çok uygun fiyata tüpbebek tedavisi ilaçlarım var

nisaemre

seni bekliyorum bebeğim
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
247
0
arkadaşlar tüp bebek tedavisi için aldığım ilaçlar var elimde...şuan hamileyim artık gerek kalmadığı için çok uygun bir fiyata satmak istiyorum..saklama koşullarına uygun muhafaza ettim....elimdeki ilaçlar CETROTİDE0.25mg 4 KUTU....GONAL-F450IU/0.75ml 4 kutu......CRINONE vajinal jel 2 kutu....PUREGON 300IU/0.36mg1 kutu...inşallah birinin ihtiyacını görür.malum ilaçlar çok pahalı....ben alırken çok zorluk çekmiştim....bu yüzden uygun fiyata vericem...

he bu arada bu tedavi gerçekten yeterince stresli ve sıkıntılı RABBİM isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin ben bursadayım bilginiz olsun arkadaşlar ama tabi şehir dışına da göndeririz....özelden veya burdan bana ulaşırsanız irtibat kurarız şimdiden ALLAHım bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun....

Sümeyye merhaba sende tüp bebekmi yaptırdın hangi aşamadasın bilmiyorum ama RABBİM dileğini duanı hayırlısıyla sağlıklısıyla gerçekleştirsin inşallahh

sevilimm özelden mesaj atmışsın cnm cevap yazdım...bakarsın ayrı ayrı da verebilirim ilaçları sorun yok yani cnm merak etme....inşallah evladını hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına alırsın....

arkadaşlar elimde 1 kutu gonal f kaldı diğer ilaçlarda duruyo bilginiz olsun

kızlar elimde 1 kutu gonal f 1 kutu puregon 300 4 kutu cetrıtideo kaldı bilginizeeee:KK15::KK15:

kızlar elimde 1 kutu gonal f 1 kutu puregon 300 4 kutu cetrıtideo kaldı bilginizeeee
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X