• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok unutkanım

bst85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
4
0
36
Ankara
merhabalar arkadaşlar sorun mu bilmiyorum ama bu aralar acayip unutkanım yani düşünürken bile nerdeyse unutuyorum b12 ilaçı alıyorum eksiklik varmış bide aşırı sinirleniyorum sevdiklerime bişey olacak korkusu var telefon çalsa korkuyorum dışarı çıktıgımda da uçan kuşlardan ani hareketlerden sıçrıyorum korkuyorum resmen hep bi kendimle iç içe savaşıyorum konuşuyorum erteleme huyum var ve şuan dershaneye gidiyorum ama derslerime konsantre oalmıyorum ne yapacam ben.

unutkanlık çağın hastalığı resmen.b 12 almak yeterli olmayabilir.unutkanlığın altında yatan nedenler soruşturulmalı.genellikle psikolojik etkenler yatar.sen bu şekilde dershanede nasıl başarılı olucaksın.oraya boşuna para yatırma bari.iyileşince başla yeniden.sende korkular var psikolojik doktora görün bence.

canım bence tamamen psikolojik vitamin ve balık yağı kullanabilirsin mesela. ama psikolog çok iyi olur böyle durumlarda. kendi kendime savaş içerisiyim gibi bişi demişsin çünkü.

Düzensiz yada az uykunun hafızada çok önemli etkisi var.Beynimizinde vücudumuz gibi iyi dinlenmesi gerekiyor.

Back