• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üşüyorum....

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Arkadaşlar ben çok üşüyorum. Ama biraz fazla üşüyorum herhalde. Benim gibi üşüyeniniz var mı? Geceleri battaniye ve yorgana sarılıyorum. Eşim larva gibi sarıldın gene diyor. Ama elimde değil. İçime atlet giyiyorum uzun pijamalar. Ve bazen de sanki belim üşüyormuş hissi oluyor üst pijamamın üzerine geçiriyorum alt pijamamı. :kedi:
Çok komik oluyorum ama elimde değil.
Ne yapacağımı bilemiyorum bu üşümeyle ilgili. Acaba psikolojik mi diyorum bazen de. Eşim de at şu battaniyeyi terliyorsun gece diyor. Ama uyuyamıyorum yoksa.
Zaten elim ayağım hep buz gibidir.
Var mı benim gibi olanınız? Ne yapabilirim buna karşı.
Bende geceleri sadece bir gecelikle yatıp üşümemek istiyorum. :utangac:

bende çok üşüyorum..en kısa zamanda doktora gidip tam kan sayımı yaptıracağım..kansızlık sınırdaydı benim..artmış olabilir...sizde bir kanınıza baktırın derim..

Bende çok üşürüm, yaz ayında yün yorganla yattığımı bilirim, ayaklarım hiç ısınmaz şuan bile ortam sıcak ama ayaklarım buz gibi...
Her zaman çıtçıtlı atlet giyerim belim açılmasın diye, sözlümde aksine hiç üşümez bu konuda sorun yaşıcaz sanırım :))

yalnız deilmişim bende çok üşüyenlerden biriyim :( benim kan sayımımda bi sıkıntım yok sanırım birazda alıştırmadan gidiyor. annem ilk bebeği olunca benim üstüme fazla düşmüş aman üşümesin diye kat kat giydirirmiş :( böyle olunca hala kat kat giyiniyorum :(

bende çok üşüyorum yalnız değilsin.yazın o kadar üşümemde kışın kat kat giyinirim alt pijamamı üstüne alırım belim açılmasın diye.ama benim kan değerlerim biraz düşüktü en son ölçtürdüğümde

Bende.çok üşüyorum.yazın bile üstümü örtmeden uyuyamam.Kan değerlerim normal,Bende kendime kızıyorum niye üşüyorum diye

bende çok üşüyenlerdendim normal üşümenin dışında el ve ayaklarım her daim buz gibi olurdu.
tırnaklarımı güçlendirmesi açısından çinko hapı içtim eczaneden alıp (zinco-c) hem tırnaklarımı kalınlaştırdı sağlamlaştırdı hemde üşümem geçti ayaklarımın ateş gibi olduğunuda dünya gözüyle gördüm yani :))))
tavsiye ederim arkadaşlarsengözlerimebaksanab

bende çok üşüyorum hele gece donuyorum resmen ......elim ayağım hiç ısınmıyor zaten kanıma baktırdım bir sorunda yok bende anlamadım.......

ıstanbul da baya serin ama.Çok sıcak dedikleri günlerde ben, bu mu sıcak ,diye düşünmeden edemiyorum.eyvahedigeldismile

Çok üşümenin sebebi kan devranı bozukluğudur. Vücudun her yerine yeterli miktada kan gitmediginde üşüme otraya çıkıyor. Doktora gitmenizi öneririm.

Ben de donuyorum resmen elim ayağım burnum heleki, buzz gibi
pekmez içiyorum yumurta et balık süt brokoli ıspanak peynir ceviz her gün mutlaka bu tarz şeyler yiyorum
zayıfsın diye dediler, alakası yok
ekmek tatlı pilav reçel falan da yiyorum, yine de bu haldeyim
eşim de bi dr olarak diyor ki hiç boşuna sayım falan yaptırma, sigara içersen dolaşım tabiki düzenli olmaz, her şeyi yiyorsun neyin eksik olacak ki? sanırım kan degerleri normal de olsa dolaşım sorunu oluyor.

Back