Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arkadaş atmış bişey ortaya.yani kayda değer bir dert olsa bari.belki de böyle bişi olmadı.laf olsun diye yazdı.bu konu bir derdim var ın en hit konusu olmuşşş:mymeka:
allahım ya tamam da milletin o kadar derdi var arkadaşa bakın sorunu eşinin yanında gaz kaçırması ne diyim ki hakkınız da hayırlısı olsun belkii eşiniz bu sebepten boşar belki sizi............
arkadaşlar neden böyle bir yorum yapıyorsunuz ki olabilir ona büyük bir sorundur size değil. size büyük bir sorundur ama ona değil,sorunlar ve çözümler görecelidir.
hit konusu olmak içinde böyle bir konu açılacağını sanmıyorum...
nazcım merhaba canım boşanıyoruz başlıklı yazına binayen öyle yazmıştım kusura bakma ne olur sonradan herşey yoluna girmiş çok sevindim canım benim kötü bir niyetim yoktu inan yazarken kırdıysamda özür dilerim ya çok üzüldüm
arkadaşlar psikolojim bozuk durumda çok kötüyüm.bu sabah ya söylerken bile utanıyorum yerin dibine giriyorum.eşimin yanında gaz kaçırdımsenağlama hiç böyle bi huyları olan bi insan degilim nasıl oldu anlamadım uyku sırasındayken ben eşimde uyanık işe gitmek için hazırlanıyo ve ben....... of ya şaka gibi.n yapıcam ben yüzüne bakamıyorum.kesin artık onun gözünde bütün cazibemi yitirmişimdir.belkide benden sogumuştur çok.ya niye böyle oldu anlamadım son zamanlarda inanılmaz bi gaz problemim var.özelliklede uyku sırasında.bi fikriniz varmı ne yapsam.özür mü dilesem yoksa böyle devam mı etsem bişey olmamış gibi.sinirlerim bozuk.kendime çok kızıyorumklava: ki biz daha yeni evliyiz çocuk felanda yok.of ya çok ayıp.kendimden utanıyorum.:çok üzgünüm: