• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon çok utanıyorum .....

Iple aldirmadan önce sarı sarıydı. Aldırınca gitgide koyulastı kalınlastı canım. Onu anlatmaya çalıştım. Belki ellemeseydim bu kadar olmazdı.
Çare igneli epilasyonda hayat böyle cekilmez gün isigina çıkmak istemiyor insan kendimden biliyorum.

Ya canım nasıl diyeyim favori tarafında var sakal gibi inmiyor ama tek favori tarafı. Çenemde fazla var. Bide kafanı kaldırırsinda boğazının üst tarafı çıkar ya ortaya çeneninde alt tarafı:D nasıl ifade edeceğimi şaşırdım :D işte o iki yanda dağınık şekilde var. Acaba önce çene ye gidip sonra bi favoriye gidip sonra diğerine gibi tek tek mi gitsem? Hem aşırı derece yüzüm kızarmaz
Ben ilk önce boynumu yaptırmıştım daha sonra yanaklarımı yaptırmıştım. Epilasyon yapan kadın da yöl gösterebilir sana. En çok nereden rahatsızsanız oradan başlayın. Ben önce boyun yaptırdım sonra yanaklarımı çünkü yanaklar temiz boyun tüylü pek hoş durmayabilir diye.

Kızlar bana yardım edin. Küçükken daha doğrusu ergenlik dönemim de bi hatadır kuzenime yüzümü iple cımbızla neredeyse tamamen aldırdım (çene, favori, çenemin alt tarafı boğazımın üst tarafı) anlayacağınız heryeri. Hala uğraşıyorum bu tüylerle hatta tüy demek kibar olur kıllarla diyeyim. Çok sıkıldım biriyle konuşurken direk buralara odaklanmalarından yada sevgilimin babamın yüzüme ellemelerinden kaçmaktan. Akrabalarıma arkadaşlarıma tatile gittiğimde köşe bucakta yalnız kalmaya çalışıp cımbızla hızla toplamaktan. Anneme bile farkında olduğu halde söylemeye utanıyorum .Sıkılmakta değil bıktım artık. Istanbul anadolu tarafındayım .bi kac yerle igneli epilasyon için konuştum konuştum da yüzüme ellemediğim için kalın kalın kıl doldu yüzüm böyle sokağa nasıl çıkacağım. Kadın görünce tuhaf karşılar mı? Yaptıran arkadaşlar bi yazsın nolur. Ilk seans kaç dakika sürüyor genelde? Ilk seans ücreti ne kadar verdiniz? Dakikası 2 tl dediler bana. 1 saat falan sürer mi ki? Acısından zerre korkmuyorum yeter ki kurtarsın biri beni bu durumdan.
Yarım saat sürüyor seanslar 6 -8 seansta bitiyor , poliklinik tercihin olsun. Bu arada Tayfun Türkaslandı benim doktorum öneririm.

benimde moralim çok bozuk lazerle bitmiyor bide yazın ara veriliyor o kılları çekiyorsun. iğneliden de korkuyorum çünkü yanaklarım çenem hep kıl tüy. arkadaşlarımın yüzüne bile bakamıyorum. iğneli ciddi işe yarar mı? birde cildim sivilceye müsait ondan da korkuyorum hep sivilce izleri olur diye sonra....

benimde moralim çok bozuk lazerle bitmiyor bide yazın ara veriliyor o kılları çekiyorsun. iğneliden de korkuyorum çünkü yanaklarım çenem hep kıl tüy. arkadaşlarımın yüzüne bile bakamıyorum. iğneli ciddi işe yarar mı? birde cildim sivilceye müsait ondan da korkuyorum hep sivilce izleri olur diye sonra....
Valla ize bile razıyım ben yeter ki şu kıllardan kurtulayım :) zaten batık oluyor onlarla uğraşırken yara oluyor. Aynı şey bence. Ama sana böyle diyorum da bende gidip yaptıramıyorum :)

Merhaba, ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum ve artık son seanslarına gideceğim. Şu an memnunum halimden. Cilt tipim çok hassas benim ama dikkat ettiğim sürece hiç bir sorun yaşamadım. Sivilce yapıyor evet ama ellemediğin zaman kendiğinden kuruyup düşüyor. Cildim çok hassas olduğu için şakak bölgemde çok hafif izimsi gibi bir şey kalmıştı ama onu merhemlerle ve yağlarla epey düzelttim. Korkulacak bir şey yok yani. :)

Kızlar bana yardım edin. Küçükken daha doğrusu ergenlik dönemim de bi hatadır kuzenime yüzümü iple cımbızla neredeyse tamamen aldırdım (çene, favori, çenemin alt tarafı boğazımın üst tarafı) anlayacağınız heryeri. Hala uğraşıyorum bu tüylerle hatta tüy demek kibar olur kıllarla diyeyim. Çok sıkıldım biriyle konuşurken direk buralara odaklanmalarından yada sevgilimin babamın yüzüme ellemelerinden kaçmaktan. Akrabalarıma arkadaşlarıma tatile gittiğimde köşe bucakta yalnız kalmaya çalışıp cımbızla hızla toplamaktan. Anneme bile farkında olduğu halde söylemeye utanıyorum .Sıkılmakta değil bıktım artık. Istanbul anadolu tarafındayım .bi kac yerle igneli epilasyon için konuştum konuştum da yüzüme ellemediğim için kalın kalın kıl doldu yüzüm böyle sokağa nasıl çıkacağım. Kadın görünce tuhaf karşılar mı? Yaptıran arkadaşlar bi yazsın nolur. Ilk seans kaç dakika sürüyor genelde? Ilk seans ücreti ne kadar verdiniz? Dakikası 2 tl dediler bana. 1 saat falan sürer mi ki? Acısından zerre korkmuyorum yeter ki kurtarsın biri beni bu durumdan.
ne tuhaf karşılayacak canım müşterisin sen yapamaz öyle birşey.

Back