Ama şaka olsun diye mi öyle yazdınız yoksa yıkayıp ütülemeden gönderenler gerçekten var mı? :53:

Hatta şöyle söyliyim tüm koyu renklileri "Perwoll siyah" ile, tüm renklileri "Woolite renkli" ile, tüm beyazları da "(yine jel deterjan olan) Omo beyaz" ile yıkadım ve hepsinde Yumoş yumuşatıcı kullandım.

Ben de yıkamadan göndermem asla ama bazen ütüsüne yetişemeyebiliyorum bebeğim olduğu için.
Zaten kargoda kargo ücreti az tutsun diye minik paket yapıyorum haliyle kırışıyor ama giyilmemiş olsada dolapta beklemiş kıyafeti yıkamadan göndermiyorum.

aa hayır şaka olsun diye değil gerçekten çok hoşuma gitti takdir ettim. gülümsememi mi öyle algıladınız kusura bakmayın. ciddi anlamda çokçok hoşuma gitti. bencede öyle olması gereken bişey çünkü... ekleyecekleirnizi bekliyorum bende. sevgilerlerr...

aa hayır şaka olsun diye değil gerçekten çok hoşuma gitti takdir ettim. gülümsememi mi öyle algıladınız kusura bakmayın. ciddi anlamda çokçok hoşuma gitti. bencede öyle olması gereken bişey çünkü... ekleyecekleirnizi bekliyorum bende. sevgilerlerr...

:) panik yapmayın sorun yok ben iyi niyetinize zaten inanıyorum sevgiler

Arkadaşlar leopar desenli parmak arası terlik de satıldı.

şu anda satışı devam edenler:

-MARKS AND SPENCER SANDALET
-BAYKUŞ TOKALAR
-SİYAH OMUZ/POSTACI ÇANTASI
-VICTORIA'S SECRET BÜYÜK BOK KANVAS ÇANTA (arkadaşlar victoriassecret markasının en ucuz ürünü bile bu çantadan daha pahalı, değerinin defalarca kez altında satıyorum kaçırmayın derim)

Ben gelen herşeyi yıkadığım için gönderilenlerin sadece pis ve kokuyo olmaması önemli :25::25:

Back