Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok uygun fiyata ceyiz urunleri ( havlular, cetikler, çarsaf takımı daha bir cok sey)
selam ecrin.. evet anneme göre 100 de bana göre artık onların pek modası kalmadı kullanan cok az kişi var . annem yaptı duruyor öylece kullanan olursa diye 30 dan veriyorum
selam ecrin.. evet anneme göre 100 de bana göre artık onların pek modası kalmadı kullanan cok az kişi var . annem yaptı duruyor öylece kullanan olursa diye 30 dan veriyorum
Anladim,bende kullanmiyorum birisi ceyiz icin ariyordu gorunce sorayim dedim.ben kendisiyle goruseyim tamam derse tekrar yazarim.urun kullanildimi peki?
Bunun yastıklarını da görebilir miyim? Ne kadar kullandınız. Kardeşimin çeyizine hediye almak istiyorum.
Hiç internetten ürün almadım. Anladığım kadarıyla kapıda ödeme olayı kalkmış. Sizin hesaba para ödenince, karşının güvencesi ne oluyor? Kusura bakmayın tedbir açısından soruyorum. Mesela geçen biri parasını almadan ürün yolladı buradan birine, kadın parasını ödemedi, sonrada yok sıkışığım şu kadar ödeyeceğim dedi. Benim bile nasıl canım sıkıldı. Her iki tarafın korunması adına bir güvence olmalı.