Benim eltimin koltuk alti çok asiri terliyordu surekli islak geziyordu cok rahatsizdi durumdan koltuk altlarina botoks yaotirdi 2 hafta once cok memnun şuan terlemiyor 6 ay gecerliligi varmis her yaz yaptircam diyormerhaba arkadaşlar baba tarafına çektiğim için mi bilmiyorum az bir sıcakta bile hemen terliyorum ama tek bölge değil vücudumun her yeri öyle söyliyim, sıcak iklimli şehirlerde asla yaşayamıyorum batı karadenizde oturuyorum ama sıcak olduğunda hiç olmadığım kadar terliyorum babam halam amcam falan da öyledir bunun bir çözümü var mı sürekli deodorant parfüm mü sıkacağım dışarıda eve geldiğimde zaten sürekli duş alıp kıyafetlerimi değiştiriyorum ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı fikirleriniz ve önerilerinize açığım teşekkür ederin hocalarım
Yok o da işe yaramıyor. Ayna terlemeye yol açıyor. Koltuk altıma yaptırdım dudak üstümden ve göğüs aramdan fışkırdı. Daha beter olduBotoks deneyebilirsiniz. Terleme konusu çok sıkıntı yaratıyorsa bir bu çözümü var. Onun dışında zaten her yün iki kere duş, sık sık kıyafet değişimi, terletmeyen uygun kıyafet ve temiz bir deodorant dışında yapılabilecek bir şey yok.
Yaşadım biliyorum, hatta terleme yüzünden ufak bir ameliyat geçirmek zorunda da kaldım. Kesin bilgi ağlanacak bişey yok.Ya ben de öyleyim. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. Annem de anneannem de öyle. Irsı heralde.. botoksu bende düşündüm ama geçici çözüm deniliyor.
Sıcaklarda ağladığımı bilirim.. psikolojim acayip bozuluyor. Arkadaşlarım, çevrem çok abartıyorsun diyor ama cidden öyle değil. Yaşayan bilir su gibi terlemenin ne kadar zor olduğunu.
Ben gerçekten dayanamıyorum. O yüzden evde kalmayı tercih ederim her zaman. Ağlama sebebi de dayanamıyor olmaktan kaynaklanıyordu. Arkadaslarin, cevrenin ohaaa bu nasil ter su gibi demesi insanın daha da sinirini bozuyor. Sanki bilerek terliyoruz. :) böyle olaylar Üst üste gelince ağladım yani insanlar garip bakıyor aşırı tepki veriyorlar, yaşamayan gerçekten bilmiyor anlamıyor. Hiçbir zaman yazları sevemeyeceğim..Yaşadım biliyorum, hatta terleme yüzünden ufak bir ameliyat geçirmek zorunda da kaldım. Kesin bilgi ağlanacak bişey yok.ter alt tarafı niye ağlıyorsunuz yahu, çok saçma.
İlginç, hiç duymadım bu şekilde bir ters etki yarattığını. Benim arkadaşımda özellikle koltuk altı ve avuç içi terlemesi yüzünden sosyal fobi başlamıştı. Botoksun çok işe yaradığını ondan duydum. Her sene 6 ayda bir olmak üzere yaptırıyor. Ben de yaptıracağım bakalım bana nasıl etki edecek. Senin de söylediğin rexona clinical protection ile çok rahat ettim bu sene, o yüzden botoksa fırsat bulamadım. Koku problemim yok ama ıslaklıktan rahatsızımYok o da işe yaramıyor. Ayna terlemeye yol açıyor. Koltuk altıma yaptırdım dudak üstümden ve göğüs aramdan fışkırdı. Daha beter olduo ter bi şekilde bi yerden çıkacak.
clinical protection serisi mi?Rexona'nin bir ürünü var duştan sonra kullanınca çok etkili terleme konusunda. Kardesimin tişörtü hemen ıslanıyordu dışarı çıkınca bunu kullandığından beri çok az oluyor.
Evetclinical protection serisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?