• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ucuza çantaaa

$ksdkkdksdkdsk.jpg

arka yüzü $mdckdkkkd.jpg

85 cnm bu tarz giyimde 90da oluyor bu pembeli kaç gögus bide minimi bu cnm? yoksa uzunmu

hah o zaman senin göğüsler doldurabilir benm 80di s bedeni olurdu.
bu mini canm uzun değil birde tangası var tülden onuda atabilirim istersen
önden kurdalesi açılıyo bu geceliğin.

85 cnm bu tarz giyimde 90da oluyor bu pembeli kaç gögus bide minimi bu cnm? yoksa uzunmu

göğüs hiç yazmıyo sadece M beden yazıyo.
ben normalde m giyiyorm diye aldm direk ama bedeni kefeye koymuşum önemli olan göğüs bunda beden de dar olma gibi bi durumu yok zaten tiril tiril olduğundan dolayı

hah o zaman senin göğüsler doldurabilir benm 80di s bedeni olurdu.
bu mini canm uzun değil birde tangası var tülden onuda atabilirim istersen
önden kurdalesi açılıyo bu geceliğin.

tamam fiyatları nedir cnm esas konuyu sorim bide yukardaki kırmızı fiyat beden nedir cnm oda minimi uzunmu oda hoşmuş sırt falan bide 2 çantanı alıcam ona göre ind bekliyorum :16:

tamam fiyatları nedir cnm esas konuyu sorim bide yukardaki kırmızı fiyat beden nedir cnm oda minimi uzunmu oda hoşmuş sırt falan bide 2 çantanı alıcam ona göre ind bekliyorum :16:

çantalar belli gecelklere ne verirsin ona göre bi toplarız
kargo ne tutar onuda düşüneyim
diğeride kısa evet daha ayrıntılı çekerm istersen yarn gündz ışık iyi vurur.

Son düzenleme:
bu arada hangi şehirdesin sen canım

cnm msj sürem var yine cvb atamıyorum suan evet kapıda ödemeli göndericeksn cnm ben buradan ödeme yapıp kargomu alınca senin paran kartına hesabına yatıcak .. kargomu verirken sana orda yardımcı olurlar zaten hesap nonuda kagıda yazmayı unutma ok cnm

$jfjfjdj.jpg
....................................

Son düzenleme:
cnm msj sürem var yine cvb atamıyorum suan evet kapıda ödemeli göndericeksn cnm ben buradan ödeme yapıp kargomu alınca senin paran kartına hesabına yatıcak .. kargomu verirken sana orda yardımcı olurlar zaten hesap nonuda kagıda yazmayı unutma ok cnm

julyy tangayı görmek istemiştin

$2014-02-07-501.jpg $2014-02-07-502.jpg
Tamam canm ilk çantayla Kremli kahveli olanı gündüz resimlerine bakıyım canm ikisinide alabilirim birde siyaha bakıyım
canım bu senin gri dediğin çanta görmek istemiştin
siyah ise satıldı sadece spor olan duruyo elimde o da 5 tl Almanya'dan alındı.

Bunlarda yeni ürünler ve gündüz ışığıyla renkleri görmeniz için yeniden çektim
hepsi çok ucuza
$2014-02-07-505.jpg gece çantası dore sarı 10 tl zinciride var 1 kez kullanılmıştır.
$2014-02-07-506.jpg çanta 5 tl
$2014-02-07-510.jpg ön kısım $2014-02-07-512.jpg arka kısım 5 tl üst kısmı hasırlı gibi ön de 2 kat var arkası büzgülü bir şekilde yazlık tiril tiril bir çanta
$2014-02-07-514.jpg ön kısım $2014-02-07-515.jpg arka kısım. Kendi el emeğimdir. Orjinal ltb kotumdan yaptım ve hiç kullanmadım 5 tl

bunlarada bir göz atın
$2014-02-07-517.jpg sütyen 75 beden önden kopçalı. önden kopçalı diye aldım fakat bedenine bakmamışım akıllı ben. Giymeden 1 kez yıkandı ve 1 kez denendi. 5 tl
$2014-02-07-518.jpg $2014-02-07-519.jpg kuş kafesi sıfırdır. Evimize bir muhabbet kuşu girmişti camdan ve gidip kafes aldık sonra kaçtı:1: 2 adet yemlik,1 su kabı ,2adet çubuğu ve üstte gördüğünüz o sallanan şeye ne deniyorsa bilmiyorum:1: Onlarda içerisinde mevcuttur 25 tl

Son düzenleme:
Back