Kızlar bana yardım edin. Küçükken daha doğrusu ergenlik dönemim de bi hatadır kuzenime yüzümü iple cımbızla neredeyse tamamen aldırdım (çene, favori, çenemin alt tarafı boğazımın üst tarafı) anlayacağınız heryeri. Hala uğraşıyorum bu tüylerle hatta tüy demek kibar olur kıllarla diyeyim. Çok sıkıldım biriyle konuşurken direk buralara odaklanmalarından yada sevgilimin babamın yüzüme ellemelerinden kaçmaktan. Akrabalarıma arkadaşlarıma tatile gittiğimde köşe bucakta yalnız kalmaya çalışıp cımbızla hızla toplamaktan. Anneme bile farkında olduğu halde söylemeye utanıyorum .Sıkılmakta değil bıktım artık. Istanbul anadolu tarafındayım .bi kac yerle igneli epilasyon için konuştum konuştum da yüzüme ellemediğim için kalın kalın kıl doldu yüzüm böyle sokağa nasıl çıkacağım. Kadın görünce tuhaf karşılar mı? Yaptıran arkadaşlar bi yazsın nolur. Ilk seans kaç dakika sürüyor genelde? Ilk seans ücreti ne kadar verdiniz? Dakikası 2 tl dediler bana. 1 saat falan sürer mi ki? Acısından zerre korkmuyorum yeter ki kurtarsın biri beni bu durumdan.